consum sarit mult din normal, DACIA CIUDATICA
![]() ![]() ![]() |
consum sarit mult din normal, DACIA CIUDATICA
msanyix |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 9 November 07 From: Livezeni, Mures ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
B5.5 Variant
1.9 TDI
- MS 08 PNK
|
|||
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
am scos ieri un consum de 8% pe oras cu motor caldut fara nici o modificarefata de cum era;cu acelasi am scos si 14% asa ca o singura masuratoare nu e relevanta
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Lunaticul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 December 07 From: Iasi ![]() |
E posibil, in cazul in care culbutorii au fost prea stransi, sa sara consumul (la 11%) si in acelasi timp masina sa devina mai lenesa ?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996 In orice situatie, ceea ce este cel mai dificil de facut, este, deobicei, ceea ce trebuie facut.
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
stransi in ce sens ? ce cota ?
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Lunaticul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 December 07 From: Iasi ![]() |
Cred ca aveam 0.1 pe admisie si 0.15 pe evacuare
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1996 In orice situatie, ceea ce este cel mai dificil de facut, este, deobicei, ceea ce trebuie facut.
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
apesi tu mai tare pe pedala de acceleratie ... revino cu un reglaj pe admisie 0.15mm si pe evacuare 0.20 .Vezi ca s-a vorbit destul de mult pe topicul de reglaj culbutori.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Lunaticul |
![]()
|
Nu ma infing in pedala de acceleratie. In afara am mers cu 85-95 km/h, iar in oras nu las un sfert de cauciuc la semafor.
|
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
goro_hwg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 11 August 09 ![]() |
Buna Ziua.
Si eu am aceasi problema ... in orash imi consuma 16 l de benzina...dar culmea, am facut consumu asa din curiozitate acum 2 luni...am facut 325 km si mi-o luat 6.3-6.4 %. Nu stiu care poate fi cauza ca mi-a luat atata prin orash ...Oare mi so spart ceva ? Sau so fi infundat ceva ? Habar nu am, de aia vreau sa va intreb p voi ![]() ![]() Daca imi puteti da niste explicati as fi tare recunoscator. Mersi pt timpu acordat ! ![]() |
--------------------
Dacia
1310L
1999
- MS xx HWG
|
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
vezi ca aia se numeste supapa servofrana si poate fi si ea de vina
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
goro_hwg |
![]()
|
dar poate sa fie asa diferentza mare ? adik sa imi creasca asa consumu ?
|
--------------------
Dacia
1310L
1999
- MS xx HWG
|
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
schimb-o ca e 2lei si vezi dup-aia
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
goro_hwg |
![]()
|
dar care parte sa o schimb...aia unde trage aer sau partea unde o bag sa traga aer .... sau amandoua ?
Cum se numeste ? Supapa de servofrana ? 13 Jan 2010, 23:01: dar care parte sa o schimb...aia unde trage aer sau partea unde o bag sa traga aer .... sau amandoua ? Cum se numeste ? Supapa de servofrana ? P.S. Dar supapa aia mie imi sta iesita d f mult timp...si numa acuma a vazut "mecanic' " (nu prea cred ca e bun in meserie, infine) a pus-o la loc si repede a dat vina pe supapa aia ca cunsuma masina asa mult....sa-mi ieie numa banii...cu supapa aia scosa afara am facut un consum de 6.3-6.4 pe 325 km. asa ca de aia nu prea cred ca e aia de vina. This post has been edited by goro_hwg: 13 Jan 2010, 23:01 |
--------------------
Dacia
1310L
1999
- MS xx HWG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:25 |