DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Stabilitate D1310 la viteze mari (Help)

Arhimede
post 25 Oct 2008, 22:24
Post #241

Membru inferior, lung si tare

Group: Members

QUOTE(EinarN @ 25 Oct 2008, 22:18)
Da. Te referi la siguranta circulatiei, partenerii de trafic etc. ai dreptate si ca sa mai zic una, NU VREAU SA JIGNESC PE NIMENI, dar din toate daciile astea vechi CIOBANITE ce circula pe strazile romānesti, pline de fel de fel de improvizatii n-ar avea nici 0,1 % sanse sa fie īnmatriculate īn DE sa circuli cu ele pe aici.

Daca ai apare cu asa ceva la TÜV sa-i faci verificarea tehnica īn vederea īnmatricularii aici īn Germania s-ar lua tehniceanul cu mīinile de cap, ar pune mīna pe telefon, ar chiema politia, ai ramīne fara permis si ai avea si sansele sa aterizezi la un TEST PSIOLOGIC FORTAT ca ar zice astia pe aici ca nu esti īn toate facultatile mintale.
*

Te rog frumos!!!Cum iti permiti?Ma simt profund jignit!

Pai asta e EinarN, ca in loc sa-i spui: Du-te la un test psihologic!, il indemni se persevereze in inconstienta si iresponsabilitate.

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ag02cws
post 25 Oct 2008, 22:33
Post #242

Membru autentic

From: Bucuresti / Pitesti

EinarN, eu cred ca tu exagerezi. Stim si noi ce masini circula pe afara si nu sunt toate asa grozave. Deci nu mai vorbi ca si cum ai fi ajuns in Germania plecand dintr-o jungla.

--------------------
Dacia 1310 L 1994 / Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd 2008
+
EinarN
post 25 Oct 2008, 22:44
Post #243

Membru autentic

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, am generalizat. O fi ca sīnt si "scule" bine lucrate. Nu contest dar alea l-e poti numara pe degete.

Īn DE nu sīnt toate masinile perfecte si nici n-am spus asta dar cunosc legile de aici destul de bine si stiu ce pretentii sīnt. La fiecare modificare ai nevoie de A.B.E. si fara asta nu-ti trece modificarea īn talon nici mort. Stiu si cīt costa o omologare individuala si care sīnt directivele de aprobare.

@ ag02cws

Nu pot sustine ca am plecat dintr-o jungla deoarece am fost prea mic cīnd am plecat de acolo dar mi-a ajuns ce-am vazut cīnd am fost īn concediu acolo iar ceea ce am vazut m-a impresionat īn mod negativ. Nici nu pot spune ce s-a schimbat de la ultima mea vizita īn 2003 pīna acum. Asta puteti sa-mi spuneti voi. Eu depind momentan numai de ceea ce vad pe Web Cast la Antena 1. Deci daca gresesc va rog sa ma corectati.

@ Arhimede

Nu a fost intentia mea sa te jignesc si-mi cer scuze.

Eu nu-l īndemn sa persevereze īn inconstienta ci īl īndemn sa-si repare masina īn mod corect si ordonat asa cum trebuie.

This post has been edited by EinarN: 25 Oct 2008, 22:47

--------------------
+
ag02cws
post 25 Oct 2008, 23:00
Post #244

Membru autentic

From: Bucuresti / Pitesti

E adevarat ca Romania nu sta foarte bine ca si nivel de civilizatie si ma refer la curatenie, drumuri, transport in comun, piste de biciclete, comportament in trafic etc... Insa la masini stam destul de bine dat fiind faptul ca a existat un program de reinnoire a parcului auto si s-au inasprit reviziile tehnice periodice si controalele RAR.

--------------------
Dacia 1310 L 1994 / Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd 2008
+
EinarN
post 25 Oct 2008, 23:03
Post #245

Membru autentic

@ ag02cws

Da. Am vazut la Anteana 1 treaba cu programul rabla. Totusi am avut parte, tot la Antena 1 sa vad "specimene" unde chiar ca ma mir cum de li se mai permite sa circule wacko.gif

--------------------
+
eXtenSion
post 25 Oct 2008, 23:10
Post #246

Membru autentic

Eu am ajuns pana in Olanda si inapoi fara sa ma opreasca nimeni, deci EinarN pregateste-te pentru o vizita din partea tanarului discipol. smile.gif

Oricum, sper ca inteles din acest topic ca toti dorim sa nu isi mai puna viata lui si a altora in pericol si mai putin sa radem de el.

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
EinarN
post 25 Oct 2008, 23:12
Post #247

Membru autentic

QUOTE(eXtenSion @ 25 Oct 2008, 22:10)
Oricum, sper ca inteles din acest topic ca toti dorim sa nu isi mai puna viata lui si a altora in pericol si mai putin sa radem de el.
Foarte corect.

--------------------
+
vis-a-vis
post 26 Oct 2008, 07:52
Post #248

DaciaClubber

From: Bucuresti

Sanducule, fratica... iti spun cu durere-n suflet, e rabla masinuta ta. Daca la 120 (ca mai mult n-are in filmulet) tie-ti sare puntea spate pe drum drept, insemna ca a fost lovita rau.
Si cum ai vrea sa faca cu gumele alea diferite, unul montana si altul debica, luate second hand, cu sarmele iesite?

Pentru ceilalti... Se vede ce cunoscatori sunteti toti, daca va mai puneti intrebarea ce motor are. Ala e motor obosit de dacie care trage pana in 4000 de ture. Si da, daca dacia e pusa la punct, mergi cu ea cu 140-150 fara probleme si nu stiu cum faceti voi cu loganele, dar eu la 170 nu m-as infige ca tartanul in frane, cum vad c-o ganditi multi p-aici.
Deja mi-e frica de soferii de pe aici si ma gandesc serios s-o tai mai des pe camp si sa evit soselele, ca e plin de soferi de duminica.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Arhimede
post 26 Oct 2008, 10:08
Post #249

EinarN:Am glumit...nu aveam de ce sa ma supar

Masina aia costa 10 milioane.Ce sa repare la ea? Ca si un bradulet de parbriz reprezinta o cheltuiala foarte mare raportat la valoarea masinii.

This post has been edited by Arhimede: 26 Oct 2008, 10:12

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
+
dariusz
post 26 Oct 2008, 12:52
Post #250

Membru autentic

From: baia-mare

QUOTE(EinarN @ 25 Oct 2008, 23:44)

Eu nu-l īndemn sa persevereze īn inconstienta ci īl īndemn sa-si repare masina īn mod corect si ordonat asa cum trebuie.
*

pai aici e buba . ca el nu vrea sa isi repare masina in " mod corect si ordonat asa cum trebuie " , pentru a se bucura de ea , si a merge corect pe drumurile publice , ci pentru a avea un mic bolid cu care sa mearga la limita . pentru a transforma o dacie veche in ceea ce ar vrea el , e foarte mult de munca . plus ca trebue o gramada de cunostinte si bani , pentru a o face nu numai rapida , ci si sigura .
asa ca de acum inainte , trebuie sa iei in considerare si cui ii dai sfaturi .
daca eu te-as intreba ce trebuie sa fac cu pistolul meu ca in loc de bile de cauciuc , sa traga cu glont , ai sari repede sa ma ajuti ( asta in cazul in care ai sti biggrin.gif ) ? nu te-ai intreba de ce vreau eu neaparat glont ?
inteleg ca intentia ta a fost buna , insa nu ai indreptat-o spre cine trebuie . pentru speedy nu conteaza ca un forum intreg ii spune sa isi vada de treaba si sa stea in banca lui ( toti sint prosti , lenesi , necunoscatori , samd. ) . conteaza doar acel membru care ii da sfaturi .

--------------------
dacia supernova 2002 europa - mm 13 ral
membru cooperant
+
radian
post 26 Oct 2008, 13:15
Post #251

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Micu. de fapt ce inceri sa ne spui cu linkurile tale? Cu ce ajuta in problema "rachetei" tanarului nostru co-forumist?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
dariusz
post 26 Oct 2008, 13:24
Post #252

Membru autentic

QUOTE(radian @ 26 Oct 2008, 14:15)
Micu. de fapt ce inceri sa ne spui cu linkurile tale? Cu ce ajuta in problema "rachetei" tanarului nostru co-forumist?
*

incearca sa ne distraga atentia pina ce isi termina speedy bolidu biggrin.gif

--------------------
membru cooperant
+
TuNiNgVibes
post 26 Oct 2008, 15:37
Post #253

Daca te grabesti,banda din stanga e libera:)

``iote la el cum le stie el pa toate``
Nu le stiu pe toate,si nici nu vreau sa dau impresia asta.Dar lucrezi in domeniu,si deci nu sunt aberatii.Decat sa il iau la misto,cum ma iei tu pe mine,i-am spus care e chestia cu eroarea de kilometri.
Bolidul care il vezi in avatar e un cadou de la tatal meu,deci din moment ce e o masina de 30 de ani,nu am ce sa ma duc eu sa fac curse cu ea.Mai ales avand in vedere ca e Dacie,daca imi trebuie senzatii folosesc alta masina.Si chestia cu aerodinamica,nimeni nu e expert,omul cat traieste invata.

26 Oct 2008, 15:45:
Si Dariusz,multumesc Domnului ca esti tu mai destept sa imi arati calea cea dreapta.
Si XCS sa imi spuna unde sunt franele (in bord) ,nu am stiut,ma scuza-ti.Le cautam prin portbagaj langa roata de rezerva.Oricum...scuze pentru postare.

This post has been edited by TuNiNgVibes: 26 Oct 2008, 15:45

--------------------
Dacia 1510 1900
+
dariusz
post 26 Oct 2008, 16:38
Post #254

Membru autentic

QUOTE(TuNiNgVibes @ 26 Oct 2008, 16:37)
``iote la el cum le stie el pa toate``
Nu le stiu pe toate,si nici nu vreau sa dau impresia asta.Dar lucrezi in domeniu,si deci nu sunt aberatii.Decat sa il iau la misto,cum ma iei tu pe mine,i-am spus care e chestia cu eroarea de kilometri.
Bolidul care il vezi in avatar e un cadou de la tatal meu,deci din moment ce e o masina de 30 de ani,nu am ce sa ma duc eu sa fac curse cu ea.Mai ales avand in vedere ca e Dacie,daca imi trebuie senzatii folosesc alta masina.Si chestia cu aerodinamica,nimeni nu e expert,omul cat traieste invata.

<span class='edit'>26 Oct 2008, 15:45:</span>
Si Dariusz,multumesc Domnului ca esti tu mai destept sa imi arati calea cea dreapta.
Si XCS sa imi spuna unde sunt franele (in bord) ,nu am stiut,ma scuza-ti.Le cautam prin portbagaj langa roata de rezerva.Oricum...scuze pentru postare.
*

si care e chestia cu eroarea de kilometri?
nu sint mai destept frate , dar nu ii fac pe altii lenesi doar pentru simplul motiv ca nu sint de acord cu prostiile pe care le spun eu.
acolo unde nu stiu si nu ma pricep , intreb , sau vorbesc ( scriu ) mai cu retinere . dar tu ne trimiti la mecanici , si incerci sa ne convingi ca ceea ce spui tu e bine .
crede-ma ca m-am saturat de oameni care sar rapid cu parerea , care vor sa iasa in evidenta fara sa poata , si care vor sa faca " caccadorii " biggrin.gif fara sa poata .

--------------------
membru cooperant
+
EinarN
post 26 Oct 2008, 17:16
Post #255

Membru autentic

QUOTE(Arhimede @ 26 Oct 2008, 09:08)
Masina aia costa 10 milioane.Ce sa repare la ea? Ca si un bradulet de parbriz reprezinta o cheltuiala foarte mare raportat la valoarea masinii.
*

asta nu conteaza. īti arat oameni care iau o masina PE DE GRATIS de la gunoi si sīnt īn stare sa investeasca 40.000 EURO īn ea. Clar. Ulterior cīnd o vezi pe pariu ca-ti pica falca si ramīi ca la dentist. Totul este treaba de ambitie si bani.

Nu exista limite la gusturi abstracte si treburi din astea sa nu te mire. uite, tata-meu se ocupa cu restaurarea de magnetofoane. Ei bine, īnchipuie-ti ca exista oameni care platesc īntr-e 1800 si 2000 EURO pt. un magnetofon vechi de peste 35 de ani, o tehnica moarta si īngropata de mult numai de dragul de a vedea role de 26 cm īnvīrtindu-se pe un AKAI GX 747.

Tot secretul la un hobby din asta e sa fi perseverent, sa ai bani, rabdare si ce-i mai important s-o faci corect si bineīnteles fara sa cauti rentabilitatea. Rentabilitate nu exista nici la masini noi.
Tot asa de bine pot sa īntreb unde-i rentabilitatea unui amplificator de 4 x 1000 vati īn masina, unde-i rentabilitatea montarii a 5 monitoare LCD īn masina sau si mai tare, unde-i rentabilitatea montarii unei plasme cu diagonala de 1 metru SUB fundul unui SUV american de pe vremea lui noe ? (vezi PIMP MY RIDE - MTV)

--------------------
+
adrianne
post 26 Oct 2008, 17:29
Post #256

Membru autentic

QUOTE(vis-a-vis @ 26 Oct 2008, 07:52)
...Se vede ce cunoscatori sunteti toti, daca va mai puneti intrebarea ce motor are. Ala e motor obosit de dacie care trage pana in 4000 de ture.
*

De unde stii ca e motor de Dacie?
Eram curios de motor pentru ca cel stock nu trece de 150 km/h (pe ceas).
Daca are alt motor, trebuie sa aiba cel putin 80 CP (pentru 170 pe GPS).
Oricum, dupa 150 nu stiu ce stabilitate mai ai cu puntea aia de pe spate.

QUOTE(vis-a-vis @ 26 Oct 2008, 07:52)
Si da, daca dacia e pusa la punct, mergi cu ea cu 140-150 fara probleme...
*

Si marmota...? Cu berlina din semnatura merg cu 130 (GPS) pe autostrada, dar tre sa am grija la podurile de pe A2 (din motive de "barca" spate).

--------------------
Dacia 1310 L 1996 - B44UCJ
parerea unui amator...
+
vis-a-vis
post 26 Oct 2008, 17:57
Post #257

DaciaClubber

QUOTE(adrianne @ 26 Oct 2008, 17:29)
Si marmota...? Cu berlina din semnatura merg cu 130 (GPS) pe autostrada, dar tre sa am grija la podurile de pe A2 (din motive de "barca" spate).
*

Si ce faci, le ocolesti?
QUOTE(adrianne @ 26 Oct 2008, 17:29)
*

Dupa sunet wink.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
TuNiNgVibes
post 26 Oct 2008, 18:51
Post #258

Dariusz,scuzele mele,poate nu m-am exprimat cum trebuie imi cer scuze sad.gif chestia e ca lucrez in electrica si mecanica.Poate am insistat prea mult in cuvinte mii de scuze tuturor uneori sunt mai crazys4.gif

26 Oct 2008, 18:57:
Chestia cu eroarea este din cauza ceasului de obicei.Acul ce indica valoarea,poate sa nu fie centrat cum trebuie.In special la masinile vechi,poate sa exista o anume eroare dar nu chiar asa mare.Din cauza drumurilor ``bune`` din tara noastra.Nu e o problema mare,trebuie doar centrat acel ac.Necesita rabdare multa,iar o alta posibilitate ar fi si cablul de kilometraj,dar asta ar insemna sa mearga uneori numai.Oricum,rectific si sfatul meu pentru utilizatorul cu problema.Nu forta masina la limita,oricand se poate intampla ceva.Dacia e o masina simpla,nu de curse.A fost adaptata drumurilor noastre nu pentru autostrada.Parerea mea,ar fi sa o lasi mai usor si sa nu iti mai bati capul cu ea smile.gif

This post has been edited by TuNiNgVibes: 26 Oct 2008, 18:57

--------------------
Dacia 1510 1900
+
Arhimede
post 26 Oct 2008, 19:04
Post #259

Mai EinarN:Omu nu stie care-i diferenta intre 150 si 175.Atat si-a permis...o dacieeeee....Nu a luat-o sa faca cea mai tare bomba din ea..nici nu-l roade asa tare pasiunea ca daca-l rodea se informa si stia ca nu are cum sa prinda.

Tu nu intelegi ipoteza? El vine cu un magnetofon si spune ca citeste MP3.Cum fac sa bag si mp4?

Pai ba nene du-te si te culca!.. tre sa-i spui.

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
+
adrianne
post 26 Oct 2008, 19:50
Post #260

Membru autentic

QUOTE(vis-a-vis @ 26 Oct 2008, 17:57)
Si ce faci, le ocolesti?
*

Nu, bag NOS, activez eleroanele (ca la Veyron) si aripioarele de rechin...
Normal ca reduc viteza.

--------------------
Dacia 1310 L 1996 - B44UCJ
parerea unui amator...
+
TuNiNgVibes
post 26 Oct 2008, 20:35
Post #261

Tu nu intelegi ipoteza? El vine cu un magnetofon si spune ca citeste MP3.Cum fac sa bag si mp4?

radmasa.gif coffee_spitsk.gif

--------------------
Dacia 1510 1900
+
EinarN
post 26 Oct 2008, 20:55
Post #262

Membru autentic

@ Arhimede

Eu cred ca el a vrut sa scrie 75 sau cel mult 135 si o fi........greseala de tastatura (tipar). Si eu mai bat tastele aiurea sau prind doua deodata. wink.gif

Apropo mag vs. MP3:

Am fost la tata o data si vine unul cu fiu-su sa cumpere de la el un magnetofon. Vede a-l mic magu si īntreaba:

Tata ! Tata !!!! Ce masina-i asta de se īnvīrt rotile cīnd cīnta?
Tata-su catre el: - Taci ma ca cu-i masina e magnetofon !
- Da ce-i aia ? un fel de iPod de casa ?
Tata-su: - da ma ! acu lasama!
- Pai daca-i iPod unde are USB-u si cīte MP3-uri intra pe roatele astea?

Am zis ca pic de rīs cīnd am asistat la discutie ca a trebuit pur si simplu sa ies din camera

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
+
dariusz
post 26 Oct 2008, 21:09
Post #263

Membru autentic

QUOTE(TuNiNgVibes @ 26 Oct 2008, 19:51)
Dariusz,scuzele mele,poate nu m-am exprimat cum trebuie imi cer scuze sad.gif chestia e ca lucrez in electrica si mecanica.Poate am insistat prea mult in cuvinte mii de scuze tuturor uneori sunt mai crazys4.gif

*

nu e nevoie de scuze , ci doar de un pic de cumpatare . daca ai unele idei sau pareri , cel mai bine e sa incerci sa le discuti ( ca pina la urma iese adevarul la iveala ) , nu sa le impui si sa jignesti gratuit .
oricum , daca ti le-ai cerut , ti le accept cu placere . cheers.gif

--------------------
membru cooperant
+
killpacient
post 26 Oct 2008, 22:15
Post #264

Membru incepator

From: Galati

deci ..eu am zis prin aceste pagini ca rar o calc asa de tare.. nu sunt tampit sa forjez masina 24 din 24 pentru ca stiu ca nu tine ... dar fac multe drumuri spre bucuresti si o calc din cand in cand daca imi permite drumul... in orase si comune respect viteza legala si dupa cum am mai zis... am facut si testul cu o masina langa mine si am o eroare de ~10 kmh ... si motivul pentru care am realizat acest topic a fost ca sa va cer sfatul cum sa o fac mai stabila( daca e stabila = sigura dooh! ) dar voi vati apucat repede sa imi sariti la gat... si sa stii ca dacia asta o am de ceva timp ... nu ca nu imi permit altceva..dar.. de ce altceva cand o am pe asta si imi fac treaba cu ea ?smile.gif + ca imi si place..

--------------------
Dacia 1310Tx 87 Full option :D - GL 05 ZYM
+
giany911
post 26 Oct 2008, 22:17
Post #265

Aproape util

QUOTE(killpacient @ 26 Oct 2008, 22:15)
stabila( daca e stabila = sigura dooh! )
*

Nu cred, doooh! La 175 la ora numai sigura nu o sa fie, si nu are legatura cu faptul ca e Dacie ( cu toate ca riscul este mai mare ). Nu te-ai intrebat niciodata de ce testele EuroNCAP se fac la 64 km/h?

Sfatul meu, si ma indoiesc ca sunt singurul care gandeste asa, e sa incetezi cu riscul asta pe care ti-l asumi. Nu merita timpul castigat.

QUOTE(killpacient @ 26 Oct 2008, 22:15)
nu ca nu imi permit altceva..
*

Da, sigur, si eu o tin pentru ca imi place.

This post has been edited by giany911: 26 Oct 2008, 22:23

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramāne prost pentru totdeauna.
+
Arhimede
post 26 Oct 2008, 22:17
Post #266

Pai daca mergi tu asa de rar..de ce vrei s-o faci mai stabila?Ca sa te indemne sa mergi mai tare?

N-avem nici un interes sa te incurajam.

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
+
Steel Tormentor
post 26 Oct 2008, 22:23
Post #267

Membru autentic

From: Constanta

mai bine ti-ai face probleme cu altele la viteza aia.

--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
+
EinarN
post 26 Oct 2008, 22:35
Post #268

Membru autentic

QUOTE(Arhimede @ 26 Oct 2008, 21:17)
Pai daca mergi tu asa de rar..de ce vrei s-o faci mai stabila?Ca sa te indemne sa mergi mai tare?
O masina indiferent care si indiferent la ce viteza (chiar daca-s numai 50 km/h) trebuie sa fie stabila.
Ce īndeamna la tīmpenii este E.S.P. ca daca-l ai montat poti sa faci asa frumos..... DRIFTING pe transfagarasan wink.gif

This post has been edited by EinarN: 26 Oct 2008, 22:36

--------------------
+
C@talin
post 26 Oct 2008, 22:36
Post #269

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

deja e fumat topicu closed smile.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
BeciAcustic
post 26 Oct 2008, 23:11
Post #270

BlackLine

From: Constanta

Am citit primul post al topicului si inca vreo 2-3 pagini ... m-au amuzat unele posturi dar totusi .... catre initiatorul topicului: la 170-175km/h cat spui tu ca ai ajuns.... desi nu cred .... nu ar trebui sa te gandesti ca fuge masina de fund ci ar trebui sa te gandesti ce patesti daca iti iese ceva in fata... sau daca pierzi controlul volanului sau multe alte evenimente care apar pe moment...si la "170" cu dacia.... nu mai ai sanse.... e clar... asa ca ... GANDESTE!!!!
P.S. eu cu dacia mea din avatar i-am dat 150km/h pentru 10 secunde si simteam ca ca sunt in avion .... nu ma simteam in siguranta .... mai avea putin si ceda.... ce-i drept mai aveam pedala.... dar dupa cum am spus ... 10 secunde si mi-a ajuns.... mai mult de 110-120 in depasiri nu merg...Asa ca daca tu aveai 170hm/h..... nici nu imi inchipui ce era in masina si ince stare era.... Ai grija....

--------------------
DACIA LOGAN 2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V - CT - numere rosii
Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
+
14 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 11:54
Forum Renault