jante aliaj, se merita?
![]() ![]() ![]() |
jante aliaj, se merita?
BeatMAN |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 9 December 07 From: Tarnaveni ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|||
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Avea bogyciu niste ats-uri cup pe 15` de vanzare la 600 lei daca tin bine minte,dar mai bine vorbeste cu el daca esti interesat...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
pulbur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
Stie cineva daca se potrivesc jantele de tabla de 14/Golf 3 pe supernova ?
|
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
da potrivesc,eu am avut 2 de golf 2,3 si potriveau,da sunt si pe 13 da alea numa pe spte potrivesc ca in fata lovesc in etrier.
27 Jan 2010, 14:53: eu zic ca nu se merita jante de aluminiu pe drumurile noastre, eu am patit-o pe pielea mea. am un set de jante pe 13 cms si acum vreo 2 sapt am dat intr-o groapa si mi-am taiat cauciucu si mi-am indoit si janta. indreptatu jantei m-a costat 50 lei plus un cauciuc nou. asa ca cu cele de tabla 2 ciocane si ai rezolvat indreptatu. This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 27 Jan 2010, 14:53 |
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:03 |