[VAND] Capace tiranti usa, serigrafii si ceasuri, Ceasuri Prestige cu CB si folii ceasuri(serigrafii)
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Capace tiranti usa, serigrafii si ceasuri, Ceasuri Prestige cu CB si folii ceasuri(serigrafii)
LuluMOB |
![]()
|
||
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Capitonajul pentru capota portbagajului l-am cumparat de la Silviu si s-a potrivit perfect. Recomand.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
lulu: capitonajul de capota motor este din mocheta ca si cele de portbagaj. alte poze mai clare nu am.
illusion: mersi. maine bag si comanda cea noua. |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Vreau si eu un pret pentru Protectii aripi pentru ph 2. 2 fata + 2 spate dar modelul care se imbina bine cu protectiile de noroi. SI as mai vrea setul de prtotectii noroi pentru spate... Astept un raspuns!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
silviu_79 |
![]()
|
ai pm.
85 protectiile 45 aparatorile noroi spate. |
--------------------
mazda
3
|
|
Radel |
![]()
|
![]() Gata cu joaca Group: Members Posts: 159 Joined: 5 January 07 From: Voluntari ![]() |
Salut, Silviu.
Bascula Logan echipata (bascula+bucsi+pivot) de origine ai? Si pretul, te rog. |
--------------------
Renault
Megane
2014, GT-line, 1.2L TCe, 130 CP Domnia constă în ce știi, nu în ce deții.
|
|
silviu_79 |
![]()
|
da, am bascule la 145 lei bucata.complet echipate si de origine.
|
--------------------
mazda
3
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Salut Silviu! O poza se poate cu bascula? Mersi
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
ergo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 July 06 ![]() |
Multumesc Silviu, astazi a sosit coletul cu capitonajele.
Totul este OK. Salutari ! |
--------------------
Dacia
Duster 1,5 DCI 4x4
2020
- B32MNZ
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Salut, Silviu!
Te rog sa-mi spui daca ai brate stergatoare Logan si, eventual, de care. Stiu ca erau doua tipuri..ma intereseaza cele mai noi. De asemeni, as vrea sa stiu cum e cu cheia necodata. Eu as vrea sa schimb cheia (de fapt, plasticul si butoanele, care s-au uzat..) si nu stiu cum trebuie sa procedez. Ce-mi recomanzi? Multumesc! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
silviu_79 |
![]()
|
brate stergatoare nu am niciun model.
cheia necodata e buna pentru cei care vor sa faca si a doua cheie cu butoane sau au cheia stricata. tu ai nevoie doar de carcasa. fac rost si de carcasa 35 lei. am mai adus oglinzi prestige, electrice si incalzite 390 lei setul. culori disponibile: gri platine, albastru mineral si albastru marin. |
--------------------
mazda
3
|
|
pyngi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
Salut Silviu! Manere exterioare si bandouri laterale vopsite ai/la ce pret. M-ar interesa albastru marine. Mersi
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Salut, Silviu!
Am mai cumparat de la tine, dar au trecut citeva luni de atunci, asa ca te rog sa-mi spui care-i procedura pt a comanda o carcasa cheie (35 lei) cu butoane cu tot. Iti dau pm? Mersi! Eventual o poza m-ar ajuta..sa fiu sigur ca este exact ce-mi trebuie. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
silviu_79 |
![]()
|
pyngi: manere exterioare nu am. bandouri am doar nevopsite.
daxx: da-mi pm cu datele si maine iti trimit. incerc sa pun o poza mai tarziu. am mai adus capace tiranti si oglinzi prestige. This post has been edited by silviu_79: 28 Jun 2009, 12:03 |
--------------------
mazda
3
|
|
sorette |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 April 09 ![]() |
Ce pret au bandourile logan berlina ?
Bandouri de mcv merg pe berlina |
--------------------
Logan Preferance
Berlina
2009/Preferance
- MH02XXX
|
|
silviu_79 |
![]()
|
bandourile de berlina 65 lei setul. de mcv nu am.
This post has been edited by silviu_79: 28 Jun 2009, 15:28 Attached thumbnail(s) CHEIE.JPG ( Size: 46.46k ) Number of downloads: 784 |
--------------------
mazda
3
|
|
sorette |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 April 09 ![]() |
Silviu cheia necodata are si partea metalica pt contact
|
--------------------
Logan Preferance
Berlina
2009/Preferance
- MH02XXX
|
|
silviu_79 |
![]()
|
sorette: nu are partea metalica pentru ca aia e pentru fiecare contact in parte, nu s-ar potrivi. o folosesti pe cea de la cheia fara butoane.
This post has been edited by silviu_79: 28 Jun 2009, 17:50 |
--------------------
mazda
3
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
o serigrafie pt solenza, la comanda, se poate?
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
silviu_79 |
![]()
|
nu, de solenza nu am serigrafii.
|
--------------------
mazda
3
|
|
kmn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
salut silviu,
vreu si eu urmatorele produse, Capitonaj in "buza" portbagajului,15 lei; Mocheta capota portbagaj , 20 lei cu kit de prindere Mocheta capota motor cu kit prindere 25 lei. da-mi un pm cu un nr de telefon ca sa stabilim cum facem si as mai vrea daca ai prinderile pt peretele antifoc. astept pm de la tine, merci anticipat |
--------------------
Renault
Fluence
2012 dynamique
- B xxx KMN K_M_N
|
|
georgeand21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 07 From: Iasi ![]() |
Salut Silviu
te rog sa imi trimiti si mie urmatoarele: Capitonaj pentru spatele portbagajului, inspre bancheta sa nu se mai vada tabla 15 lei; -Capitonaj in "buza" portbagajului, in partea cu incuietoarea, unde e tabla goala si se lovesc bagajele in ea mereu 15 lei -Capitonaj ce ascunde cricul 10 lei De asemenea te rog poate imi trimiti niste braduti de prins absorbantul acustic de la pedalier--l am cumparat de la cineva fara braduti. Cat costa proiectoarele de ceata cu tot cu cablaj si suporti. Ms anticipat! |
--------------------
dacia
logan
2005
- is-05-jhc
|
|
ronin33dan |
![]()
|
![]() Membru Afumat Group: Members Posts: 514 Joined: 11 September 08 From: Braila ![]() |
Cumva un tampon motor ptr DSN sau Solenta ai ??
Si cat costa ! Multam! |
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- BR-29-***
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Caut maneta stergatoare logan berlina cu buton pt computerul de bord.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
silviu_79 |
![]()
|
supoti de dsn nu am.
bloc stergatoare cu buton cb 80 lei. am mai adus proiectoare cu becuri, suporti si cablaj la 280 lei setul. This post has been edited by silviu_79: 2 Jul 2009, 20:05 |
--------------------
mazda
3
|
|
Daxx |
![]()
|
Multumesc, Silviu! Asa cum mi-ai scris, capacul cheie cu butoane a ajuns miercuri. Totul e in regula, ca de obicei.
Daca vreau sa-mi fac si a doua cheie cu butoane si iau partea de plastic (cu cip) necodata, cine mi-o poate coda? Mersi! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
Gusti78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 28 June 09 From: heaven ![]() |
Salut.Asta o codezi la cineva care are programu de diagnosticare.Se rezolva repede,max.20min.
Cauta pe cineva care activeaza functii sau ceva de genul asta. |
--------------------
dacia
cu roti.........
2007
|
|
Daxx |
![]()
|
Am inteles! Mersi frumos, Gusti!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
silviu_79 |
![]()
|
up!
|
--------------------
mazda
3
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Vreau si eu astea:
Capitonaj ce ascunde cricul 10 lei. Capitonaj in "buza" portbagajului, in partea cu incuietoarea, unde e tabla goala si se lovesc bagajele in ea mereu 15 lei; Capitonaj pentru spatele portbagajului, inspre bancheta sa nu se mai vada tabla 15 lei; Mocheta capota portbagaj 15 lei, 20 lei cu kit de prindere Ma astept ca versiunea Prestige sa aiba inca capitonajul de la motor chiar daca e benzinar ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 11:45 |