Dacia Sandero 1.4 Blanc Glacier, Pingu
![]() ![]() |
Dacia Sandero 1.4 Blanc Glacier, Pingu
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Sau asta: http://www.concept-cars.org/top-gears-pola...yota-hilux.html
Te scoate sigur din c... , pardon, belele. Tot a fost in episodul de aseara. QUOTE(FLP @ 28 Dec 2009, 01:27) Mai multe detalii ? Unde, cauze... This post has been edited by cristio_79: 28 Dec 2009, 17:09 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Din cauza maimutelor de la Dacoserv. Parca am mai povestit pe undeva. Mi-am schimbat la ei un proiector si cand l-au schimbat au lipit suportul in loc sa il schimbe si nush cum dracu au atins firele alea.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ai discuri simple sau ventilate?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Simple.
|
--------------------
.
.
|
FLP |
![]()
|
Ieiiii.... s-a scumpit benzina. Oare o sa vedem mai putine masini in trafic cu ocazia asta?
LE: Ieri am venit din Moldova pe faimosul E85. Drumul s-a prezentat in stare foarte foarte buna insa din pacate mi-am dat seama ca multi dintre soferii de pe soselele patriei nu prea au treaba cu condusul. Cateva exemple : 1) Mers cu piciorul pe frana (domnilor, exista frana de motor : scade consumul, masina ruleaza mai fin, se evita uzarea placutelor) 2) Mersul cu luminile de ceata aprinse - proiectoare + stop - (asa cum le zice si denumirea, sunt lumini de ceata) 3) Reglajul farurilor (daca ai masina incarcata ai o pozitie pentru becuri, daca ai masina goala ai alta pozitie, RTFM!!!) 4) FLASHURILE (ma jur ca stiu mereu pe cine am in spate, cine vine tare, cine nu vine tare. Nu vreau sa va incomodez, dar da-va-n gatu mamii voastre ca nu v-ati cumparat strada si trebuie sa depaseasca si altii) Incet incet o sa ma obisnuiesc, caci sunt constient ca majoritatea nu o sa se schimbe niciodata. Pacat. 3 Jan 2010, 08:59: QUOTE(argon @ 28 Dec 2009, 14:55) Da, ma numesc Florin. Si sunt moneda oficiala in Aruba ![]() 10-florin-of-aruba.jpg http://en.wikipedia.org/wiki/Aruban_florin This post has been edited by FLP: 3 Jan 2010, 07:59 |
--------------------
.
.
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ai petrecut la barlad sarbatorile?
hai ca vreau sa conduc si eu sandero:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
FLP |
![]()
|
Nu ba, am fost sa-mi iau bautura
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
ydaniel |
![]()
|
acuma poate cu spargatorul de gheata.
ai zis acu vreun an-doi ca vi cu pretena sa va plimb cu zodiacu,da nu ai mai zis nimica:( |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
trebuie sa recunosc ca acest topic m-a lamurit ce e cu bara stabilizatoare inainte sa-l gasesc pe cel dedicat barei
![]() |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
FLP |
![]()
|
Ma bucur ca te-am ajutat sa intelegi ce e cu bara stabilizatoare. Uite ca a folosit si acest topic la ceva
![]() |
--------------------
.
.
|
ydaniel |
![]()
|
mai pune poze de la bansko.
sa va vad si eu(u,pretina si pingu). |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ti-ai pus bara aia intre timp?
Esperienta personala: am schimbat in aceeasi zi masina de serviciu, un dci faza 1 cu bara, cu care mergeam de cateva luni, pe un 1.6mpi. In prima curba am ramas ![]() ![]() Cred ca n-are bara antiruliu, e mult-mult prea praf. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
FLP |
![]()
|
N-am pus Muttley nici o bara si nici nu o sa ii pun. Masina are 26.000 km si merge atat cat sa ma multumeasca. Garda mare la sol ma incanta cel mai mult. Ce ma deranjeaza e un mic greiere la fata de la radio(acolo e vina prietenei care nu e in stare sa puna fata aia niciodata calumea). Momentan simt doar nevoia de mai mult spatiu. Sandero e o masina buna, multumitoare, cu intretinere ieftina dar parca nu ne mai satisface nevoile. Nu sunt complexat sa imi folosesc masina la completarea imaginii, spatiul este momentan singura lipsa. Sa vedem cum o sa fie cu finantele si ce cheltuieli o sa mai fie anu asta. Mie gandul oricum la masina de pe prima pagina a topicului imi sta.
This post has been edited by FLP: 10 Jan 2010, 09:08 |
--------------------
.
.
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Berlina veche sau rabla aia nemteasca?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
FLP |
![]()
|
Rablamentu ala alb nemtesc
![]() |
--------------------
.
.
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(FLP @ 10 Jan 2010, 08:58) Nu sunt complexat sa imi folosesc masina la completarea imaginii, spatiul este momentan singura lipsa. Mercedes e o marca exact pentru completarea imaginii. Nu doar in Romania. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
FLP |
![]()
|
Ptr mine este doar varful de gama cand vine vorba de masini. Iar un break, chiar nu vad cum ajuta la imagine.
|
--------------------
.
.
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ala ajuta la carat bagaje....
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
FLP |
![]()
|
Pai asa gandesc si eu. Oricum, mi se pare ca este f scump ptr ceea ce ofera. Simt ca nu face 35.000 decat daca asa cum zicea zanzie, e folosit la imagine.
|
--------------------
.
.
|
Peruschi |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 89 Joined: 25 January 08 From: Ploiesti ![]() |
De ce nu incerci un Toyota Avensis break? Dupa parerea mea, masina aia arata extrem de bine ...
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007, 1,4 16V 105 CP
- B 61 RCE Renault Megane Estate / 1,6 16V 115 CP
|
|
FLP |
![]()
|
Pai vad ca ma duce undeva in 25 de mii. De banii aia nu mai bine iau RAV4?
Ma rog, ce-o fi o fi. 2010 abia a inceput. Sa nu vorbim despre competitori ca se supara pinguinu. |
--------------------
.
.
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Am un prieten cu C200 Kompressor (benzina, are 11000km, berlina, model nou) iar masina e foarte misto, ce sa zic. Merge de rupe. Personal mi se pare prea bibelou pentru gropile din Romania.
Nu stiu cat de scumpa e intretinerea unei astfel de masini, in rest nu sunt motive sa zic sa n-o cumperi. PS: Sa nu-i spui pinguinului ca vrei sa-l inlocuiesti. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
@FLP cand ai luat masina nu te-ai gandit ca spatiul oferit de Sandero pt bagaje este mic? din cate am vazut asta e singurul incovenient al masinii din punctul tau de vedere. multi km fara probleme alaturi de pinguinul tau!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(zanzie @ 11 Jan 2010, 13:57) Am un prieten cu C200 Kompressor (benzina, are 11000km, berlina, model nou) iar masina e foarte misto, ce sa zic. Merge de rupe. Personal mi se pare prea bibelou pentru gropile din Romania. N-are bre nimica. Acu 15 ani cand toata lumea schimba in draci bucse si pivoti la berline, si nu numai de la gropi, toti ziceau "nu merg cu masina straina prin gropile de la noi, mai bine cu dacia". Acu, cand au trecut intr-un final la bibelouri si au vazut ca merg de 10 ori mai mult ca pe vremuri si cel mult schimba cate-un cap de bara, nu mai zice nimeni nimica ca nu-s bune masinile de dus la tavaleala. Mie nu mi-e rusine sa merg prin gropane cu E-ul alor mei (la fel merg si cu Matizul de 1500 de euro cu rugina la pasajele rotilor) singura mea grija e sa nu indoi vreo janta sau sa tai vreun cauciuc, in rest elementele de suspensie se uzeaza cam la fel, indiferent de drumurile pe care mergi, daca e sa pice vreuna, tot va pica. Bine, nu m-am dus pe Transalpina cu Mercedesul, nici cu Clio, dar ala nu se poate numi drum. Masina e ca femeia: nu o iei s-o iubesti, o iei s-o f..i. Sau amandoua. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
FLP |
![]()
|
QUOTE(andreiutzu @ 11 Jan 2010, 16:51) @FLP cand ai luat masina nu te-ai gandit ca spatiul oferit de Sandero pt bagaje este mic? din cate am vazut asta e singurul incovenient al masinii din punctul tau de vedere. multi km fara probleme alaturi de pinguinul tau! S-au mai schimbat datele problemei, am inceput sa devin mai familist ![]() |
--------------------
.
.
|
zanzie |
![]()
|
Bai Laurentiu, tu cauti orice chichita in cuvinte ca sa te iei de oameni si intelegi doar ce-ti convine. Ia fa un efort si citeste postul ala al meu pana la capat.
Te las pe tine sa te convingi ca masina e ca femeia si trebe fu..ta. Fraza de mai jos te faci ca n-o vezi: QUOTE(zanzie @ 11 Jan 2010, 12:57) Nu stiu cat de scumpa e intretinerea unei astfel de masini, in rest nu sunt motive sa zic sa n-o cumperi. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Cand iti permiti sa dai 30-40-50 de mii de euro pe o masina, cand orice masina acum papa carburant de minim 4000 ron pe fiecare zece mii de km, ce mai conteaza 1500 ron o revizie la Mercedes?
Revizia de 1 an la E200 cdi-ul alor mei a fost 1300 ron, s-au schimbat uleiul si filtrele. Dar multi nu vad asta. Dau peste 1000 ron/luna rata la leasing, casco, etc, dau alte mii de lei lunar (eu am consumat benzina de 1400 ron pe primii 4000 de km la Megane, fara a fi ceva ciudat in asta), dar cand e vorba de intretinere, toti dau inapoi, exact la punctul la care trebuie sa-ti rasplatesti vehiculul care te duce din A in B. This post has been edited by Laurentziu83: 13 Jan 2010, 12:20 |
--------------------
.
.
.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Cand iti cumperi o masina, trebuie sa iei in consideratie si cheltuielile ulterioare, e adevarat.
Dar logica ta, Laurentiu nu e tocmai buna. Daca iti iei o casa de 100k Euro pe 30 de ani, nu inseamna ca ai in fiecare luna cate 1000E pentru petreceri.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Pai petrecerea e petrecere, intretinerea ti-o platesti lunar, in functie de cat consumi.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:57 |