Renault inchide uzinele din Franta, Mai vedem topicuri de vs intre Franta si Turcia?
![]() ![]() ![]() |
Renault inchide uzinele din Franta, Mai vedem topicuri de vs intre Franta si Turcia?
Vio |
![]()
|
||
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|||
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
Da. Într-adevar, n-am mai fost de ani de zile în tara.
Ce stiu stiu de pe la tata-meu. Cred ca fiecare tara cu avantajele ei. Nu vreau sa intru în OT dar în ceea ce priveste legislatia si preturile în domeniul auto din România sînt pe dinafara rau de tot. Uite pe mine de ex. ma fascineaza Dacia 1410 Sport. Vreau sa-mi aduc una din tara (sper anul viitor în vara) dar crede-ma habar-nam cum s-o aduc din punct de vedere legislativ. Nu stiu ce ma costa transcrierea în RO, nu stiu daca în tara exista ca aici numere de ZOLL (vama), nu stiu daca acolo merge ca aici treaba cu Überführungskenzeichen, înmatriculare temporara, etc. Habar-nam. Oricum daca e sa-mi aduc una si daca gasesc ce-mi place o aduc pe remorca si nicidecum pe rotile ei. Vreau sa-mi pun o "Anhängerkupplung" la Sandero si trag Sportul dupa mine cu Sandero. Dupa ce o restaurez (sau tunez - mai vad eu) o înmatriculez cu numere de "H". Daca sti vreun topic cu info de legislatie export particular da-mi un link sa stiu ce ma asteapta în situatia asta. Tata-meu e si el complet pe dinafara cu tema asta. Ala are numai americane în cap (de ma molipseste si pe mine) ![]() |
-------------------- |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Va rog frumos, sunteti cam offtopic, si nu mai inteleg nimic din topic.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu ma gandesc la partile pozitive ale scaderii pietei auto. Poate asa producatorii se vor stradui sa dezvolte niste solutii de energie alternativa, nu tentativele care exista momentan...
Referitor la Romania... o scadere a vanzarilor auto ar fi benefica pentru economie... banii nu s-ar mai duce in alte tari si ar ramane in tara. Pacat ca asta se va intampla doar in cazul oamenilor de rand... |
--------------------
-
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 28 Oct 2008, 22:24) Eu ma gandesc la partile pozitive ale scaderii pietei auto. Poate asa producatorii se vor stradui sa dezvolte niste solutii de energie alternativa, nu tentativele care exista momentan... .... No fucking shit. Io mai degraba in loc de investitii in cercetare si testare m-as astepta ca producatorii auto in vremuri de criza sa faca reduceri pe oriunde apuca, sa faca din rahat un bici fara bara stabilizatoare, care impreuna cu un marketing bine plasat in mecla clientului sa puta super frumos. This post has been edited by driverx: 28 Oct 2008, 21:30 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pai asta si fac. Chiar au anuntat scaderea costurilor de productie.
Dar ma gandesc ca pe termen lung isi vor da seama ca o scadere a costurilor de productie nu aduce nimic benefic. Nici noua, nici lor. Crezi ca daca imi face Laguna 3 din piesele cele mai proaste, la 10.000 euro, eu ma duc s-o cumpar ? Nici gand. Deci eu asa vad lucrurile... o relansare a pietei auto, ar veni doar in cazul in care ar aparea un produs nou, care sa dovedeasca ceva cu adevarat nou.... Nu o masina care in loc sa aibe piele pe scaune, va avea vinilin. This post has been edited by andu911: 28 Oct 2008, 22:25 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:08 |