Switch-uri Solenza
![]() ![]() ![]() |
Switch-uri Solenza
ducu9 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
- BC-xx-MRF R a d u
|
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu are din fabrica nici un switch la haion. Nici nu ar avea rost, slz nu are lumina in portbagaj, nici alarma, montate din fabrica. Nici dsn care avea alarma din fabrica nu avea intrerupator, inchizatoarea era legata la alarma.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
ducu9 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci singurul switch e cel de la sofer.
Multumesc ! |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
- BC-xx-MRF R a d u
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa indrept o greseala:
DSN-ul care avea alarma din fabrica (clima) AVEA incuietoare (zavor) hayon cu microswitch. Eu pe fostul meu DSN (comfort) am pus cu manuta mea zavor cu microswitch pe care il luasem din targ (300 k lei in 2002), cand imi pusesem lumina (nu am vrut sa se vada comutator/buton etc). Mai nasol a fost cu trecerea firului prin burduful ala de la hayon. Deci va asigur 100% ca existau acele zavoare cu microswitch. Pe Solenza nu exista asa ceva... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 21:33 |