Aparat de facut paine, acasa
![]() ![]() ![]() |
Aparat de facut paine, acasa
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
indubitabil !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 Apr 2012, 21:34) N-ai prins tu os de gospodina. N-au legatura aia din comert cu aia facuti in casa. Singurii care se tin dupa ei cat de cat sunt panettonii. Da ti-am zis, tin 6-9 luni. ![]() Culmea e ca am prins. Facea bunica-mea (Dumnezeu s-o ierte) cozonaci pe banda rulanta de sarbatori. Nu-mi placeau neam. Prefer cozonacii din comert plini de agenti de afanare, amidon, coloranti, aditivi si alte minuni. Nu-mi plac cozonacii facuti acasa, sunt prea densi, sunt eu sucit, stiu, generatie invatata cu junk food si Euri. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
da' cu bratele ce-are,bygy,sa-l framanti?
![]() ![]() This post has been edited by iulia_boris: 12 Apr 2012, 09:11 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
cine crezi ca vrea parinti pedelisti?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Hraneste-i, imbraca-i, distreaza-i si o sa vezi cit ii intereseaza convingerile tale politice!
Ai mei, la orice ora ii scoli din somn, vor spune fara sa se bilbiie "Ue Ponta-Antonescu". This post has been edited by corbex: 12 Apr 2012, 10:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
"Cine vrea cozonac!" - asta era raspunsu corect
![]() |
--------------------
...
..
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
neumann |
![]()
|
daca imi cumpara un bemweu, ma mai gandesc si eu daca mananc cozonac sau nu de la duamna corbex.
|
--------------------
...
..
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
neumann |
![]()
|
nu e ruda, au fost la ceva scuoli de vara impreuna, atata tot
![]() |
--------------------
...
..
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 12 Apr 2012, 10:11) da' cu bratele ce-are,bygy,sa-l framanti? ![]() ![]() daia am luat nevasta si impreuna cu mama , la cozonaci nu particip ca ii deochi ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(corbex @ 12 Apr 2012, 11:23) Daca-ti dau facuti de nevasta-mea, prima chestie care-ti trece prin minte e adresa unde se depun cererile de infiere. Nene corbex, nu mi-o lua in nume de rau, dar am ceva indoieli, mari. Cozonacii facuti de bunica-mea erau devorati de toti cei care aveau ocazia, pe mine ma lasau indiferent. Cum spuneam, Canuta, om sucit. Pilif cu femeile, eu cu cozonacii facuti in casa. Singura chestie facuta in casa care imi place (mi-am adus aminte ca imi place si mie ceva) e pasca. Da' tre sa fie facuta ca lumea, branza branza, partea de jos usor rumenita, nu innegrita... |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Macar Pilif a trecut pe alcuale.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Da' m-ai auzit pe mine sa zic ceva (nasol) de alcuale?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bygy007 |
![]()
|
pina la urma am facut si eu o combinatie si a iesit ceva in genul turta dulce foarte gustoasa
Attached thumbnail(s) IMAG0443.jpg ( Size: 813.73k ) Number of downloads: 289 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 12 Apr 2012, 12:46) da, a citit articolu asta: QUOTE Profesorul Jennifer Wiley de la Universitatea Illinois din Chicago a descoperit ca alcoolul poate mari capacitatea de rezolvare a problemelor care tin de creativitate prin reducerea capacitatii de utilizare a memoriei, care reprezinta abilitatea de a ne concenta pe un lucru in particular. Pe de alta parte, cercetari anterioare au aratat ca folosirea intensa a memoriei duce la o performanta mai buna in rezolvarea de probleme analitice. Cercetatorii au gasit, in studiul publicat in revista "Consciousness and Cognition", ca cei care beau alcool si au un nivel de alcool in sange de 0,07 sau mai ridicat se descurca mai greu la testele care presupun un control al atentiei, dar mai bine la cele creative. Pe de alta parte, o descoperire surprinzatoare a studiului este ca participantii cu o concentratie de alcool de 0,07 sau mai mare au rezolvat cu 40% mai multe probleme decat cei care nu consumasera nimic si au completat testele in 12 secunde fata de 15,5 cat le-a fost necesar in medie celorlalti. Potrivit lui Wiley, principala descoperire a acestei cercetari este ca o concentrare prea intensa pe un singur lucru "orbeste" persoana respectiva, care nu mai reuseste sa gaseasca noi posibilitati sau sa aiba o stare mai flexibila pentru a gasi solutii creative. "Avem aceasta presupunere, ca daca putem sa ne concentram pe o parte din problema sau avem experienta rezolvam mai bine problema. Dar acest lucru nu este neaparat adevarat. Inovatia se poate intampla cand oamenii nu sunt concentrati. Uneori este bine sa fii distrat", a afirmat cercetatorul. http://science.hotnews.ro/stiri-creierul-1...elor-studiu.htm |
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
Spune ce fel de alcool s-a baut la teast? Daca uischiul e mai bun decit tuica care
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Berea gratis?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 11 Apr 2012, 21:50) Culmea e ca am prins. Facea bunica-mea (Dumnezeu s-o ierte) cozonaci pe banda rulanta de sarbatori. Nu-mi placeau neam. Prefer cozonacii din comert plini de agenti de afanare, amidon, coloranti, aditivi si alte minuni. Nu-mi plac cozonacii facuti acasa, sunt prea densi, sunt eu sucit, stiu, generatie invatata cu junk food si Euri. Cine stie sa-i faca, ii face "afanati". Adica crescuti cum trebuie. N-o sa se compare niciodata-n viata un cozonac bine facut in casa cu un cozonac de Boromir. QUOTE(kato @ 12 Apr 2012, 07:20) Reteta succesului e sa-ti deschizi o fabrica. Sa ai un teren pe care sa cultivi materia prima pentru fabrica, o fabrica in care sa prelucrezi materia prima pentru fabrica, si fabrica. ![]() Ideea era destul de simpla desi pare extrem de complicata. Atata timp cat mananc doi cozonaci pe an, unul de Craciun si celalalt de Paste, nu ma intereseaza din ce-s facuti, ca doar n-au mercur in ei. Iau doi cozonaci al naibii de gustosi si am terminat povestea. Cum nu m-au omorat 21 de ani de tigara, nici vegeta din mancare, nici "bucurestenii" din Bucuresti si nici aerul de capitala, timp de 38 de ani, n-o sa ma omoare doi panettone pe an, an de an. Da voi luati Boromir, e sanatate curata. Resveratrol cu supradyn, nu alta. This post has been edited by Victoras2001: 12 Apr 2012, 17:40 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Lui Pictoraș nu-i place denumirea, Boro-mir..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
La 0-2 nu-ti placea nici tie.
![]() O sa-mi cumpar maine 6 cozonaci. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 12 Apr 2012, 18:08 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Recunosc!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io-s de moda veche prefer painea pregatita traditional
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Tu iei piinea sa te uiti ls ea,altii o consuma.
This post has been edited by corbex: 12 Apr 2012, 21:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 00:45 |