Blocarile, Ce parere aveti de serviciul de blocari
![]() ![]() ![]() |
Blocarile, Ce parere aveti de serviciul de blocari
gheghe |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|||
suiram |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Gata cu blocarile! Nu te mai blocheaza nimeni incepand cu 10 iunie! Doar amenda! Te trage n poza si ti trimite acasa! 350000 in 24 h! |
--------------------
LOGAN
ambiance
- B-00-BBB
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
As fi votat si eu dar nu exista optiunea dorita ... DA pentru ca educa oamenii (mai dur ce-i drept, dar ii educa).
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"Pentru că blocarea roților mașinilor parcate neregulamentar provoacă, de cele mai multe ori, mari probleme în trafic, polițiștii vor renunța la acest sistem de pedepsire a șoferilor. Potrivit IGP, aplicarea măsurii de blocare a roților autovehiculelor nu are ca efect asigurarea fluenței traficului, ci generează ambuteiaje care conduc, uneori, chiar la blocarea drumului public. Șoferii din marile orașe și în special cei din București s-au plâns, în ultima vreme, de faptul că, pe lângă amendă, sunt siliți să suporte și blocarea roților mașinii. Polițiștii nu vor mai dispune imobilizarea autovehiculelor staționate sau parcate neregulamentar prin aplicarea unor dispozitive de blocare sau prin alte mijloace.
Agenții de circulație vor decide, iar autoritățile locale vor putea ridica și depozita în spații special amenajate, vehiculele oprite sau staționate neregulamentar pe partea carosabilă, care constituie un obstacol pentru circulație. Contravaloarea cheltuielilor pentru transportul și depozitarea vehiculului staționat sau parcat neregulamentar va fi suportată de către proprietar". (D.C.) hotnews |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Cristy |
![]()
|
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
NU!
|
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
- B-08-LWJ / B-YY-XXX Am o Dacie si nu ezit s-o folosesc!
|
|
Ghost |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 March 05 ![]() |
Mai bine amenda decat porcarie de aia la roata
|
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- - "Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..." Kain |
|
tataia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 29 June 05 ![]() |
Eu personal as taia porcaria aia de la roata cu flexul daca mi-as gasi masina blocata.
rodneyhide.com/Diary/ index.php?m=200411 Cautati Angle grinderman in aceasta pagina |
--------------------
Dacia, Mercedes-benz
CN3, W201
1998 1310L, 1992 190
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
QUOTE(tataia @ 30 Jun 2005, 00:07) Eu personal as taia porcaria aia de la roata cu flexul daca mi-as gasi masina blocata E suficient sa ridici masina pe cric si sa desumfli roata ca apoi iese daca ai un cauciuc obisnuit. Problema e ca te pot da in judecata pentru distrugere de bunuri. Am vazut figura asta la Mamaia. Dupa aceea respectivul si-a pus dispozitivul in portbagaj, a umflat roata si a plecat. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
E mai problematic la masinile noi deoarece nu ai pompa!
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu sunt de acord cu blocatul rotilor. Iar daca intr-adevar masina este intr-un loc in care incurca vadit circulatia sa fie ridicata de acolo pe cheltuiala proprietarului. Una e sa parchezi intr-un loc in care nu e permis dar nu incurci circulatia si alta e sa sa stanjenesti vadit accesul pietonilor sau altor masini. Adica daca parchezi langa trotuar in linie cu alte masini iti pune capcana la roata, insa daca inghesui masina pe trotuar si obligi pietonii sa se faca foite sa intre printre masina si cladiri e ok.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
sosofix |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 August 05 ![]() |
Sa va spun cum e in Spania, la Malaga cel putin:
Ai automate de parcare. Platesti si ai voie maxim 2 ore sa stai (asta e cam stupid, dar...). Daca nu platesti - ca mine, care nu am vazut parcomatul - vine tipu cu scuterul si casca, vorba unui coleg de pe forum, te fotografiaza si iti pune in geam un pliculet cu - ATENTIE - avertizarea [I] ca esti in ilegalitate. Este de fapt o mica amenda de 2Eu si 30 de centi, cu valabilitate de 1h30min. Daca te intorci in acest interval, platesti repede ameda asta minuscula la parcomat, iei chitanta in dublu exemplar - una pe bord, alta o lasi intr-un loc special in automatul de parcare. Si platesti apoi si paracarea regulamentara pt inca 2 ore, daca mai stai - vreo 1Eu35centi. Daca insa nu te intorci in timp util sau nu platesti acea pre-amenda risti amenzi mari - zeci de Eu si ridicarea masinii. Am avut mari emotii cand am vazut pliculetul in geam, insa apoi am apreciat ca intai te avertizeaza si abia apoi te ard. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
- 13SHO Life sucks... and then u die !
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Nu, din doua motive:
1. Traficul de obicei se incurca mai rau (de obicei cei care trag pe interzis se stiu oarecum cu musca pe caciula si nu stau mult). 2. Toti posesorii de masini platesc impozit la primarie pentru masina ca sa o poata lasa in locurile publice. Daca primaria nu imi asigura locuri de parcare eu unde sa parchez ? La 2...3 km de locul in care am treaba ? Sunt orase unde gasesti parcari destul de dese (chiar si cu plata). In Iasi de exemplu, le numar pe degete. Eu ce sa fac ? Sa parchez la jumatate de ora de mers pe jos ? Pai atunci de ce mai am masina? Nu mi se pare corect. Orice s-ar face cineva trebuie sa parcheze undeva ilegal pentru ca nu sunt suficiente parcari. Evident sunt si nesimtiti care o "trantesc" in intersectie si acolo o lasa. Zilele trecute am vazut unul. Dar solutia e amenda si nu blocajul. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-au blocat masina iar eu trebuia sa duc o prietena insarcinata la spital. Echipajul de la blocari era vis-a-vis cu un pustan de sg.maj langa masina. Cand m-am pus pe urlat, s-a incuiat putzoiul in masina de la blocari. Sincer, acum imi vine sa rad, dar atunci...
Poate-mi spuneti voi ce faceati in locul meu... |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 01:43 |