60000 km - dare de seama, la sf tineretii ei ... a meritat banii?
![]() ![]() ![]() |
60000 km - dare de seama, la sf tineretii ei ... a meritat banii?
craiuVerde |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 4 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SuperRNova Confort
- B00XXXX
|
|||
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(craiuVerde @ 24 Feb 2006, 16:17) stiu ca e un post mai vechi, dar am aceeasi problema.. huruit la 2000-2100 rotatii care apare daca incerc sa fortez accelerarea... il aveam si inainte de revizia de 60.000 (facuta ieri) si inca il mai am si acum.. e o problema majora sau trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul? (sorry daca e postat cam aiurea da' nu am vrut sa creez un nou topic) Vezi ca au mai fost ceva posturi legate de simptomul asta. Poate fi catalizatorul, caz in care nu scapi decat daca-l schimbi. A fost cazul meu, dar eram in garantie. Daca e de la catalizator, mai bine ignora-l, e scump rau si n-are nimic daca mergi cu el asa (in afara de confortul tau acustic). |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Stiu ca e un topic destul de vechi si nevizitat, dar ma apropii de cei 60000km.
Sunt din Constanta, si dupa cum se stie majoritatea reviziilor se fac la service-ul Dacia de la iesire din oras (la Olteanu - pt cunoscatori ![]() Vreau sa stiu, se poate face revizia in alta parte in Constanta?? Ca sigur ma ajunge mai ieftin si va fi facuta mai bine. Eu tin foarte mult la integritatea masinii si vreau ca totul sa fie facut STAS, si ca orice om, ma uit si la bani... Si daca tot se apropie ITP-ul vreau sa intreb cam pe unde se face mai ieftin prin CTA?? PLIIIZZZ HEEELP!!! ![]() Multumesc anticipat!! |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Poti sa incerci la ala de sub podul din 4-5...da si acolo daca nu cunosti e japca...
Da de ce vrei neaparat in service Dacia? Vino sambata la intalnire si vorbim... |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:23 |