Shaorma buna in Iasi?, sau Bacau
![]() ![]() ![]() |
Shaorma buna in Iasi?, sau Bacau
zanga |
![]()
|
||
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mado
![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 15 Oct 2008, 11:55 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Usor offtopic, Krantz sucks. Big time.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
mado in cluj e foarte bun. Pacat ca nu are stand decat in Iulius
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dau si eu un vot pentru Mado, la Timisoara, tot in mall.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
merge si Bacau in acelasi topic ?!
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Eu zic ca merge si in Bacau. Am modificat si la titlu.
Cred ca ai sa recomanzi pe cea de langa casa de cultura nu? ![]() This post has been edited by zanga: 15 Oct 2008, 19:11 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ohhhhhh, parca vad ca tata Moldova s-aduna imediat. Nu permite forumulu prea multe caractere in titlu. So...Sus(h)eava, Chiatra...bagati mare cat mai puteti sa va inscrieti.
This post has been edited by driverx: 15 Oct 2008, 19:20 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sh4rk |
![]()
|
![]() membru...calator Group: Members Posts: 117 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cea mai buna era la Warda (in zona facultatii de medicina)... chiar, mai exista? Eu nu am mai mancat de mult timp..."pateul" nu-mi da voie
![]() This post has been edited by Sh4rk: 15 Oct 2008, 19:22 |
--------------------
VW
Golf IV
-
|
|
zanga |
![]()
|
Da Warda mai exista, o mica problema am nimerit de cateva ori carne cruda pe acolo
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Alexu7 |
![]()
|
bravo ei, fata descurcareata, din "shaormista" din piata a ajuns sa-si deschida fast food in centru orasului si a luat cu ea si toata clienteala
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
zanga |
![]()
|
S-a redeschis MADO Iasi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
pe vremuri imi placea la warda. acu ca am "treaba" in alta parte, imi place mai mult aia din alexandru din fata de la anl, e o caravana de aia mobila unde fac si shaorma. Bunicica.. si nici nu e foarte scumpa 7 ron..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
zanga |
![]()
|
Mi-e cam "peste mana" zona, dar poate ajung sa o gust
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
La Warda este excelenta iar arabul este un om ok. Te pofteste frumos inuntru, dai mana cu el la intrare si la iesire, iti ureaza pofta buna, etc. N-am incercat la ANL dar am incercat la "Nita" (in Alexandru, la Piata Voievozilor), nu e cine stie ce (prin comparatie cu cea de la Warda) dar merge.
Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
locul 1 - WARDA: este buna, ieftina, tipul e super OK.
locul 2 - EAST 17 ( cand eram eu student era plina cu carne, facut cum trebuie ), EAST 17 e in tudor, langa caminul T17. Pofta mare ![]() |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 10:14 |