Volan piele, Uzura, defect, mizerie sau altceva?
![]() ![]() ![]() |
Volan piele, Uzura, defect, mizerie sau altceva?
FILter |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|||
skd_ozenel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 10 December 08 ![]() |
nu are legatura cu prestige sau kissfm, de ex kissfm de 17.000 km si un an jumatate nu are nimic in timp ce altul de 3 luni si 5.000 km e deja curatat plasticul.
e 'piele ecologica' - vinilin de 2 lei daca e in timp scurt si km putini e garantie, amenintati cu OPC-ul si o mica reclamatie la VC si ar trebui sa se rezolve in majoritatea cazurilor. |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.6 16V
2008 / Laureate
|
|
florin82io |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 November 08 ![]() |
Si eu amu un Kiss si la 6000 de km si7luni deja am inceput sama murdaresc pe maini! cred ca o sa ajug cat mai repede la service!! daca reuseste cineva sa il schimbe sa ne anunte pls!!
mc |
--------------------
dacia
logan
2008 1.5 dci 85cp
- il13nif
|
|
sasu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 30 October 09 ![]() |
Tot cu Logan Kissfm, pe la 30000km i-am pus o husa de piele, de la pielea originala ma murdaream pe maini, se exfolia. Doar cu husa am reusit sa scap de probleme, dar nu ma supar prea tare ca am vazut si la case mai mari (Mercedes E320 cdi, Toyota LandCruiser) volan exfoliat, poate nu dupa km astia dar, pana la urma si diferenta de pret.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008/ KissFM
- BN10SAV
|
|
lupul-sur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 21 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Am avut aceasi problema cu volanul de piele, si am auzit si la amici ca au avut probleme.
La mine inclin sa cred ca a fost problema mea, am volosit solutii de curatat pielea si s-a umflat si exfoliat. in fine. Am fost in service s-a fotografiat in 2 zile s-a primit aprobarea si sa schimbat. Totul oka fara nici un comentariu. |
--------------------
Dacia
Logan Diesel 85 cp
2008 - echipare full option - model Partener
- B-92-SOD
|
|
SakaD |
![]()
|
![]() sKd Group: Members Posts: 40 Joined: 5 June 10 ![]() |
ai avut noroc
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 / Expression / 1.6 16V
- B-23-SKD "Am sangerat dar am tacut/Mi-au dat venin sa beau, si l-am baut"(A.Macedonski)
"As long as people can change,the world can change!" |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
După 6 luni cred că și-a dat seama singur!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:57 |