Nu mai demareaza ca inainte
![]() ![]() ![]() |
Nu mai demareaza ca inainte
theundertaker |
![]()
|
||
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
|
||
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|||
popacrisro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 January 07 ![]() |
La mine a fost doar filtru de aer imbicsit si bujiile cam vechi. Dar cred ca mai pot fi si injectoarele putin infundate.
|
--------------------
Solenza
confort
2004
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Poti sa ai probleme si cu catalizatorul
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
QUOTE(popacrisro @ 20 Oct 2008, 13:03) La mine a fost doar filtru de aer imbicsit si bujiile cam vechi. Dar cred ca mai pot fi si injectoarele putin infundate. Am schimbat si filtru si bujii la 50.000 km. Sper k nu s-au dus deja... In schimb de injectoare nu stiu ce sa zic , s-ar putea sa fie si aia. ms pt raspuns ![]() 20 Oct 2008, 14:02: QUOTE(cosmin_2300 @ 20 Oct 2008, 13:10) Am schimbat toba scurta si cea care intra in catalizator dar nu m-am gandit sa ma uit sa vad daca o fi infundat sau ceva.... ![]() iar in privinta prietenului cu DSn ai dreptate, el merge mai sportiv putin ![]() ms pt rasp. This post has been edited by theundertaker: 20 Oct 2008, 14:02 |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mai scoate-o la un drum mai lung in week-end si mergi cu ea mai turata.Daca mergi doar de acasa la servici si retur si o mai tii si subturata,e normal sa se mai infunde cate ceva.Schimba vitezele la minim 2500 rot/min.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Prin mersul mai sportiv ( adica mai turat ) nu se infunda catalizatorul si se curata injectoarele + motorul
![]() Eu cand masina imi tremura putin merg "la blana" ( in treapta 1 sau a 2-a ... sau daca sunt la drum lung maresc treapta ) pentru a curata injectoarele si dupaia motorul isi revine ![]() Incearca si tu si poate isi revine ( poti s-o turezi si pe loc ![]() ATENTIE : motorul trebuie sa fie cald inainte de a-l tura ! ( adica acul sa fie cel putin la jumatate ! ) |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Nu cred ca este prea indicata turarea motorului pe loc.Poti in sarcina sa urci cu ea pana la zona rosie fara probleme.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Mai bine o turezi in mers pentru ca motorul si celelalte componente sa fie in sarcina ... verica filtrul de aer sa nu fie imbacsit, desfa caparul ala de la motor unde scrie renaul 1.4 l, ia filtrul si da-l de gard de cateva ori sa mai sara praful sau dute la o vulcanizare sa ti-l sufle aia cu aer comprimat sau un caz extrem mergi o tura de cartier fara filtru si vezi cum se comporta dara trage radical mai bine este de la filtru buba daca trace la fel este din alta parte si cel mai probabil catalizatorul.
Dute la drum intins si mergi cu 3500-4000 rpm pe o portiune de 10 km, nu iti fie mila de motor ca uruie nare nimica ii place si lui ![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(romanvs @ 20 Oct 2008, 15:44) Nu cred ca este prea indicata turarea motorului pe loc.Poti in sarcina sa urci cu ea pana la zona rosie fara probleme. De ce ? ![]() Mai bine pe loc decat in mers ... ca nu uzez nici planetare nici nimic .... te rog sa-ti explici afirmatia ... poate sunt singurul care nu-mi dau seama care-i problema daca o turezi pe loc ( cand e motorul cald ) ![]() ![]() ![]() Edit : Cum spune Bolidu mi se pare mai bine in cazul initiatorului pentru ca deja catalizatorul cred ca este imbacsit ... This post has been edited by cosmin_2300: 20 Oct 2008, 15:00 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.719 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Se pare ca moda motorului turat inca nu s-a pierdut. Asa baieti, turati motorul ca se rezolva.
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Stai bre ca n-a zis nimeni ca se rezolva ... am zis ca POATE SA INCERCE !
Daca e catalizatorul infundat nu-l desfunzi nici cu mama forjelor ![]() Cel putin la mine , daca merg mai mult in oras ( mai ales tata care merge subturat ) si tremura motorul ... merg turat putin cu ea si merge perfect motorul ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.719 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ca sa isi revina adaptarile, nu trebuie sa turezi exagerat motorul.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
trebuie schimbat mai mereu in zona de 3200 de ture sau daca se merge subturat sa nu se apese tare acceleratia findca la fel se intampla se molozeste pana la urma catalizatorul si iar nu trage cum trebuie. Recomandare pe autostrata mergi in treapta a 4 pana la 110 km si parcurgi cam 10 km dupa aceea dai cu a 5 si stai constant la 3200 de ture .. 130km. Eu azi am dat o tura pe la glina si retur autovit 120 constant trapta 4 si 5 ...turatia 4500 de ture dupa aceea 3200 constant.
Am fost sa caut si talou de bord logan dar nu mai aveau baieti pe la service ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
EMMY |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 16 October 08 ![]() |
SALUT,este adevarat daca mergi subturat sau pui benzina proasta se depune calamina in capul pistoanelor,supape,catalizator etc,pot fi si injectoarele infundate dar de obicei tremura la relanti,presiune slaba la pompa de benzina sau tobele care le-ai schimbat sunt de cooperativa etc
Solutie simpla fa-i plinul cu benzina 99 de la petrom si mergi mai sportiv cu ea (nu-i scoate pistoanele) si daca nu-si revine mergi la service sa-ti masoare presiunea in pompa si sa-ti puna testerul pe ea si chiar daca nu are defecte sa-ti renitializeze valorile de imbogatire 128 trebuie sa fie |
--------------------
dacia
logan
2005
- MS 44 EMY
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
salut
demarajul la DSN este mai bun decit la SOLENZA.o sa va intrebati de ce,pentru ca DSN are ambreiaj de 200 pe cit SOLENZA il are de 180.este o mare mica diferenta,iar despre problema ta colega nu mai am ce spune ca cei dinaintea mea au spus totul.doar iti urez bafta |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Sa nu fie cumva uzat ambreajul, asta daca nu ai probleme la catalizator...Eu stiu ca la mine e uzat ambreajul, trage inca ok dar nu ca inainte, deci...
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
theundertaker |
![]()
|
Am mai discutat cu cineva si mi-a spus ca s-ar putea k filtru de benzina sa fie imbacsit(pt ca nu cred ca la schimbat cineva vreodata) iar de la el sa ajunga mizerie chiar si in injectoare. Tot de la persoana respectiva am aflat ca exista ceva aparat de curatat injectoare, iar operatia costa in jur de 100 lei. Acuma ma gandesc sa caut filtru ala sa vad cum e, sa-l schimb iar pe urma sa merg sa-mi curat injectoarele.
Astept si parerile voastre in legatura cu aceasta teorie. Multumesc mult pentru raspunsurile de mai sus ![]() |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Solenza nu are filtru de benzina separat, ci incorporat in pompa de benzina. Nu se schimba, iar la tine (2004!) trebuie demontat rezervorul ca sa scoti pompa, deoarece nu are trapa de vizitare in portbagaj, plus ca dupa demontare garnitura de cauciuc a pompei se deformeaza si nu gasesti sa cumperi asa ceva. Deci, mai bine masori direct presiunea debitata de pompa si doar daca nu e ok, o desfaci. Daca e in regula nu umbla degeaba la ea.
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frazã de dânºii inventatã
Ca cu a ei putere sã vã aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
theundertaker |
![]()
|
QUOTE(CIPTUNING @ 21 Oct 2008, 08:33) Solenza nu are filtru de benzina separat, ci incorporat in pompa de benzina. Nu se schimba, iar la tine (2004!) trebuie demontat rezervorul ca sa scoti pompa, deoarece nu are trapa de vizitare in portbagaj, plus ca dupa demontare garnitura de cauciuc a pompei se deformeaza si nu gasesti sa cumperi asa ceva. Deci, mai bine masori direct presiunea debitata de pompa si doar daca nu e ok, o desfaci. Daca e in regula nu umbla degeaba la ea. Nu stiam asta. Merci mult. Azi ma puneam sa caut dupa filtrul ala si ma enervam daca nu-l gaseam si imi stricam toata ziua. ![]() Totusi are ceva pt ca ieri am urmat o parte din sfaturile scrise mai sus, adik am turat-o si in sarcina si pe loc, i-am curatat chiar spalat capacul de la filtru de aer (am verificat vizual si filtrul de aer si pare curat) si tot fara rezultate. |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
gasesti garnitura de care zice colegul de mai sus la pitesti,sint girla din astea...eu am luato si mi-a puso tot pe aia si nu da pe linga ea
cu problema ta ce sa iti mai spun eliminale pe rind si trebuie sa dai peste defect,dar nu te apuca sa cumperi sa le inlocuiesti ca este vai de buzunarul tau.bafta |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Poate pierde din compresie motorul. Du-te la un test de compresie.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
theundertaker |
![]()
|
Acuma o las asa nu am ce sa-i mai fac. Astept cu "nerabdare" revizia de 60.000 si-am sa vad dupa aceea cum se comporta. Poate are ceva legatura si distributia in treba asta.
Daca tot asa se manifesta o vand... ![]() ![]() 22 Oct 2008, 08:23: Si-mi cumpar una ca in avatar ![]() This post has been edited by theundertaker: 22 Oct 2008, 08:23 |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:01 |