DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Verificari anuale la masinile mai vechi de 7 ani, din ciclul "Trebuie sa traiasca si nepotii mei"

Tiberiu-Andrei
post 30 Oct 2008, 13:28
Post #31

Om al muntelui

Group: Members
From: Sfantu Gheorghe

Ca sa ai o rabla nu e musai sa fie Dacie.Pe drumurile tarii circula niste cazane de nu-ti vine a crede.Am vazut o Dacie la Campulung care efectiv nu avea pragul din dreapta,era mancat de rugina de tot.Si eu as fii de acord cu controale ARR mai dese si mai severe pe drumurile patriei.Sa nu vorbesc de inspectiile periodice.Doar ca astia s-au obisnuit sa primeasca si acuma mai greu ii dezobisnuiesti.Totusi de vina sunt si cei care i-au obisnuit cu mici-mari atentii. gun3.gif

--------------------
Dacia 1410 1988 toamna1397 cmc - CV 03 MBO
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LuluMOB
post 30 Oct 2008, 13:42
Post #32

Membru cu pedale.

From: Iași

Eu unul n-am zis de Dacii. e adevărat că sunt multe cazane de genul ăsta dar există și excepții. Pe de altă parte sunt la greu fumigene non-ro cu roțile crăcănate, fără frâne, fără cauciucuri, etc. Eu n-am nimic cu o mașină cu vopseaua învechită, cu rugină pe ici pe colo, dar să mergi pui un cauciuc, să ai frâne, să nu joace volanul, sunt chestii elementare.

Și eu vreau să ajungem acolo dar sunt conștient că asta nu se face cu o decizie guvernamentală sau de la RAR.

--------------------
Dacia Logan ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
+
ydaniel
post 31 Oct 2008, 09:54
Post #33

Adrenaline junkie!

From: black sea

@kruger imi place ce ai zis...
problema mare pt dacii este ca piesele de calitate incep sa se gaseasca ff greu,peste 2-3 ani vor fi numai piese de asam...

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 19:26
Forum Renault