Aparat de facut paine, acasa
![]() ![]() ![]() |
Aparat de facut paine, acasa
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Iar cea mai buna care-i, mulinecsu'? Vreun model anume?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
depinde cat de mare o vrei, eu am cel mai ieftin, .maxim 1 kg adica asta. adica suficient, mai mare nu s-ar consuma si a doua zi deja nu mai e prea buna.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pe timpul lui Ceausescu ne indesam cu paine, sa tina de foame. Da acu' ce dracu aveti de bagati juma' de paine la o masa?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Paii pe vremea aia se fugea de salaumul cu soia ca de .... iar acum alimentele din soia au devenit specialitati.
This post has been edited by tribunul: 13 May 2010, 10:55 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Exact. De foame, fudulie si nestiinta. Io ador snitelele de soia.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe cand si o masinarie de facut mamaliga?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 13 May 2010, 11:52) Pe timpul lui Ceausescu ne indesam cu paine, sa tina de foame. Da acu' ce dracu aveti de bagati juma' de paine la o masa? ![]() Pai a venit "timpul lui basescu", un pic mai naspa decat pe timpul lui Ceausescu. Aparatele astea or sa fie la mare cautare, alaturi de curatatoarele de cartofi. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Apoi ciorba de perisoare, ardei umpluti...
13 May 2010, 12:01: Te rog frumos. Basescu face reforma. Vrea o Romanie moderna. This post has been edited by Victoras2001: 13 May 2010, 11:01 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tribunul |
![]()
|
Tocmai ziceam, uite un topic fara Basescu....
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
N-are cum, basescu e-n tot si-n toate.
ps Chiar ma-ntrebam cand o sa te inflamezi. ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ce naspeti de uameni.
Am citit tot topicul. La-nceput erati fleasca de umeziti si inebuniti dupa panaramele astea. Dup-aia nu stiu caruia i s-a dus simeringu' de la cuva, lu' bigutza i-a crapat de tot, argonel ia paine cu F-uri de la magazin, altuia-i scartzaie si dispera vecinii... Ca la final sa aflu ca-mi trebuie cu 2 palete, adica 4-5 milioane pe aia de 2km patrati, cu care sa umplu bucataria si sa ma-ntorc inapoi la a-i crapa simeringu' ala nenorocit. Ba, merita sa ma-ncurc sau ma culc la loc? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu merita, e o prostie pe care o folosesti de vreo 2 ori in prima saptamana si dupa uiti unde ai pus-o
![]() This post has been edited by ady77: 13 May 2010, 12:24 |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca o pui la indemana nu stiu daca e chiar asa.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Eu am facut vreo 500 de paini de cand am aparatul. La un an de la cumparare am schimbat cuva (in garantie).
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Muttley |
![]()
|
Merced:
- storcator filipz - vreo 4-5 milioane, de maxim 3 ori a fost folosit. Sta-n cutie pe sifonierul din dormitor, nedesfacut de vreo 2 ani; - mixer filipz - "vreau, vreau, iti fac negrese bune!!!". I l-am luat acu' 1 an, am mancat de 3 ori negrese, pardon, de 2 ori, c-a 3-a tura fu pt 8 martie la munca. In plus, filipzu' asta e numa' numele de el, mixeru-i o panarama. Da' ce mai conteaza, daca umple dulapu' de pomana; - acu' 2 saptamani a vazut "How it's made" pe discoveri si a vrut blender, ca sa facem milcsheic si piure de fructe. L-am luat, am baut pasta de fructe de cateva ori, acu' cred c-a uitat de el. Il mai iau si p-asta? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
bineinteles, da macar cumpara-l si tu de un Mos Nicolae, Craciun, 8 martie etc Macar sa fie cu folos
![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Diac |
![]()
|
zi de nastere ?
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 13 May 2010, 14:07) Merced: - storcator filipz - vreo 4-5 milioane, de maxim 3 ori a fost folosit. Sta-n cutie pe sifonierul din dormitor, nedesfacut de vreo 2 ani; - mixer filipz - "vreau, vreau, iti fac negrese bune!!!". I l-am luat acu' 1 an, am mancat de 3 ori negrese, pardon, de 2 ori, c-a 3-a tura fu pt 8 martie la munca. In plus, filipzu' asta e numa' numele de el, mixeru-i o panarama. Da' ce mai conteaza, daca umple dulapu' de pomana; - acu' 2 saptamani a vazut "How it's made" pe discoveri si a vrut blender, ca sa facem milcsheic si piure de fructe. L-am luat, am baut pasta de fructe de cateva ori, acu' cred c-a uitat de el. Il mai iau si p-asta? Mai ai loc pe sifoner? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
E amuzant, da' ai si tu dreptate. Eu ieri am decis sa fac sa dispara din lucrurile depozitate in debaraua din bucatarie. Cred ca am aruncat o gramada de borcane goale, ca tot vroiau unii pe forum aici sa le vanda
![]() Daca iei aparatu', il iei ca-l folosesti tu, eu cam asa gandesc. De exemplu ultimul aparat electrocasnic luat de mine e cuptoru' cu microunde. Merge cel putin o data pe zi. In comparatie maica-mea a luat un prajitor de paine. A mers o data. Si cam atat. ![]() This post has been edited by Merced: 13 May 2010, 13:26 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 13 May 2010, 10:07) Cica tot iesi mai ieftin. Ma, curent eu zic ca n-are cum sa consume prea mult, cat amesteca la ea nu cred ca trage mai mult de 100W, dupaia mai mult sta la dospit, presupun ca mai coace, vreo juma de ora, o ora, da' cum puterea maxima e de 6-700W, si nu cred ca coace la "blana" decat anumite programe, nu mi-as face griji. Chiar si 1kWh daca consuma, tot e destul de ok, pana-ntr-un leu. Am un aparat care masoara consumul si la un program de 3:20 costul a fost de 0.2 RON. Pot sa ii setez costul per kwh si automat imi calculeaza pretul in timp real. Aparatul il bag in priza si masina de paine in acest aparat Am peste 500 de paini facute de cand am masina si merge ca in prima zi. Fac cu ea tot ce inseamna aluat si mai mult, vara fac gem de capsuni si iarna gem de portocale. Painea cu ceapa si carnati e un deliciu. This post has been edited by WUB: 13 May 2010, 13:34 |
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
Merced |
![]()
|
Sper ca bagi carnati de casa in ea, ca altfel tot la E-uri ajungi cu cei din comert.
![]() Sa zicem ca mai costa si faina cat mai costa, daca faci paine de 1Kg cu siguranta ca la final te costa macar 4 lei, dar un kil de paine din comert tot cam atat costa. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca ar fi sa mananc un ou de tara si un ou din comert la acelasi pret, l-as prefera pe cel de tara.
Asa si cu painea. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(Diac @ 13 May 2010, 13:13) Iarna. Da' ce conteaza, ca doar nu merita s-o insult c-un aparat de facut paine. QUOTE(tribunul @ 13 May 2010, 13:16) NU! QUOTE(WUB @ 13 May 2010, 13:33) Mulinecs? Ca dac-o fi sa iau, iau taramota d-aia mica, cu o vasla si cu paini de maxim 1 kg. Nu mancam noi chiar asa multa paine, iar mai mare ar ocupa loc de pomana. Iar daca e sa uitam de el, macar sa fi costat cat mai putin... ![]() PS: cozonacul iese bun? Stie sa faca cozonac cu multa cacao? Chestia-i ca de cateva saptamani am descoperit niste biscuiti dementiali (5 minute cu cacao, Vel Pitar ii face), si rad cel putin 2 pachete pe zi, impreuna c-o cutie de lapte. Ori daca face si ceva care sa inlocuiasca biscuitii aia nenorociti (lua-i-ar dracu, parca mi-am pierdut mintile cu ei) ma duc azi sa iau mulinecsu'. This post has been edited by Muttley: 13 May 2010, 13:45 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
klaus, asta vroiam sa zic si eu, in caz ca ai inteles gresit.
Da' intre paini mai e cum mai e, dar ouale chiar ca nu se compara, eu rar si doar in caz de forta majora mai cumpar. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
eu mai cumpar oo cateaodata cand nu primesc, au ajuns pe la 0.4 bucata, alea de tara, de magazin nu pot sa mananc, parca-s artificiale.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 06:43 |