Aparat de facut paine, acasa
![]() ![]() ![]() |
Aparat de facut paine, acasa
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Niste esenta de coinac ar merge.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 10 Jan 2012, 15:56) bineinteles cu un aspect comercial care tinde spre zero. Numai ca pe mine ma intereseaza fibrele din ea si gustul, absolut inegalabil de catre o paine din comert. Iar reteta e formata din apa, zahar brun, sare, lapte praf, faina, drojdie si vitamina C. Asa-i cu aspectul, da' nu-i ala important; in privinta gustului (si prospetimii), presupun ca nu se pastreaza bun mai mult de o zi, ne-avand amelioratori. Da' nici asta nu-i important, faci cat iti trebuie. In privinta retetei (banuiesc ca-s multe) am retineri (zahar - si brun, care-i scump, lapte praf, vitamina C ?). La tara (Oltenia) face soacra-mea "pâine la țãst", fara zahar, lapte sau vit. C. Tine doar o zi (se usuca repede), dar e excelenta. Faina e normala, alba. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Oltenii folosesc niste ingrediente despre care se feresc sa vorbeasca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sa vezi cum e painea aia la test daca nu-i framantata bine, cand dai numai de cocoloase de faina cruda.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
N-a fost cazu' pana acu', pai unde mai gaseste ea ginere ca mine ?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 10 Jan 2012, 02:33) Da ce putea sa fie intr-un pachet paralelipipedic intarit cu banda adeziva? ![]() QUOTE(Victoras2001 @ 10 Jan 2012, 16:18) Ma, masinaria mea a venit insotita de-o carte cu retete si de masuri. Adica o cana cu tot felul de gradatii pentru apa si faina si-o chestie cu doua cupe. Si a mea a venit cu o "carte" cu 2 retete (una pt paine alba, alta pt "integrala") ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Noooo, aia-i drojdie, hai ca stiu sa fac diferenta, nu-s chiar asa ciubota... Numai ca la noi nu se gaseste de aia cu sforicica, nus' de ce
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(GoGu @ 10 Jan 2012, 18:25) Si a mea a venit cu o "carte" cu 2 retete (una pt paine alba, alta pt "integrala") ![]() ![]() Pai atunci iti dau io retetele din cartea mea. Intai le faci ca atare si p-orma modifici ce vrei la ele. O sa ma pomenesti. Nu de alta, da si io te-am pomenit pe tine dupa ce mi-am luat detectorul. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(maho @ 10 Jan 2012, 16:22) In privinta retetei (banuiesc ca-s multe) am retineri (zahar - si brun, care-i scump, lapte praf, vitamina C ?). La tara (Oltenia) face soacra-mea "pâine la țãst", fara zahar, lapte sau vit. C. Tine doar o zi (se usuca repede), dar e excelenta. Faina e normala, alba. Nu prea inteleg de ce ai retineri in ceea ce priveste reteta. Zaharul si cu laptele praf ii dau un gust si-o catifelare aparte, pe care n-o gasesti la painea pe vatra. Si crede-ma ca am mancat ceva paine pe vatra (aveam drumuri dese prin Tara Motilor). Apoi am redus cantitatea de zahar de la "doua linguri" la "3/4 linguri". Am renuntat la gust in favoarea sanatatii. Te rog sa ma crezi ca era al dracului de buna cu cantitatea aia de zahar in ea. Apoi primele paini le-am facut cu zahar normoal. Ulterior am cumparat zahar brun. Recunosc ca nu am sesizat nicio diferenta, deci n-ar fi asta o problema. Vitamina C repet, este ANTIOXIDANT. Iar atata timp cat eu bag si tarata in paine, e binevenita. Gandeste-te ca din tarata se obtin hustele pentru bors. Adica fermenteaza in draci. Ca sa inchei, painica mea e moale, gustoasa si pufoasa cel putin doua zile. Nici vorba de faramitare. Mai mult de doua zile n-am tinut-o. Si nici nu mi-am plainificat s-o tin. A, ba mint. Mai am o bucata din prima paine pe care-am facut-o cu faina integrala din comert. Ai sa razi da chiar e ok. Si apropo de soacra ta. Painea de-o luam eu de prin Apuseni tinea cam doua saptamani. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 10 Jan 2012, 20:02 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 10 Jan 2012, 19:28) Pai atunci iti dau io retetele din cartea mea. Intai le faci ca atare si p-orma modifici ce vrei la ele. O sa ma pomenesti. Ajungi moderator, sigur! 10 Jan 2012, 19:57: QUOTE(Victoras2001 @ 10 Jan 2012, 19:43) Nuțule, citiși asa? This post has been edited by Markos: 10 Jan 2012, 19:57 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
S-a suparat ca n-a ajuns moderator
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Au si la Pitesti?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Zicea ca s-a cam temrinat carantina...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
Bine ma, e la capatul carantinei
![]() |
--------------------
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 10 Jan 2012, 14:56) ia uite la pictoras, a eliminat si aparatul de facut piine din schema, o face pe gratar ![]() 10 Jan 2012, 20:39: QUOTE(Victoras2001 @ 10 Jan 2012, 18:43) era cu cartofi, de aia tinea asa mult. This post has been edited by kaspersky: 10 Jan 2012, 21:39 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
proaspat din cuptor
This post has been edited by neumann: 10 Jan 2012, 22:50 Attached thumbnail(s) 20120110_003.jpg ( Size: 1mb ) Number of downloads: 271 20120110_002.jpg ( Size: 952.59k ) Number of downloads: 274 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
E ca a lui Gogu, nimic nou.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
O scoala de vara la Monteoru s-ar cam impune.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
de la portocalii?
eos multumit de rezultat ![]() |
--------------------
...
..
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
neumann |
![]()
|
te deruteaza ca are 4 capete, in loc de doua? Practic algoritmul care iti da raspunsul la intrebarea "din care parteincep painea?" e scalabil si pentru 4 dimensiuni.
|
--------------------
...
..
|
|
Shush |
![]()
|
Insa, grosolan vorbind are forma de cub, deci oricum ai taia ies feliile la fel de mari (felii care au de jur-imprejur coaja) ...
Singura utilitate pe care o vad la o paine de forma asta e pentu a-i fi scobit interiorul si inlocuit cu ciorba de fasole cu ciolan afumat :X This post has been edited by Shush: 10 Jan 2012, 22:59 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 14:22 |