martor temperatura
![]() ![]() ![]() |
martor temperatura
raduhoria |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 12 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
1982
- bv 78 dac
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu e cumva martorul de presiune ulei?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Ala de ulei nu aprinde si martorul de apa? parca e o dioda intre ele si se aprind ambele becuri cand e ceva cu martorul de ulei.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
iti licare uleiul ...dar nu`ti mere becul si vezi doar apa .. ai putin ulei in masina . mi s`a intamplat.. si ai ralantiul prea mic
![]() |
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Ntz,mie la contact pus se aprind amandoua.Dar daca temperatura apei trece peste nu stiu cate grade se aprinde becul apei(singur).Daca pun frana f brusca se aprind amandoua vreo 2 secunde desi motoru nu moare.
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(Tiberiu-Andrei @ 29 Oct 2008, 21:14) Ntz,mie la contact pus se aprind amandoua.Dar daca temperatura apei trece peste nu stiu cate grade se aprinde becul apei(singur).Daca pun frana f brusca se aprind amandoua vreo 2 secunde desi motoru nu moare. Se aprinde ori la 107 grade ,(asa am si eu ) ori la 115 grade , sunt doua tipuri de manocontacte ( de fapt sunt identice ,doar ca difera temperatura de avertizare ) Cum stai cu uleiul ?? daca la frana ti se aprind becurile cateva secunde .... ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
am si eu o problema recenta.cand accelerez creste uleiul pana la maxim si se aprinde becu si in accelasi moment se aprinde becul la apa.
daca pun frana amandoua becuri se sting.indicatorul de apa nu merge da totusi becu se aprinde si nici nam 6 l de ulei in motor, numa vreo 2,5-3 l. |
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
problema asta cu aprinsul becurilor la incetinire am avut-o cand am luat masina. avea ulei romanesc, negru ca smoala. am schimbat uleiul cu ulei bun si nu se aprind nici cand las sa moara motorul din cauza limitei de viteza, indiferent de treapta in care sunt. si schimb uleiul la 10000, uneori trec si peste.
p.s. cand s-a blocat termostatul pe inchis si a trecut temeratura peste limita s-au aprins amandoua becurile! This post has been edited by slaiciprian: 30 Oct 2008, 14:39 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Minele stau bine,mereu am mers cu Elf Sporti.Nivelul deasemenea e aproape maxim.Presiunea la ulei e excelenta.Asa a facut de cand o am,dar numai daca franez atat de tare incat se blocheaza rotile.
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
raduhoria |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 12 January 08 ![]() |
Am rezolvat problema era iesit papucul de la sonda de la motor si probabil la relanti erau vibratii mai mari si atingea de capacul de la cutia de viteze:D ,iar cand aceleram probabil nu mai facea contact.
|
--------------------
dacia
1300
1982
- bv 78 dac
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 13:05 |