Cot rezervor
![]() ![]() ![]() |
Cot rezervor
RIon |
![]() ![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
da de ce te intereseaza asta ioane?
![]() daca as stii...ti`as spune dar cum nu m`o interesat niciodata aceasta problema nu stiu...dar is curios de ce te intereseaza pe tine sincer ![]() |
-------------------- |
|
RIon |
![]()
|
Mai, ma intereseaza sa fac calculul, sa aflu volumul... sa stiu exact cati l intra numai in cot... o sa incerc sa ma duc la masina sa il masor... credeam ca a fost si altcineva curios.
Evident, pentru calcularea consumului. This post has been edited by RIon: 2 Jan 2005, 13:49 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
RIon |
![]() ![]()
|
Masuratori:
lungime 55 cm circumferinta 18 cm (am descoperit o mica fisura, cu ce lipici o rezolv?) Din formula binecunoscuta Circumferinta (lungimea) cercului = 2PIx Raza PI = 3.14 =>Raza = 2.866 Volumul (PI x R la patrat x inaltimea) = 3.14 x 8.213 x 55 = 1.418 m cubi = 1.418 l Daca luam in considerare si imbinarile (sa zicem 1cm la fiecare capat), plus indoitura pana unde putem introduce fizic benzina (mai scadem 3 cm) => VOLUM UTILIZABIL COT = 1.289 l Later edit: nu stiu cum sa scad din grosimea tubului. probabil se mai pierd vreo 6 mm din raza/diametru... This post has been edited by RIon: 2 Jan 2005, 13:53 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hehhe
ti s`o spart rezervorul? taicami`o l`o lipit cu cositor... la fel o facut si cu carloriferul daca vrei sa masori rezervorul...toate masurile care te intereseaza am in pod la taicamio sau la firma undeva un rezervor...adica primul rezervos al masinii mele ii spart dar pentru masuratori cred ca`i bun nu? |
-------------------- |
|
RIon |
![]()
|
Ei, tu ai D1300 eu Nova. Sunt mici diferente, printre care si la rezervor, poate al tau e tip Canada, de 50l, asa ca ... nu ,,vajeste"
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
poi dupa ce am scris am vazut
![]() ce masina ai tu ![]() daca aveai 1300 iti dadeam sa`l masori ![]() |
-------------------- |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cam 1.8 l.asta o stiu de la DSN
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Mut topicul asta ........ nici nu stiu unde
![]() Da' acu pe bune, ce aveti cu bietul cot de-l masurati atat? Eu nu fac niciodata plinul pana-n buza, mi-e frica, ce ma fac daca mi se sparge rezervorul, pierd bunatate de benzina ? ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
RIon |
![]()
|
...pentru statistica, si autonomie
![]() nu e tot una sa pleci de la premiza de 47l sau de 45.3... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:36 |