Schimbare skin
![]() ![]() ![]() |
Schimbare skin
adso |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
|
||
-------------------- Call me Ishmael...
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pe IPB skin nu s-au modificat culorile.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Nu s-a modificat nici o culoare la nici unul din skinuri.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.741 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cum un magnet cumva ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adso |
![]()
|
nu, ca albu' e tot alb.
pe cuvant, la mine topicurile au culori alternative, unu' e mai verzui, unu mai albastrui. fac printscreen imediat |
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
se mai poate reveni la forma veche, cea cu afisarea continua a posturilor? nu ma refer la varianta LoFi, ci la cea ce prinde si foto, atasamente, la toate posturile. varianta pe care o vad acum, cea cu posturile prescurtate insirate unele sub altele, mi se pare foarte greoaie si cred ca exista riscul ca cineva care nu a citit tot sa puna aceleasi intrebari pe care le-a pus cineva inaintea lui. cum se revine?
m75 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Selecteaza "Standard" aici:
Attached thumbnail(s) Clipboard.jpg ( Size: 124.46k ) Number of downloads: 59 |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
adso |
![]()
|
QUOTE(adso @ 5 Oct 2005, 13:50) nu, ca albu' e tot alb. pe cuvant, la mine topicurile au culori alternative, unu' e mai verzui, unu mai albastrui. fac printscreen imediat Am uitat. postez acum printscreen. sper sa se observe. This post has been edited by adso: 28 Oct 2005, 08:41 Attached thumbnail(s) daciaclub.jpg ( Size: 82.57k ) Number of downloads: 61 |
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt topic scriu aici.
Skinul DaciaClub s-a schimbat din nou si acum arata ca fratele sau mai mic, www.reno.ro. Pentru nostalgici, vechiul skin se numeste OLD DaciaClub si se poate selecta din partea stanga jos a paginii sau din "My Controls". Skinul original IPB deocamdata nu mai este disponibil. Daca cineva plange tare, tare dupa el, suntem deschisi la negocieri ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Acum daciaclub e cel mai linistitor forum.
Ochii mei sunt fericiti acum. Thx guys! |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Skin--ul asta nou ... e mai obositor pt ochi ... eu il prefer pe cel vechi ...
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
E obositoare noua combinatie de culori.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:56 |