DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> yale proaste

cristidincluj
post 20 Oct 2008, 17:33
Post #1

Membru incepator

Group: Members

baieti..imi spuneti si mie cu ce mecanic tre sa vorbesc in legatura cu deschiderea din interior ELECTRICIAN AUTO sau TINICHIGIU? nu stiu ce credeti voi dar gandul ca oricine poate sa-mi deschida portbagajul ma cam sperie.....adica cred ca poate sa-l deschida eu sincer nu am incercat ,faptul ca o sa am si confirmarea ma sperie si mai mult dar la ce uzura are yala mea cred ca-l deschide oricine!
nu pot sa cred ca o yala de masina e mai slaba decat o incuietoare de dulap la un birou pe cuvant!!!!!!!!!!!!!rusine celor de la dacia pt.asta!daca stiam de la inceput nu o cumparam numai pt. motivul asta eu am crezut ca uzura e de vina dar dupa ce am citit un alt topic m-am speriat! cu yala de la usa ce sa fac?daca scot tija mai pot sa o deschid din interior,clapeta de deschidere din interior nu are legatura cu tija? mentionez ca yala de la usa am folosit-o o singura data cand mi s-a defectat cheia(s-a deplasat click-ul ala de sub buton)
nu stie nimeni daca se potrivesc alte tipuri de butucuri(macar la usa si portbagaj ca la benzina nu cred ca e asa de usor de deschis si oricum pt 10 l de titei asta e) mentionez ca am inchidere centralizata!
astept raspunsuri! merci mult pt intelegere !

--------------------
Dacia Solenza 2003 Scala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Nec
post 20 Oct 2008, 18:35
Post #2

Membru autentic

From: Constanta

Daca vrei o masina mai buna schimba marca si da o suma uriasa pe ia si cu siguranta nu o sa mai ai probleme de genu .Trebuie sa te duci la un TINICHIGIU si cu siguranta o sa stie cum sa iti deschida porbagaju

--------------------
Solenza Scala 2003 - CT -- PMR
+
b64chr
post 20 Oct 2008, 19:20
Post #3

Moderator incepator

Group: Moderatori
From: Buzias, Timis

Pentru deschidere portbagaj din interior apeleaza la un electrician. Exista si topicuri la imbunatatiri.
Totusi nu prea inteleg care este problema tehnica cu care te confrunti.

--------------------
Dacia Solenza 2003 / Skoda Octavia 2009
+
cristidincluj
post 21 Oct 2008, 12:21
Post #4

Membru incepator

problema care ma macina e ca am descoperit si eu cu cata usurinta deschizi o yala de SOLENZA....mai mult la mine usurinta e accentuata de o uzura foarte mare a yalei de la portbagaj si chiar nu stiu ce naiba sa fac. mad.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003 Scala
+
popacrisro
post 21 Oct 2008, 13:23
Post #5

Membru incepator

Am patit-o si eu. Am uitat cheile in porbagaj cind l-am inchis. Apoi am rugat pe cineva cu solenza sa incerce cu cheia lui si a mers.
Un prieten cu inchidere centralizata pe 2 canale si-a pus actuator pentru portbagaj si este foarte multumit.

--------------------
Solenza confort 2004
+
ador13
post 21 Oct 2008, 13:40
Post #6

VADER

From: Mangalia

Pune-ti o alarma cu un led mare in geam si gata..dormi linistit.

Oricum, pentru linistea ta -> am vazut pe la tv cum s-au furat "masini" cu alarme de sute de euro (sau mii de euro) ziua in amiaza mare din fata casei proprietarului, asa ca ce te agiti pentru yalele de SLZ? Chiar daca erau cu cod, daca-si punea cineva mintea cu masina ta ti-o lua cu totul.

--------------------
OPEL ASTRA H 2007 - CT-13-...
EX: DACIA SOLENZA
+
cristidincluj
post 21 Oct 2008, 18:06
Post #7

Membru incepator

eu as prefera sa schimb yalele si la usa si la portbagaj numai ca am citit pe alte anunturi ca si noi daca sunt tot asa usor se deschid! chiar nu stie nimeni ce fel de yale ar potrivii (dacia 1310?,logan?). avand inchidere centralizata nu prea m-ar deranja sa am 2 chei (contact si portbagaj). va multumesc pt raspunsuri!
sa nu ma intelegeti gresit ,sunt constient ca orice yala se deschide dar totusi portbagajul meu se deschide fff usor si cu o surubelnita mai subtire,chiar nu tre sa te chinui si nici macar sa fi hot!
merci baieti astept rasp!

--------------------
Dacia Solenza 2003 Scala
+
Fantomas
post 21 Oct 2008, 18:12
Post #8

Nesuferit

From: Bucuresti

@cristidincluj ... vb lui @ador13 ... daca vrea cineva sa ti`o fure ... ti`o fura ... si cu alarma de mii de euro ... smile.gif

eu nu am avut niciodata probleme cu yalele ... dar daca tu vrei sa le schimbi schimba`le smile.gif ... dar doamne fereste sa nu iti dispara masina ca te oftici ca ai dat banii aiurea ... scuze de gluma icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003-2004 - B 86 ***
+
razvan solenza
post 21 Oct 2008, 18:59
Post #9

Membru autentic

mergi la un electrician si ii spui sa iti puna un actuator si eu am avut probleme de genu asta am uitat cheia in porbagaj si l-am deschis cu cutitul si de aceea am montat un acuator singur acasa ii foarte simplu si am scos tija ca SA nu mai poata deschide nimeni

--------------------
ARO dacia 10,4 solenza 1,4 mpi scala 2004 - bh o4 frb
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 04:35
Forum Renault