Verificari anuale la masinile mai vechi de 7 ani, din ciclul "Trebuie sa traiasca si nepotii mei"
![]() ![]() ![]() |
Verificari anuale la masinile mai vechi de 7 ani, din ciclul "Trebuie sa traiasca si nepotii mei"
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
||
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|||
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Eu unul n-am zis de Dacii. e adevărat că sunt multe cazane de genul ăsta dar există și excepții. Pe de altă parte sunt la greu fumigene non-ro cu roțile crăcănate, fără frâne, fără cauciucuri, etc. Eu n-am nimic cu o mașină cu vopseaua învechită, cu rugină pe ici pe colo, dar să mergi pui un cauciuc, să ai frâne, să nu joace volanul, sunt chestii elementare.
Și eu vreau să ajungem acolo dar sunt conștient că asta nu se face cu o decizie guvernamentală sau de la RAR. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
@kruger imi place ce ai zis...
problema mare pt dacii este ca piesele de calitate incep sa se gaseasca ff greu,peste 2-3 ani vor fi numai piese de asam... |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:26 |