Montarea unui sistem audio
![]() ![]() ![]() |
Montarea unui sistem audio
Cozmin_cnva |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310
1988 TX
- BC 02 TKX
|
|||
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Se gasesc in magazin adaptoare de la 12 V la 220 V. Se baga in bricheta si se termina cu o priza normala.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu am inteles exact ce vrei sa faci dar varianta cu invertorul de la 12v la 220v nu ti-o recomand...are un randament de....
![]() Zi mai bine despre e vb exact si poate iti raspunde cineva mai in tema... |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Despre ce sistem e vorba?
Desfă corpul amplificator și vezi că are un transformator de la 220 la x volți... Află cât e x ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Onyx |
![]()
|
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
sal`tare
ca sa nu mai deschid alt topic...va intreb: Am un casetofon Sony GT 424U si un tub magnat. Statie nu am...am pus tubul direct pe o iesire de la o boxa pe spate.Se aude binisor dar...asi vrea sa pun toate 4 boxele.Merge sa pun tubul pe iesirea de subwoofer al casetofonului?Acolo are putere de amplificare (lafel ca iesire de la boxa de pe spate 4x52W)?La boxa din spate il amplifica destul de bine.Nu asi mai da banii pe statie. astept parerile voastre si sper ca m-am facut inteles .. ms ![]() This post has been edited by Onyx: 16 Oct 2008, 13:45 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
- Bucuresti EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Iesirea de subwoofer nu cred ca e amplificata; deci nu merge.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Onyx |
![]()
|
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
Daca nu ma uitam la amplificatorul asta:
http://www.price.ro/specificatii_magnat_ultra_2000_57188.htm Nu imi trebuie mie performantza.Adik nu am asa multi bani de dat.Stiti ceva despre ea? merita banii? Filtru pentru bass are? ![]() ![]() This post has been edited by Onyx: 16 Oct 2008, 13:49 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
- Bucuresti EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:24 |