unde gasesc o rola intinzatoare
![]() ![]() ![]() |
unde gasesc o rola intinzatoare
totaldeacord |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 1.4 mpi rapsodie cu imbunatatiri
- AG-18-LEV
|
|||
ionut16031987 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 29 May 06 ![]() |
Dragi colegi forumisti,
De curand rola intinzatoare a inceput sa scoata un zgomot de zornaiala datorat uzurii rulmentului. Dupa ce m-am documentat pe forum am cumparat un rulment 6203. ``Dotat`` cu cele necesare am purces spre inlocuirea rulmentului buclucas, dar spre stupoarea mea si a asistentului meu am descoperit ca rulmentul original pare sa fie turnat direct in rola, neexistand posibilitatea glisarii acestuia cu ajutorul presei. Am atasat o poza comparativa a unei role intinzatoare identice cu cea aflata in culpa. Acum intrebarea pare sa fie, cum au reusit restul de colegi forumisti sa schimbe acel rulment?? Distanta masurata cu sublerul indica o diferenta de aproximativ 3 mm intre diametrul exterior al rulmentului cumparat spre inlocuirea celui vechi si diametrul interior al locasului rolei intinzatoare. ![]() Attached thumbnail(s) rols_intinzatoare.jpg ( Size: 44.68k ) Number of downloads: 322 |
--------------------
dacia
preference/ dacia 1310 tlx
2005 1.4 mpi,/ 1989
- IF 01 ???
|
|
Danut 88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 26 February 11 From: Popesti-Leordeni ![]() |
Am impresia ca tu ai Logan, iar noi avem Solenza. Nu sunt aceleasi role.
|
--------------------
Dacia
Logan /exSolenza /ex1310
2007 /2003 Scala/1999 L
- IF __ PTR/IF 05 SYZ/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 22:49 |