Am reinfiintat galeria foto
![]() ![]() ![]() |
Am reinfiintat galeria foto
avathan |
![]()
|
||
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
|
||
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|||
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
http://www.daciaclub.ro/galerie/thumbnails.php?album=lastup ... ia vezi aici
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Asta-i eroarea care o da la accesare:
Coppermine critical error: Unable to connect to database ! MySQL said: Access denied for user: 'daciaclub@localhost' (Using password: YES) This post has been edited by musicall: 7 Nov 2005, 01:37 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
silverone_82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
musicall are dreptate...NU MERGE!!!
Coppermine critical error: Unable to connect to database ! MySQL said: Access denied for user: 'daciaclub@localhost' (Using password: YES) |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Ia priviti ce scrie la mesajul #29 de pe pagina anterioara. Galeria foto este inchisa pe o perioada nedeterminata (din pacate).
![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
azi am avut un pic de timp si mi-am refacut galeria foto. Sper sa va placa! (se poate consulta urmand linkul din semnatura)
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Galeria ? La mine nu merge
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
este foarte bine ca s-a deschis galeria mie cel putin imi place
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
hmmm acum cateva zile imi mergea iar acu nu mai functioneaza
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
rezolvata si galeria.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
ionut17 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
mie de ce nu imi merge galeria foto? de fiecare data cand vreau sa intru imi apare "EROARE 404. Pagina cautata nu exista pe serverul DaciaClub "
|
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Si la mine este aceeasi prolema.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Ciudat ca daca dai upload file vezi pozele, dar daca dai click pe "Poze cu masinile[...]" nu merge..
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai fratilor, incerc si eu sa intru in galerie si apare raspunsul, ceva de genul:
404.jpg ( Size: 36.28k ) Number of downloads: 66 Ce poate fi? |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nici mie nu imi merge.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ionut17 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
de ce nu imi mai merge galeria foto. atunci cand vreau sa intru in ea imi apare Warning: imagecreatefromjpeg(albums/userpics/19141/thumb_zdacia~0[1].jpg): failed to open stream: No such file or directory in /virtual/www.daciaclub.ro/galerie/include/watermark.class.php on line 176
Could not create from JPEG ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. -------------------------------------------------------------------------------- Please try the following: If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly. Open the www.daciaclub.ro home page, and then look for links to the information you want. Click the Back button to try another link. Click Search to look for information on the Internet. HTTP 404 - File not found Internet Explorer Nu merge deloc accesarea galeriei, mentionez ca sunt autentificat asa cum se spunea intr-un post mai sus! |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
A devenit istorie?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
galeria nu merge. a nu stiu cata oara. cand merge cand nu dar nici macar nu ne anunta nimeni. e cam ciudat. macar s-o lase off sa stim o treaba.
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai gabone mie mi-a raspuns:
The requested URL /galerie/index.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Deci ce se intâmpla? |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
anamana |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 2 September 05 ![]() |
OK, inteleg ca e importanta eticheta aceea pe imagini. Dar n-ar trebui regandita putin?
Nu e o problema vitala. In unele cazuri te prinzi chatdkj6.jpg in altele nu skodapp9.jpg because there's one ... ? Chiar nu e o problema vitala (repet), dar imaginile mai mici se pierd complet sub dreptunghiul acela. |
--------------------
xx
ABC Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
O sa incercam sa facem transparent si watermark-ul aplicat in paginile forumului.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Transparent sau sa fie direct proportional cu dimensiunea imaginii.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 12:57 |