telescop hayon, se aude un fasait si nu mai sta hayonul
![]() ![]() ![]() |
telescop hayon, se aude un fasait si nu mai sta hayonul
Gabi Popescu |
![]()
|
||
S L Z Group: Members Posts: 89 Joined: 15 June 07 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Solenza 1.4 MPI
2004
- PH07YIG
|
|||
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
![]() Daca reusesti sa bagi ulei in ele,scrie frate un tutorial sa stie toti solentarii de pe aici cum sa faca si ei.Mai bine cumpara-ti unul nou,sau chiar pe amandoua,macar asa stii clar ca-s noi si nu vei mai avea probleme. |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
PArca mai era un topic asemanator... fasaitul inseamna ca telescopul respectiv sa dus si trebuie inlocuit nu pus ulei cu siringa
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Cum se inlocuiesc telescoapele astea de la hayon mai exact ,stie cineva?le a inlocuit cineva?E dificil? Cam cat costa unul?
This post has been edited by Mihai San: 9 Dec 2008, 20:03 |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
pdw |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 31 October 05 From: Iasi ![]() |
Se inlocuiesc destul de usor: trebuie scoase cu o surubelnita 2 sigurante de tabla de la capetele telescopului, apoi poti sa-l scoti.
Eu am luat acum cateva saptamani unul cu 47 RON. |
--------------------
-
-
- -
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
categoric trebuie schimbate amortizoarele hayonului.
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
monescu_gabi |
![]()
|
![]() monescu_gabi Group: Members Posts: 132 Joined: 14 April 08 From: Pitesti ![]() |
Urmeaza sa le schimb si eu, dar nu stiu cand.
M-am interesat si costa 53 ron bucata. Sfat: schimba-le pe amandoua ca altfel risti sa-l termini si pe cel nou din cauza ca toata greutatea hayonului ramane pe "umerii" lui. Bafta! |
--------------------
Renault , Dacia
Megane 3 , Megane 2.2 , Logan Van
2012 , 2007 , 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:02 |