unde s-a mutat " lumea dupa logan", ???
![]() ![]() ![]() |
unde s-a mutat " lumea dupa logan", ???
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu sunt tembelul in cauza. Domnule romeodr, daca dvs. va lipseste educatia asta nu inseamna ca si ceilalti din jur sunt la fel. Cat despre inteligenta, nu mai am ce sa comentez.
Despre motivul pentru care acel topic nu se mai vede, el este foarte simplu: dupa cum am spus si mai de mult, daca nu va jucati frumos, va iau jucariile. Asa ca, fara ban, fara warn, pur si simplu ce s-a scris in acel topic a disparut ... Data viitoare fiti mai atenti la ce si cum scrieti si poate ca topicul va ramane in picioare. romeodr, v-as ruga ca in cele 15 zile de read-only pe forum sa aprofundati topicurile asemanatoare cu ineptia aia care nu mai e vizibila acum si sa imi dati linkuri. Promit ca le voi face si pe celelalte la fel de invizibile ca si capodopera dvs. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 01:13 |