Aparat de facut paine, acasa
![]() ![]() ![]() |
Aparat de facut paine, acasa
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Fa tu jar si framanta coca. Eu n-am nici timp si nici dispozitia necesara. A, ca ai o babuta prin casa dispusa sa faca asa ceva, foarte bine.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu? Ce babute visezi? Unde sa fac eu jar, in balcon?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da. Macar iti iei o amenda pe bune.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Pai de ce sa iau amenda, n-am voie sa fac jar in balcon?
![]() Pe vremuri mergeam la aniversarile unei foste vecine de bloc, si taica-sau facea in balcon gratare de gratare. Da' statea la ultimu' etaj. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
M-am luat io dupa toate gurile sparte. N-a facut unu' paine adevarata dar toti dau sfaturi.
Stateam si ma gandeam, cand ma duceam cu unguroaica in Tara Motilor, cum dracu faceau aia painea de tinea 2 saptamani nebagata-n punga si te saturai c-o felie toata ziua? Asadar am lasat sfaturile de genul "daca pui mai mult de un cartof nu mai creste" si am pus trei. D-aia mari. Maaaaamaaaa. Ce paine a iesit. Rumenita, gustoasa, nebunie. Si ce sa vezi? Daca una fara cartof era buna in ziua in care am facut-o, hai sa zic si a doua zi, asta din urma rezista de 4 zile fara sa-si schimbe gustul sau aspectul, fara sa se faramiteze. E belea. Recomand. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 9 Dec 2012, 19:08 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
si reteta?
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Rețeta începe așa: "Se fură două ouă ..."
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Toti vreti reteta mea? Ale voastre ce-au? Ca pui cartofii la reteta originala, fara sa modifici nimic.
2 cani de apa (1/2 cana am inlocuit-o cu lapte) 2 linguri de ulei 2 lingurite de sare 1/2 lingurita zahar brun (optional - da am ajuns la concluzia ca merita) 6 cani faina 650 nu chiar pline. 1 si 1/4 lingurite drojdie 3 cartofi babani, fierti, raciti si pisati. (Da Merced, pisați, nu pișați. Ma rog, dupa preferinte...) Ba nene. ma pomeniti, va spun io. E o nebunie de paine. Incepe sa se apropie de aia pe vatra din Tara Motilor. ![]() O sa incerc marea cu degetul si-o sa pun si mai mult cartof data viitoare. Trebuie sa vad limitele. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Victorașe, cel puțin teoretic nu există limite, poți pune câți cartofi vrei.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Merced |
![]()
|
Pisat am zis si eu, ca nu folosesc diacritice, da' ce, v-ati fi amuzat si voi putin daca citeati corect?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Am cumpărat azi mașina asta de făcut pâine. Am făcut pâine și acum vreau să fac un cozonac, iar în rețetă este menționată "făină fluidă tip 45". Ce e aia și ... unde găsesc așa ceva?
![]() L.E.: "drojdia chimică" este cumva praful de copt? This post has been edited by cosmin_2300: 2 May 2013, 14:51 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Atat "faina fluida", cat si "drojdia chimica" (da, e praf de copt) intra la categoria "traducere facuta cu piciorul".
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Atunci, ce plm e aia făină fluidă? Făină mai "fină"?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Merced |
![]()
|
Pune faina 000 la cozonac si aia e.
Da' nu stiu ce cozonac faci tu acolo. Poate doar sa-ti framante compozitia presupun... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
E faina 450. Am luat io acum ceva vreme de undeva, fix din greseala, tot perntru masina de paine. A iesit o paine foarte OK. Dupa aceea, am citit pe ambalaj ca e faina pentru cozonaci si foietaje.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Moulinexul meu a decedat subit.
Ceva recomandari pentru o masina de paine sub 300 lei? (sau p'acolo) Evident, recomandari din ce aveti p'acasa si sunteti multumiti de ele, ca pe net stiu si eu sa caut. Merci ca de exemplu asta. are careva? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
"Wife". E free, trebuie doar motivata. Si un cuptor bun, normal.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@Ake
Vrei un Moulinex in garantie, folosit de 3-4 ori? OW502330 scrie pe cutie. This post has been edited by vijelie: 29 May 2013, 21:34 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@viju
How much? @maho La tine functioneaza marca asta in bucatarie? Poate ai reusit sa o alimentezi la curent continuu. La mine in bucatarie nu merge decat cu curent alternativ: o zi da, doua saptamani nu... |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Functioneaza. La paine nu-i c.c., dar uneori face si de-aia. Ma rog, e drept ca are destul timp liber.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pfff... ce pofta mi-ai facut. Abia astept sa ajung la țară
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
|
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vije vrea sa-si a masina de facut piine cu gaze de sist. Are subventie de la ChevronBred.
This post has been edited by corbex: 18 Nov 2013, 09:29 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Șapte ani mai târziu, probabil mai mult în cazul meu, am descoperit că era pusă la păstrare mașina pe la țară și cum am avut noroc sa găsesc drojdie azi, am făcut o pâine.
IMG_20200408_224645.jpg ( Size: 580.07k ) Number of downloads: 103 Dar ce am observat: deși am respectat rețeta pe care o foloseam în trecut și pe care o postasem și aici, la.in moment dat nu mai făcea fata motorul sa invarta aluatul. Și se auzea că se forțează, chiar se auzea bâzâind și atât. Inițial am zis că poate nu era destul lichid, am mai adăugat. A luat-o din loc. Apoi am plecat. Ceva mai târziu am intrat în bucătărie și mirosea a încins, fiind aceeași problema. De data asta am mai pus puțin ulei. Aluatul părea foarte dens cumva. Ce diferența a fost acum , am folosit doar faina 000 , că doar asta am găsit. Are cineva idee ce ajustare sa fac la următoarea sa nu mai blocheze "paleta"? Mersi! |
--------------------
Ford
Ka
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai rețetă clasică de pâine se face cu 70% hidratare faina
Adică la 1 kg de faina pui 700 grame apa. Pui drojdia, fara sare și mai pui vreo două linguri de ulei Sarea o adaugi la sfârșit după ce creste coca Ar trebui să iasă o pâine a întâia. This post has been edited by axabrt: 8 Apr 2020, 22:15 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:38 |