Unde gasesc un cablu ecranat si bun, vreau legatura intre PC si TV (25m dist)
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc un cablu ecranat si bun, vreau legatura intre PC si TV (25m dist)
free_fiber |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|||
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am rezolvat problema cu un laptop cu tv-out; se pune langa tv, cablu de 1.5 m din comert
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
nu gasesti asa de lung. Eu mi-am cumparat mufe, cablu (si la mine sunt vreo 10m) si in 20min inarmat cu pistolul de lipit - Voila ! Merge perfect.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
La Flamingo era mai demult un set AV de 25 de metri. Am eu unul. Merge foarte bine.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am folosit și eu așa ceva, nu era al meu, dar a mers foarte bine.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai si eu caut tot varianta cu cablu separat + mufe si le sudez eu... dar intrebarea e: ce cablu nu strica semnalu la distanta asta?
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Iti trebuie un cablu cu impedanta de 300 ohm (exact cablul folosit la microfoane) si care se gaseste cam la orice magazin pe piese electronice.
Oricum, iti recomand cu caldura sa iti cumperi un divx player si nu mai ai treaba ! ![]() later edit: Ii ceri lu' tanti sau nenea de la magazin sa iti dea cablu AUDIO ecranat ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Intre TVOut si TV nu se pune coaxial?
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Am mai intrebat odata pe aici dar din cite stiam peste vreo 3 m incepi sa pierzi semnal; care-i realitatea?
La mine sint cam 10 m daca merg pe fata blocului. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
La Media Galaxy au ceea ce acuti tu dar nu lungimea asta. Dar cumperi 2 si le legi intre ele.
|
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
EvilOne, cablul audio cu imp de 300 OHM este COAXIAL
![]() Costi, E adevarat, se pierde semnal da rnu suficient ca sa iti strice imaginea. Eu am in bucatarie un monitor LCD in care imi intra semnalul de la TV-ul din sufragerie (pe A/V out). Am un cablu stereo (audio) de 15 metri. Pe un canal trimit semnalul videocomplex si pe celalt sunetul mono ... merge perfect ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
free_fiber |
![]()
|
Liviu, din cate imi zici tu, inteleg ca tre sa iau un cablu audio ecranat de 300ohmi. Bun. Da' cu semnalu video ce fac? Io vreau si video, si audio in acelasi cablu... sau n-am cum. Prefer aceasta varianta pt ca la mine in casa din dormitor pana in sufragerie e cale lunga.. am si niste santuri pe sub podea pe unde intra cabluriele... si mai am si alte cabluri p-acolo, deci nu mai intra decat max UN cablu.
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
zice Liviu "Am un cablu stereo (audio) de 15 metri. Pe un canal trimit semnalul videocomplex si pe celalt sunetul mono ... merge perfect !
dupa mine ai nevoie de 1 cablu cum iti doresti ![]() Cind am intrebat ultima data la un mag de calc despre un astfel de cablu, tipul m-a intrebat ce placa de sunet am (eu habar n-am) dar am inteles ca mufarea difera in functie de asta. Asa e ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE Cind am intrebat ultima data la un mag de calc despre un astfel de cablu, tipul m-a intrebat ce placa de sunet am (eu habar n-am) dar am inteles ca mufarea difera in functie de asta. Asa e ? Tipul nu stia ce zice... Vedeti ca a scris Liviu mai jos ce si cum. Pt cei care nu au inteles inca: cablul de la antena TV e coaxial si are impedanta de 75ohmi (de obicei e mai gros), iar cel pe care il vei folosi tu este cablu ecranat AUDIO (300ohmi; acelasi tip de cablu il vei folosi si pentru imagine si pt sunet). Eu foloseam intr-o perioada cablu ecranat stereo de calitate si avea tot vreo 10 metri. Nu am avut nici un fel de probleme. Mufele folosite vor fi 3 RCA + 1 jack audio mic sau 1 RCA+1 Scart+1 jack, in functie de tipul de TV. Asta ca sa stii ce sa ceri la magazin. Cablul costa cam 8000/m, iar mufele vreo 20k toate. Am 2 recomandari, totusi: 1. Foloseste cablu de calitate! Altfel se va vedea prost. 2. Cablul trebuie sa fie dintr-o singura bucata. This post has been edited by valentin.dumitran: 28 Jan 2005, 00:26 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
dady |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la magazinul muzica exista cablu de 20 m este cablu cu 2 mufe RCA la ambele capete. eu am si merge excelent.
|
--------------------
logan
prestige
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 10:13 |