DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Imposibila parcare, a romanian tale

jeffe
post 3 Feb 2005, 15:12
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

De vreo saptamana a pus ochii si pe locul meu (neplatit - deci nu pot emite pretentii) un nene smecher cu un Volkswagen Passat nou-nout. Alaltaieri seara am avut ocazia sa il "prind" asupra faptului, ajunsese in parcare o idee mai repede ca mine. Evident, m-am ofticat, dar am parcat in alta parte. Asta e. Nu am omis, in schimb, sa trec pe langa masina lui si sa ma uit un pic mai atent la cauciucurile lui pe 15, dupa care l-am salutat politicos si mi-am vazut de ale mele. Aseara a parcat in alta parte.

--------------------
Ford Mondeo 2007 Mk3 - B-51-WMx
ignorance is bliss
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
madalina
post 3 Feb 2005, 18:14
Post #32

Membru autentic

Jeffe, daca locul este neplatit, atunci cum poti spune ca e al tau?

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
costi
post 3 Feb 2005, 18:16
Post #33

Membru autentic

"(neplatit - deci nu pot emite pretentii) "

--------------------
DSN/SLZ
+
madalina
post 3 Feb 2005, 18:28
Post #34

Membru autentic

Eu nu inteleg de ce i-a apart cauciucul daca singur recunoaste ca nu poate emite pretentii?

--------------------
+
paulp
post 3 Feb 2005, 18:47
Post #35

Bagator de seama!

From: Iasi

Madalina citeste cu atentie. Nu i-a spart nimic, doar s-a uitat mai lung la cauciucuri si ala s-a simtit wink.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
GeorgeB
post 3 Feb 2005, 18:53
Post #36

the 7 stars of Pleiades constellation

jeffe cum e locul tau neplatit ? blink.gif ca nu pricep ?!?!?!

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
madalina
post 3 Feb 2005, 19:09
Post #37

Membru autentic

Am inteles gresit, dar tot nu inteleg cum poti emite pretentii cand nu platesti!

--------------------
+
GeorgeB
post 3 Feb 2005, 19:16
Post #38

the 7 stars of Pleiades constellation

jeffe , micul nostru superman laugh.gif

just a joke ...

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
costi
post 3 Feb 2005, 21:03
Post #39

Membru autentic

voi ati avut o zi grea....
Omul face parte din categoria "pretendent la un loc de parcare in mod traditional dar neplatit" pe baza principiului eu am venit primul si stau aici de cind el era o gramada de caramizi .
Cu alte cuvinte nu are nici un drept si ar trebui sa se aplice regula "primul sosit - primul servit".
A avut totusi o atitudine moderata trebuie sa recunoasteti..... a aruncat doar o privire.

--------------------
DSN/SLZ
+
Radduu
post 3 Feb 2005, 21:12
Post #40

Membru autentic

mda..mie mi-au spart cauciucurile 3 sapt la rand, zi de zi!!! doar pt ca nu parcam langa blocul meu (nu aveam unde), nu incomodam pe nimeni!
ACUM nu am acte pe locul ala...dar este al meu...da da da LEGEA JUNGLEI functioneaza in continuare, asa ca nu va mai atacati atata ca unii care nu platesc pt niste locuri au anumite pretentii....LA PRIMARIE...sa fie clar, primesti loc de parcare doar prin pile sau spaga!
AM 1310 DIN 1986 nu am bani sa dau spaga si nici pile nu am. ESTE VORBA DE BUN SIMT in ceea ce priveste locurile de parcare,,,daca nu ai bun simt NU AM NICI O VINA 10561582.gif ce misto este cand stai 2 ore sa dai gheata si zapada la o parte si pe urma vi tu cu masinuta ta bengoasa si parchezi pe locul ala ca doar...un sclav a facut curatenie special pt tine. IN FATAZA MEA MAI ESTE LOC CAT PT DOUA MASINI, deci ala/aia care parcheaza exact PE LOCUL MEU este clar nesimtit/a.
Puteti sa imi sariti in cap, dar m-am cam saturat icon_twisted.gif

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
Radduu
post 3 Feb 2005, 21:16
Post #41

Membru autentic

Nu ma implic in spartul rotilor sau bilete in geam....vreau doar sa zic, ca nu prea exista soferi , mai ales soferite!, mai de treaba.

--------------------
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
costi
post 3 Feb 2005, 21:24
Post #42

Membru autentic

Nesimtirea si agresivitateta sint pe toate drumurile in ziua de astazi iar Bucurestiul nu face exceptie.
Acum cu zapada sa zicem ca-i situatie de criza/avarie, etc. Treaca mearga.
Exista insa , fie ca-ti place fie ca nu, doar doua situatii: ai loc de parcare platit si poti ridica pretentii asupra ocuparii lui sau nu ai loc de parcare platit si parchezi unde gasesti liber fara nici o pretentie (nici macar aia ca ai dat tu zapada de pe el).
Restul sint discutii...

--------------------
DSN/SLZ
+
bomicabomic
post 3 Feb 2005, 21:27
Post #43

Ex-membru DaciaClub

Aplica metoda lui Jeffe, ca vad ca da randament, uita-te (doar) la cauciucuri.

--------------------
x x - x
+
Radduu
post 3 Feb 2005, 21:38
Post #44

Membru autentic

Sincer nu ma afecteaza ca parcheaza altcineva acolo...dar ma oftic ca sunt persoane tot din zona respectiva care stiu foarte bine cum sta treaba. Nu am nimic cu nimeni...eu sa fiu sanatos ca asta e mai important....dar e vorba de nesimtire in unele cazuri. Eu daca gasesc acel loc ocupat nu parchez pe locul vecinului care tot asa neplatit este.
Situatia asta se intampla peste tot la toate blocurile , iar de multe ori cand te duci in vizita la cineva risti sa te trezesti cu masina blocata sau cu rotile sparte chiar daca esti doar in trecere..asa ceva nu mi se pare corect. Este urat cand vezi ca unu din blocul alaturat care de abia si-a luat masina parcheaza unde parcai tu mereu, chiar daca ar mai fi si alte locuri de parcare libere..urat! Dar este Romania...asta e... drunksinging.gif

--------------------

+
thunder
post 3 Feb 2005, 21:56
Post #45

Membru autentic

From: Pitesti

Sau mai grav parchezi 5 minute masina in fata unui bloc si cand te intorci ... gasesti o gaura in capota ... victima, un prieten cu Renault Clio Symbol. Totul tine de educatie si respectul fata de cei din jurul tau si de proprietatea lor.

--------------------
Opel Astra H 2006 - B-50-WSE
Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
+
Radduu
post 3 Feb 2005, 22:34
Post #46

Membru autentic

sau si mai rau...te trezesti cu o sticla pe plafon,,,,rezultat plafon indoit ca naiba....(sticla de plastic plina cu ceva)....era chiar la 5-6 m de masina cand s-a intamplat (nu era a mea, pe a mea au aruncat doar cu: mancare, oala cu tocana, portocale, covrigi, oua, 1 bucata bara metal, o castata=caputa indoita, ceai, oase dalea mari ,,,,) wacko.gif

--------------------

+
bomicabomic
post 4 Feb 2005, 00:15
Post #47

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(Radduu @ 3 Feb 2005, 22:34)
sau si mai rau...te trezesti cu o sticla pe plafon,,,,rezultat plafon indoit ca naiba....(sticla de plastic plina cu ceva)....era chiar la 5-6 m de masina cand s-a intamplat (nu era a mea, pe a mea au aruncat doar cu: mancare, oala cu tocana, portocale, covrigi, oua, 1 bucata bara metal, o castata=caputa indoita, ceai, oase dalea mari ,,,,)  wacko.gif
*

Radule, pe unde stai ca-mi sunt cunoscute metodele astea si nu numai ci si modul cum se ocupa locurile.

La noi se mai poarta una. Daca parchezi intr-un loc stingher (ii zicem noi rezerva), unde cel putin de 5 ani, n-am vazut pe vreunul din bloc sa parcheze in mod curent(doar cind e parcarea full), dimineata gasesti usa din stinga spate zgiriata. Ni s-a intimplat la vreo 3 din bloc si am ajuns la concluzia, ca e unul care vrea sa-si ia masina. N-are bani omul, si stringe de la luna la luna, dar pina cind i-o stringe macar sa aiba loc de parcare. oricum treaba asta e de vreo doi ani si ceva. Cred ca el a inventat Moderato. laugh.gif

--------------------
x x - x
+
AIX
post 4 Feb 2005, 09:40
Post #48

quite a regular

Toti astia care zgarie/sparg cauciucuri/etc. ptr. "locurile lor" de parcare sunt niste animale. Peiorativ vorbind, ca animalele-s mai bune decat ei. Sunt printre noi, par oameni normali, cu familie/copii, poti sa joci o tabla cu ei, sa bei o bere, insa probabil i-ai prinde cu dintii-n jugulara ta daca incalzirea globala ar avansa mai repede. Oamenii cavernelor.

--------------------
. . .
+
madalina
post 4 Feb 2005, 12:07
Post #49

Membru autentic

Raduu, eu n-am loc de parcare stabil. Cu exceptia celor ce se inteleg ffffffff bine cu aadministratorul toti aprcam unde gasim liber, pe principiul primul venit, primul servit. Eu am curatat 2 locuri de parcare de zapada, evident, masina mea e pe alt loc acum, pentru ca un nene ce nu locuieste in bloc, ci pe o starduta laterala alaturata, si-a parcat masina pe unul dintre locuri. I-a fost lene sadea zapada din fata casei sle,dar n-are nici-o problema sa isi lase masina de luni si pana in prezent la blocul nostru. Ce sa fac acum, sa-i sparg rotile? Nu, nu e locul meu, poate parca oricine.

--------------------
+
bomicabomic
post 4 Feb 2005, 12:12
Post #50

Ex-membru DaciaClub

Asa este Mada, dar unii nu inteleg si mai dau la roti, mai dau cu cuiul, mai arunca o varza murata, un zat de cafea.
Asta-i marea problema care-l framinta pe Radu si nu numai.

Sa va mai dau un exemplu: e un mos la mine pe scara care n-are masina. dar oricine pune masina intr-un loc acolo, linga un stilp de iluminat public, a doua zi se trezeste cu "ditamai parasolaru scris de mina". de ce? pentru ca cica are si el drept la loc de parcare si chiar daca n-are are fi-su, care vine 1 data pe saptamina, bea o cafea fumeaza o tigara si pleaca. In rest locul e liber, s-au luat la bartaie cu mosu, s-a facut scandal, politie chestii, da ce sa-i faci hodorogului, daca arunca cu pamintul florilor din balcon, taman in masina.

This post has been edited by bomicabomic: 4 Feb 2005, 12:18

--------------------
x x - x
+
tase
post 4 Feb 2005, 13:23
Post #51

Membru incepator

From: Timisoara

azi dimineata:

ajung la lucru, parchez in fata firmei dar nu pe partea ei, pe cealalta in fata altei
firme. incui masina, plec. dupa cinci minute ma striga un coleg ca a iesit unul si imi
indoaie stergatoarele. cobor furibund in strada cu spume la coltul gurii si-l iau pe
ala de guler sa-l omor nu alta. tipul imi explica ca am parcat pe locul lor din fata firmei
pe care ei l-au curatat de zapada. intre timp mai ies citiva din firma care imi servesc
aceiasi justificare "am curatat zapada si tu parchezi aici si noi nu mai avem unde". eu
zbier ca mi se rupe de curatatul lor, e drum public, n-au inchiriat locul de parcare
de la primarie asa ca am aceleasi drepturi ca si ei ba chiar mai multe avind in vedere
ca am abonament de parcare telpark toate zonele pe un an (si fu scump ca dracu), etc.
aia ca de ce sint violent, eu am urlat mai departe ca daca mai imi ating masina le sparg
fata la toti.

in fine m-am mai calmat si retrospectiv ma gindesc ca trebuia sa fiu mai retinut in exprimare
dar mie asa mi-a zis mama sa nu tin in mine. si in plus daca macar ar fi venit frumos sa sune
la poarta "dom'le vezi ca ti-ai pus masina la noi in fata si avem nevoie de loc" mai intelegeam,
o mutam naibii mai ales ca singurul motiv pentru care am parcat acolo azi e ca locul meu
obisnuit era ocupat, eliberindu-se intre timp. da' faza cu indoitul stergatoarelor n-o mai
inteleg. mai incolo am aflat ca patroana le-a spus sa faca treaba asta si motivul se pare ca e
fiica-sa, o duduita cu un 206cc pe care nu poate sa-l manevreze daca n-are 100 de mp liberi
de jur-imprejur.

intr-un fel inteleg si faza cu curatatul zapezii, nici mie nu mi-ar conveni sa vina unul sa se
puna dupa ce eu am muncit sa amenajez dar: 1) curatarea a insemnat de fapt vinturarea ei cu masinile,
ca nu i-am vazut punind mina pe lopata deloc, 2) ei au spatiu verde in fata firmei pe partea
lor de strada, noi avem linie de tramvai si statie de autobuz, unde naiba sa punem zapada si 3)
din nou, ce e cu faza indoitului stergatoarelor? vorba lui ashu, ce livra mea, le pica blazonul
daca traversau strada si sunau la usa si rugau frumos?

uf, ca iar m-am enervat.

--------------------
dacia 1310 tx
Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
+
Ziggy2k1ro
post 5 Feb 2005, 11:29
Post #52

Membru incepator

From: Constanta

Da' cu vecinii mei din CT de la bloc... am iesit sa-mi dau niste lopeti de zapada deoparte de la o roata. Iese o cucoana intepata si evident nesatisfacuta la geam si incepe: de ce dai zapada la vecinul? Incerc sa-i explic ca vecinul nu a dat zapada deloc nici la ninsoarea precedenta si oricum e vorba doar de 3 lopeti excl.gif Dar ea nu si nu ca sa dau la loc zapada ca ea o sa vina si o sa dea zapada la locul meu de parcare... am bagat lopata in portbagaj, am dat 1m inapoi si apoi... am iesit din prima incercare laugh.gif laugh.gif laugh.gif Loganul rules! Femeia a ramas, bineinteles, nesatisfacuta si la ora asta... poate pandeste si pe altii sa le atraga atentia ca zapada trebuie teleportata in alta dimensiune, nu mutata alaturi, ca o deranjeaza cand se uita de la etajul 4 laugh.gif

Cand am avut eu masina in service (Dacia veche) anul trecut mi-au facut vecinii un mic monument de 1 metru de zapada pe locul de parcare platit frumos si la timp la primarie. N-am vociferat, am asteptat sa vina caldura ... am parcat-o in alta parte.

Nu mai sunt locuri de parcare si asta e o problema. Cat despre oameni, mare pacat ca este o tara de wacko.gif neoameni. Am niste vecini...

Ca sa nu mai spun ca vine cate unul in vizita si locul meu de parcare parca-i semnalizat ca o pista de aeroport, atrage ochiu' soferului imediat. Si eu stau si claxonez cand vin acasa doar-doar o veni cetateanul sa-si ia masinuta. Locul de parcare este al meu.... platit. Deci: fac reclamatie sau ii dezumflu roata? A? Ca acu' vreo 2 ani i-am facut unuia o reclamatie.... si i-au venit de la primarie cu 2-5 milioane amenda tongue.gif dar mi-am retras plangerea dupa ce si-a luat masina de acolo.

Merita sa fim morali si etici intr-o societate de... BEEP ? A?

--------------------
Laureate 1.4MPI - CT-__-___
Nihil Sine Dero
+
SOR
post 5 Feb 2005, 11:37
Post #53

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

nici eu nu sunt de acord cu mutatul zapezii dintr`un loc de parcare in altul! eu am facut alta treaba cand am dat zapada.. am aruncat zapada in gradina pt a nu jena pe nimeni! daca imi zicea cineva de ce dau zapada in gradina sigur isi lua o lopata in cap fara avertisment macar pt efortul facut sa nu deranjez pe nici un alt vecin:)
ca acum parcheaza toti care ajung inaintea mea pe locul curatat... asta e tac si inghit dar nu se stie pt cat timp! cred ca in curand voi recurge la represalii-de ce fel asta mai trebuie sa ma gandesc!

--------------------
DACIA BREAK 1988 - B 17 CFZ
CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
+
Dr_Oopy
post 6 Feb 2005, 12:45
Post #54

Membru incepator

Faza cu parcarile platite am patit-o cand am venit cu masina pentru prima data in Bucuresti. Ce sa ii faci...la "tara" acolo unde stau eu (Galati) nu se cumapara locurile din parcarile publice (fata blocului).
Si cum zicea...vin eu merci bine la ora 12, gasesc un loc liber de parcare (era toata goala biggrin.gif ) si las masina si merg in casa la rude. Cum parcarea era pe spatele blocului n-am vazut cum "vecinul" de la etajul superior blocase masina de mai mare frumusetea...Faza asta nu am inteles-o nici pana azi... A vazut ca era masina cu numar de GL, stia unde venisem si totusi a preferat sa blocheze masina in loc sa sune la usa in timp ce se duce acasa.
Dupa 4 ani de stat in Bucuresti raman la parerea ca bucurestenii sunt rai (am intalnit si bucuresteni draguti dar astia sunt f rari) - NO OFFENCE!

A..si inca ceva..tot in primii ani am stat la garsoniera undeva pe "poarta alba"...am tras masina in fata blocului ca era locul liber ca sa dau si eu ca omu jos din masina bagajele si sa nu trebuiasca sa le car 50m (aveam birou si alte alea grele).A venit intre timp si jmecheru care avea locul acolo si a claxonat 5 minute dar nu s-a dat jos din masina sa explice ce si cum - sau sa ii explic eu de ce aveam masina acolo.

Faza cu locuri platite...e super najpa din punctul de vedere al celui care vine nou intr-o parcare si buna din punctul celuilalt de vedere (nici mie nu mi-ar conveni sa imi ocupe unu locu de parcare)

De dat zapada nu mai vorbesc...Imi curatam locul de parcare, plecam juma de ora si cand veneam inapoi il gaseam ocupat.

Acum sunt fericit! am locul meu de parcare "inchis" - un fel de curte in spatele blocului in care tinem masina 3 vecini! Bulangii astia de la Galati nu mai vor sa dea permise de constructie garaj in zona aia!

This post has been edited by Dr_Oopy: 6 Feb 2005, 12:48

--------------------
Dacia Super Nova 2001 Confort - GL-06-PUE
Dacia!!! Eppur si muove!!
+
Laurentziu83
post 6 Feb 2005, 13:40
Post #55

Membru autentic

Cu ani in urma era la putere APR-ul ce gasisera de cuviinta sa-si faca sediu central de partid intr-o cladire de langa parcarea noastra. Ce era la sedintele de partid, sa te fereasca sfantul cate masini erau. Se mai gaseau sa inceapa sedintele si pe la ora 3 dupa-amiaza, ca omu' cand vine la munca sa se uite cu ochii in soare. Acu bine ca a picat partidu' si suntem mai aerisiti, da avem de furca cu un minihotel din parcare care o mai umple si el. Unu lucru bun ramasese. Cand a venit Mele prin GL au gasit astia de cuviinta sa marcheze locurile de parcare cu vopsea. Acum, dupa 5 ani nu se mai vede. Eu unul nu prea am cum sa emit pretentii la un loc al meu de parcare pentru ca vin acasa odata la luna, doar vara si de Craciun ce stau mai mult. asa ca parchez pe unde apuc. Regula functioneaza in toata parcarea si nu s-a mai jenat nimeni. cu hotelul e mai bine pentru ca vin turistii cu masini mai tzapane asa ca noua cu masini mai slabute nu ne mai este frica de furturi. Cu curatatul zapezii pentru ca apoi sa-ti ocupe altul locul n-ai ce face decat sa strangi din dinti si sa ocupi alt loc curatat.

--------------------
. . .
+
Radduu
post 6 Feb 2005, 22:10
Post #56

Membru autentic

Stau in Dr-Taberei...Madalina eu nu vreau sa stau cate 2 ore sa dau la lopata in fiecare zi doar pt faptul ca am niste vecini nesimtiti...pana acum nu am claxonat, nu am intepat roti nu am ridicat stergatoare, nu am facut nimic... dar deja incep sa ma enervez cand vad ca unu parcheaza mereu NUMAI pe locul unde o parchez eu, chiar daca mai are inca vreo 3 locuri unde nu parcheaza nimeni. Eu incerc cat de mult se poate sa evit orice conflict...dar.....la noi in Romania daca taci esti luat de fraier...Vara nu ma enervez dar iarna nu imi convine sa stau si sa transpir ca prostu ca dau zapada si gheata ca sa vina altu sa se puna acolo ca da sclavu zapada la o parte (ma refer la cei care stau in blocurile alaturate nu cei care vin si stau putin )

--------------------

+
Radduu
post 6 Feb 2005, 22:15
Post #57

Membru autentic

Intamplare....anul trecut a venit tata de la tara cu masina lui (dacie '83)
si a parcat in spatele blocului ca sa care din masina ce adusese...si a lasat-o acolo peste noapte ca era rupt de oboseala si nu mai putea sa mearga sa o parcheze pe locul lui ( la 10 strazi distanta , loc platit). A doua zi s-a trezit cu : antifurturile de la portiera...erau distruse...cineva a bagat surubelnita in ele...+ masina blocata. Oricat de calm incerci sa fii..si oricat ai incerca sa lasi lumea in pace sa eviti orice conflict..degeaba. Daca nu o cauti tu cu ei,,,o cauta ei cu tine.

--------------------

+
Radduu
post 6 Feb 2005, 22:21
Post #58

Membru autentic

apropo...nu ma pot abtine sa nu zic, intr-o zi am vrut sa plec cu masina si a trebuit sa o duc la spalatorie pt ca nu vedeam nimic prin luneta deoarece....era ciuruita cu MANCARE!!! se vedea clar ca aruncasera cu mancare doar pe geamult din spate!
Nu inteleg acest comportament deloc, nu parcasem pe locul nimanui, nu blocasem pe nimeni, nu ascult muzica tare, nu inteleg ce naiba ii determina pe unii sa faca asa ceva blink.gif

--------------------

+
thunder
post 6 Feb 2005, 22:49
Post #59

Membru autentic

From: Pitesti

Din pacate foarte multi nu s-au dat inca jos din copac. Probabil le e prea bine acolo sus ... deh ... ce putem sa facem ? Sa ne uitam la ei de jos si sa inghitim in sec toate magariile lor sau sa ne urcam langa ei si sa fim ca ei. Exista cineva in tara asta care sa reuseasca sa-i educe ... ma indoiesc de asta. Politie si alte alea ? Nu te ajuta cu nimic.

Am multi colegi de servici care au plecat in tari cu apa calda si stiti de ce? Nu pt. bani, ci pt. alta civilizatie, alti oameni. Poate ar trebuii sa facem si noi la fel si sa lasam in urma o tara plina de needucati.

PS: ce ma ofitca in Pitesti ca nu poti sa-ti platesti locu de parcare ... ca ce sa faca ei cu bani tai ... macar asa aveam un motiv sa ma iau de toti nesimtitii care-mi ocupa locul de parcare.

This post has been edited by thunder: 6 Feb 2005, 22:51

--------------------
Opel Astra H 2006 - B-50-WSE
Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
+
madalina
post 6 Feb 2005, 23:41
Post #60

Membru autentic

QUOTE(Radduu @ 6 Feb 2005, 23:21)

Nu inteleg acest comportament deloc, nu parcasem pe locul nimanui, nu blocasem pe nimeni, nu ascult muzica tare, nu inteleg ce naiba ii determina pe unii sa faca asa ceva  blink.gif
*

Nesimtirea si/sau invidia.

Vecinii surorii mele si-au luat un golf V nou-nout. I l-a zgariat cineva, desi era parcat in fata mini-blocului in care locuiesc, pe o straduta linistita, unde nu sunt niciodata probleme cu parcarea. De ce"? Nu se stie...

--------------------
+
6 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 20:09
Forum Renault