DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> unde s-a mutat " lumea dupa logan", ???

klaus
post 20 Oct 2008, 14:50
Post #31

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(romeodr @ 20 Oct 2008, 15:19)
indiferent ,ce fel de nivel ,sau la ce nivel erau discutiile din ,,lumea dupa Logan ,, ,parerea mea personala,este ca erau exact ,,dupa chipul si asemanarea noastra,,,era un exercitiu  (democratic),de exprimare !!...faptul ca un TEMBEL a avut tupeul sa stearga topicul,(cind sunt sute se topicuri,ne accesate de nimeni,de mult timp,NESTERSE), dovedeste inca odata,nivelul scazut de educatie sau perceptie a valorilor,a celor care se vor cenzorii,acestui site !!!...RUSINE !!! showfinger.gif !!!
*

Pentru injurii verbale si vizuale (giful animat de la sfarsit) 15 zile pauza.
Cum 15 zile nu se va putea scrie aici de initiator, se inchide.
Daca moderatorul care a sters/ascuns topicul doreste sa dea lamuriri, va putea sa o faca si in topicul inchis

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu
post 20 Oct 2008, 18:00
Post #32

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Eu sunt tembelul in cauza. Domnule romeodr, daca dvs. va lipseste educatia asta nu inseamna ca si ceilalti din jur sunt la fel. Cat despre inteligenta, nu mai am ce sa comentez.

Despre motivul pentru care acel topic nu se mai vede, el este foarte simplu: dupa cum am spus si mai de mult, daca nu va jucati frumos, va iau jucariile. Asa ca, fara ban, fara warn, pur si simplu ce s-a scris in acel topic a disparut ...

Data viitoare fiti mai atenti la ce si cum scrieti si poate ca topicul va ramane in picioare.

romeodr, v-as ruga ca in cele 15 zile de read-only pe forum sa aprofundati topicurile asemanatoare cu ineptia aia care nu mai e vizibila acum si sa imi dati linkuri. Promit ca le voi face si pe celelalte la fel de invizibile ca si capodopera dvs.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 01:13
Forum Renault