WARN si BAN, cum sta treaba exact ?
![]() ![]() ![]() |
WARN si BAN, cum sta treaba exact ?
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Doar că aici e...
Avertisment (WARN) sau Avertisment (WARN) și Amendă (BAN). care e aiurea... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
automat amenda contine avertismentul, ca nu iei amenda pentru buna purtare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
pai exact, dar la voi se da si amenda si avertisment, un fel de doua procese verbale....
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Deci e clar.
Daca asta e nivelul de intelegere nici nu ma mai mir. Pur si simplu mi-as batea gura degeaba. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
E ca la carnet.
Pentru diverse contaventii primesti puncte de penalizare. Cand se aduna si atingi baremul se suspenda si permisul. Diferenta e ca aici iei suspend direct,nu te invita sa duci permisul. PS.Poate o ,,reexaminare " pentru reducerea pedepsei ....? |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
klaus eu te repect pe tine f mult, dar e ceva cu tine in dimineata asta.
"Pur si simplu mi-as batea gura degeaba" Plus ca ti se pare ca toti suntem cu ochelari de cal. Poate mai gresesti si tu. Poate e ok cum zicem noi... etc....Poate... momentan dezbatem...Nu e nevoie sa jignesti si sa faci aluzii la niste boi. Nu e frumos, mai ales din partea ta... Poate pe unii din noi ii duce mintea, si au inteles sistemul dar poate au idei de imbunatatire a sistemului. This post has been edited by FLP: 27 Oct 2008, 12:01 |
--------------------
.
.
|
klaus |
![]()
|
Pe romana:
Daca incalci regulile, politistul iti atrage atentia si te si poate sanctiona. Ambele se fac prin intermediul PV-ului. PV-ul prin care doar iti atrage atentia e cu "avertisment" PV-ul prin care te si sanctioneaza e cu amenda. Warnul = PV. Daca e doar cu avertisment, e doar atat, un warn. Daca e si cu sanctiune, se mai da si o suspendare (=amenda). Insa sanctiunea presupune si existenta warnului asa cum amenda presupune si existenta PV-ului, ca doar nu se da amenda "pe gura" Asa cum PV-ul e suportul fizic pentru amenda, asa si warnul este suportul pentru sanctiuni virtuale. Acu e mai clar? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu te avantajează exemplul.
Procestul verbal poate fi în cazul nostru acel log. Însăși traducerea cuvântului WARN nu-ți dă dreptate. Pe cineva care a greșit îl poți atenționa - avertiza SAU îl poți penaliza - suspenda. Nu ai cum să aplici ambele simultan. Suspendarea ia locul avertizării. This post has been edited by MAERSK: 27 Oct 2008, 12:42 |
--------------------
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
Catalin draga, iti propun sa faci tu un forum in care sa sanctionezi (=suspenzi) fara sa dai warn.
Dupa ce il faci ma chemi si pe mine sa vad cum faci acest lucru. OK? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu știu așa: întâi somezi, iar apoi tragi. Nu somezi și tragi simultan, că atunci n-are sens să mai somezi.
Am înțeles că tehnic nu se poate din interfața acestui forum da BAN fără WARN, dar parcă vorbeam dacă e logic sau nu normal acest lucru. |
--------------------
-
-
|
|
FLP |
![]()
|
klaus crede`ma, eu am inteles cum functioneaza sistemul.
Si bineinteles ca semnand virtual regulamentul, mi-am luat angajamentul sa respect sistemul de warn + ban. Dar... eu ce voiam sa zic aici e ca nu e corect felul cum functioneaza : Mi se pare mai logic asa : * Sa avertizezi omul : Bai nene ai gresit, ai grija, nu fi taran prost ca te dau afara si te ia mama lu proces verbal * Sa dai afara omu : Bai vere ia pleaca tu si lasa`ne in plata noastra ca esti prost de bubui, ai fost veriga slaba, du`te tare, besi, etc Fiecare cu motivul lui. Ma rog, asta este doar umila mea parere, nu am vrut sa supar pe nimeni. Mi-am dat doar cu parerea referitoare la sistem, daca gresesc va rog sa imi stergeti posturile, nu vreau sa supar pe nimeni. This post has been edited by FLP: 27 Oct 2008, 12:53 |
--------------------
.
.
|
klaus |
![]()
|
Si cand treci pe rosu ce face politistul? Iti suspenda carnetul sau spune: nu pot sa ti-l suspend ca e prima oara?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ce face efectiv nu știu pentru că nu am fost în situația asta până acum. Dar, cred că mi-l ia direct, fără avertisment.
(nu m-a preocupat niciodată capitolul de sancțiuni și contravenții rutiere, și nu văd de ce m-ar preocupa, atât timp cât nu încalc regulile...) This post has been edited by MAERSK: 27 Oct 2008, 13:02 |
--------------------
-
-
|
|
FLP |
![]()
|
Klaus, da, mi-l suspenda din prima pentru ca am trecut pe rosu
Daca treceam pe galben ma avertiza si imi zicea : Te rog sa nu mai treci pe galben ca altfel iti iau carnetul Sper ca intelegi ce vreau sa zic. This post has been edited by FLP: 27 Oct 2008, 12:58 |
--------------------
.
.
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Eu vad treaba cam asa, dar recunosc, nu ma pricep.
![]() Un drac de copil mi-a dat cu mingea in geam, ies si ii strig, daca mai faci o sa te doara (Warn) si apoi il prind si ii trag si o mama de bataie (ban). ![]() Pai ce rost mai avea sa-l avertizez? |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
klaus |
![]()
|
Atat decat ca prima actiune e de la primul spart de geam, a doua actiune e de la al doilea spart de geam...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu cred ca aici vorbim discutii. Atat timp cat BAN-ul nu se poate acorda decat printr-un warn, intrucat asa e facut sistemul orice discutie nu-si mai are rostul.
|
--------------------
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Cred ca s-a ajuns la o clarificare a situatiei.
TOPIC CLOSED ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 00:01 |