Nesimtire, cenzura sau ce?, Se sterg posturi fara nici un fel de explicatie
![]() ![]() ![]() |
Nesimtire, cenzura sau ce?, Se sterg posturi fara nici un fel de explicatie
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
intreb si eu asa....
cand userii normali sunt atentionati pt offtopic...de ce moderatorii care de obicei starnesc acele discutii sunt trecuti cu vederea... de sters se sterge la toata lumea...... asta nu e un lucru rau........ ca se ajunge la o discutie gen megan in NFS....... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Mesajele off-topic sunt pasibile de a fi sterse. Cine le posteaza isi asuma acest "risc". Ca se sterg sau nu, depinde de o multime de factori.
2. in conformitat cu 1, acest topic e aiurea-n tamvai. 3. Considerand punctul 2, titlul topicului mi se pare injurios. Drept urmare se aplica regulamentul. 4. Se inchide. Pentru plangeri infantile va rog sa va adresati in familie rudelor de gradul 1. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 22 Oct 2008, 17:40) Haideti sa va explic smecheria, noi postam informatii, alt user da pe google ca are nevoie de informatia respectiva, google`u vede ca forumu asta are informatia respectiva si trimite userul la noi pe daciaclub. Pentru ca daciaclubul a avut informatia google ii da niste bani lu' daciaclub. Adica noi postam, ei isi iau bani ... si apoi ne baneaza. Scuze klaus ca ma bag sa postez dupa ce ai inchis topicul, dar nu putem lasa astfel de dezinformari numai bune de Radio'Sant necontrate. @logan1.5dci: google incaseaza bani ca sa iti puna raspunsul tau mai in fata. google nu plateste bani ca sa te puna in lista de raspunsuri. daca vrei gratis te pune unde ii iese lui evaluarea, daca vrei pe bani (sa platesti, nu sa iti plateasca) te pune mai in fata. ceea ce afirmi dumitale sunt aberatii. atat si nimic altceva. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
"mie personal nu imi place noua skoda superb. mi se pare ca si-a pierdut si acel ceva urat tipic skoda."
mesajul asta scris de mine aici se potriveste in topicul tau ca nuca in perete. cam asa se potriveste si mesajul tau in topicul despre skoda. putea fiecare user sa vina dupa tine sa insire, da laguna costa x, dar passat costa y, cum ca am vazut eu pagani zonta la z. sunt convins ca poti sa intelegi de ce ti s-a sters postul si culmea nu ai luat warn. trebuie doar sa vrei. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:52 |