Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite, ... gunoi de 12000E
![]() ![]() |
Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite, ... gunoi de 12000E
PaulT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Un Prestige este 10300 cu airbag-uri laterale,vopsea metalizata si garantie extinsa.Dar la echipare Lancerul este mult peste,la calitatea materialelor si eleganta interiorului nu prea incape nici o comparatie...la tinuta de drum,directie frane,la fel(am condus si noul Logan si e identic cu cel vechi).Insonorizarea e insonorizare la Lancer,iar sistemul audio stock este mult superior celui de la Dacia(la mitsu chiar nu necesita inlocuirea pe cand noul blaupunkt de pe Logan este sub orice critica si presupune inlocuirea imediata cu tot cu boxe).Cred ca diferenta de 2300 eur e chiar justificata asa ca nu are de ce sa iti para rau.Cat este CASCO?
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
780E la Allianz
Daca te uiti tare la bani, ia Prestiju. Daca esti dispus sa arunci ceva bani in plus, lasa Prestiju deoparte. Conduc si Loganul si Lancerul. Oricat imi este de drag Logan-ul, la volanul Logan-ului tot am impresia ca merg cu o caruta dupa ce merg ceva timp cu Lancerul. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
PaulT |
![]()
|
Am observat si eu asta...Si eu am un Logan si imi e drag si mie(am muncit si o gramada la el...) dar...asta e adevarul.De asta am si lasat Prestijul deoparte.Maine incep sa strang actele si sper sa reusesc sa le depun in saptamana care urmeaza(pentru Lancer).Multumesc de info
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
secme |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 20 January 05 ![]() |
Bună ziua
felicitări pentru Lăncier. ai zis la un moment dat de costurile de întreținere mari. ai și cifre? de exemplu, cât ar fi reviziile anuale? |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
- B 02 XKB
|
|
driverx |
![]()
|
Scumpe 600-900 ron
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
driverx,
Lasa-le naibii de calcule si bucura-te de masina. Asa ca baga km cat mai multi fara probleme! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Pisica mai poa` sa mai roada si din cand in cand o tetiera ceva ....
De banii ei de mancare se plimba driveru This post has been edited by FLP: 7 Nov 2008, 04:36 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca n-a amanetat-o deja, sa-si cumpere un relanti stabil...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
Unu profi, care sa fie stabil stabil e mai scump decat tat lensaru.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(PaulT @ 2 Nov 2008, 21:19) [...]iar sistemul audio stock este mult superior celui de la Dacia(la mitsu chiar nu necesita inlocuirea pe cand noul blaupunkt de pe Logan este sub orice critica si presupune inlocuirea imediata cu tot cu boxe).[...] Desi sunt 100% de acord cu tine ca diferenta de aprox 2300E in plus pentru Lancer merita, nu pot sa nu remarc faprul ca Lancerul vine din fabrica fara HU. Eventual iti da dealerul un HU cumparat din metro/selgros/real. Cam la fel cu Astra Classic II. Cel putin cand ma uitam eu dupa masinile astea acum vreo jumatate de an asa era ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
driverx |
![]()
|
Primesti un JVC. Dar as fi preferat sa imi reduca 100E si sa imi dea rabla cu o gaura in bord. Poate asa eram complet motivat sa imi iau un 2-DIN. Acuma, daca am urlatoare in bord, dracu mai schimba.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
PaulT |
![]()
|
Andy-Cum spune si driverx,masina este livrata cu un JVC,care,desi nu e ce as vrea eu,macar iti ofera o calitate buna la auditie.Iar difuzoarele stock se aud chiar bine.Si fara suparare,orice player din Metro,Selgros,etc..cu un pret de minim 280 ron este cu 10 clase peste Blaupunkt-ul livrat de Dacia.De difuzoarele stock de pe Logan nici nu mai vreau sa spun ceva...Am un Logan si primul lucru facut a fost schimbarea completa sistemului audio(oricum,Philips-ul de pe colectia 1 Logan era destul de ok dpdv calitate doar ca nu avea fata detasabila si era ...casetofon-spre deosebire de Blaupunkt-ul livrat acum,care este o pocnitoare).Practic ti se baga pe gat cu o groaza de bani un sistem audio pe care cu greu ai reusi sa iei 250 -280 ron(hu+ 4 boxe) daca vrei sa il vinzi.
Driverx-Am facut deja comanda la Lancer--are aceeasi culoare ca al tau. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa fie intr-un ceas bun!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu iti da dealerul in mopd obligatoriu un CD . Mie mi-au facut o reducere de cateva sute de euro ( nu mai stiu cat 2 sau 3) si mi-am luat eu un radio cd ceva mai bun !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
PaulT |
![]()
|
Interesant.Am sa vorbesc si eu cu dealer-ul.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
driverx |
![]()
|
La mine nu au vrut.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Montarea a fost facuta la dealer , iar manopera gratuita !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
driverx |
![]()
|
Banui ca la MCar. Nu? Ca a mea a fost adusa la CJ prin MCar. Si am vazut ca toate hartogaraiele aveau stampila MCar. JVC-ul a fost montat la Bucuresti, nu aici la CJ.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ai masina de masina, aici taximetristii au inceput sa-si schimbe Loganele cu Lancere, am vazut vreo 3-4
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
Da. Astia de la Bucuresti au k k t ceva promotie pentru companiile de taxi. Daca iei 5 lancere la pachet, le primesti echipate la pret mai mic decat am luat io sau PaulT rabla asta.
Arata de rahat si nu i se potriveste deloc. Dar noah, altii au alte idei. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
body |
![]()
|
Nu , la Litex Ploiesti , au atelier de garantii si un showroom destul de misto aici la Ploiesti , nou de altfel . Super multumit de serviciile lor .
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 24 Oct 2008, 13:09) Mai toate problemele care le-am avut cu el is legate de accident, nu ca Logan ar fi dezastru. Si cand ma gandesc la bani, habar nu ai cat regret ca nu am luat Logan, asta stand aici in fata calculatorului. Dar cand ma urc la volan, se schimba radical treaba ![]() ![]() ![]() pai ....noroc ca au ieftinit astia benzina (apropo parca erau unii de bazaiau ca degeaba face poporu' boicot) ca asa iti mai raman ceva bani ptr benzen dupa ce termini cu ratele |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(tarzy @ 10 Nov 2008, 21:28) noroc ca au ieftinit astia benzina (apropo parca erau unii de bazaiau ca degeaba face poporu' boicot) Stai sefu' linistit ca peste tot s-a ieftinit benzina, fara sa fie nevoie de boicot. Da' noa, daca te simti ca datorita boicotului tau s-a ieftinit benzina la tine la pompa e foarte bine, nu am nimic impotriva.@driverx: cum era bre strofa aia de-o cantam in scoala generala cand mergeam cu autobuzul in tabere? Foaie verde de piper Mi-am luat Mitsu' Lancer, Ce ne-a dus si ne-a plimbat Si nu ne=a accidentat S-o conduci sanatos si sa fie norocoasa! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(adip @ 10 Nov 2008, 15:05) ...Da' noa, daca te simti ca datorita boicotului tau s-a ieftinit benzina la tine la pompa e foarte bine, nu am nimic impotriva. .... Doresc pe aceasta cale sa ma mobilizez si eu si lupt pentru drepturile celor care s-au auto-boicotat cu boicotul lor la pompe. Acestia ar trebui sa primeasca benzina si mai ieftina dom'le. QUOTE(adip @ 10 Nov 2008, 15:05) ... Foaie verde de piper Mi-am luat Mitsu' Lancer, Ce ne-a dus si ne-a plimbat Si nu ne=a accidentat S-o conduci sanatos si sa fie norocoasa! Senchiu. Deja e la semnatura. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 10 Nov 2008, 15:05) Stai sefu' linistit ca peste tot s-a ieftinit benzina, fara sa fie nevoie de boicot. Da' noa, daca te simti ca datorita boicotului tau s-a ieftinit benzina la tine la pompa e foarte bine, nu am nimic impotriva. ..... cred ca de la antipozi (din cauza ca stati cu capu'n jos) se vede lumea un pic altfel au mai fost cazuri cand benzina a fost ieftinita peste tot cu exceptia plaiurilor carpato-danubiano-pontice. iar boicotu' nu e al meu .... si nici al vostru .... e al urmasilor urmasilor urmasilor .... nostri |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
driverx |
![]()
|
PaulT
Cand iei rabla? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(driverx @ 24 Oct 2008, 13:09) Si cand ma gandesc la bani, habar nu ai cat regret ca nu am luat Logan, asta stand aici in fata calculatorului. QUOTE(driverx @ 24 Oct 2008, 13:26) Cand stai cu doua rate auto in contextul international de acuma, cand primesti pe posta ca ti se mareste dobanda la cardu de credit, mai greu poti sa nu te gandesti ![]() QUOTE(driverx @ 24 Oct 2008, 16:58) QUOTE(driverx @ 2 Nov 2008, 20:56) Sa o stapanesti sanatos!!! |
--------------------
a
b
c
|
|
PaulT |
![]()
|
Sper ca saptamana viitoare.Deocamdata astept sa iasa dosarul de la banca....
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:43 |