Logitech, G25
![]() ![]() ![]() |
Logitech, G25
liviu2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Am dat peste un tutorial cândva pe net pentru asta...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Scuze..nou sau sh?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' bravo ma, de ce nu m-ai intrebat? Ai deschis repede topic
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
L-am cumparat anul trecut de nou. L-am folosit vreo 10 zile. Am cautat fugitiv un sfat pe net da n-am gasit nimic capabil.
Vis baga daca ai vreo idee. |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Nu-ti zice ca p-orma il depasesti pe circuit!
![]() Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
13119.jpg
Vezi in primul rand ca asta sa fie debifat. Sa ai axa pentru fiecare pedala. 23 Oct 2008, 09:45: Asta dupa ce ai instalat bineinteles, driverele . 23 Oct 2008, 09:54: Apoi alegi axele, pentru volan, pedale. La "wheel turn" nu pune mai mult de 270 de grade, un 180-200 e arhisuficient. "wheeel turn compensation" seteaza-l pe zero. Ala e bun pentru volane proaste ca sa tii masina pe linie dreapta, dar la curbe e o senzatie progresiva, in functie de cat rotesti volanul. La inceput lasa "force strength" pe 10 sau chiar pe zero. Te poti juca din setarile volanului ce sa predomine, forta pe viraje, sa vibreze mai tare sau mai incet pe vibratoare sau sa aduca volanul in pozitie dreapta. Imaginea de mai jos are caracter generic, nu am instalat driveru' ca am windowsu' bushit. Succesuri! (ca sa-l parafrazez pe signore koldun) whcp4.jpg w1024.png This post has been edited by vis-a-vis: 23 Oct 2008, 08:54 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
i0n |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 23 October 08 ![]() |
Incearca urmatoarele setari: Wheel turn = 720 - 900 (ar fi pacat sa nu profiti de lucrul asta), Wheel Turn Compensation = 80 - 100.
Foarte important este sa descarci si sa instalezi ultima versiune de driver de pe site-ul producatorului, si apoi vezi la adresa urmatoare setarile corecte pt. driver: http://en.lfsmanual.net/wiki/Wheels#Correc..._Logitech_Wheel Sper sa-ti fie de ajutor ![]() |
--------------------
bmw
125i
2008
|
|
liviu2004 |
![]()
|
Gataaa, am bagat maxim grade, sa vedem cum o fi. Multam la toti. Se poate inchide.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:45 |