Reparatii GSM in Bucuresti, Unde?
![]() ![]() ![]() |
Reparatii GSM in Bucuresti, Unde?
mircea-daniel |
![]()
|
||
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|||
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
In incinta magazinului Big Berceni la ultimul etaj sunt 2 service-uri. Cel dinspre Metalurgiei (dreapta) e ff ok.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Big Berceni? Acolo stiam ca e doar un mini complex comercial, gen "Europa" de la iesirea din Bucuresti din Colentina...
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai este unul langa academia militara, pe drumul ce duce spre Palatul cotroceni, pe partea stanga cum mergi spre palat de la acedemie. E chiar pe colt la Academie
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.580 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La germanos in anumite magazine, Ultra Pro aveau intr-un magazin, pe Stefan cel Mare sunt vreo 4, pe Mosilor la fel.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In pasaj la OBOR
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
La sfantu gheorghe chiar pe partea cu Cocor, in dreptul pasajului pietonal, e un bloc vechi cu magazin GSM la parter, la etajul 5 service, un baiat Costel, zi-i ca l-au recomandat baietii din Balta Alba
![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
trf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 6 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei ceva mai ieftin gasesti in Regie la parterul Clubului Texas...chiar inainte de intrare, in partea stanga.
This post has been edited by trf: 8 Mar 2006, 09:16 |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Preference 1.4
- B - 81 - T R F
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
eu recomand cu incredere parteru de la texas..
e un foarte bun amic care lucreaza acolo.. florin.. le face mai din pasiune.. asta parca s-a nasut cu mobilu-n mana. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pelicanul GSM: http://www.pelicanulgsm.ro/ nu pot sa fac o recomandare ca Asi, dar mie mi-au placut cum lucreaza.
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.698 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Stie cineva unde gasesc o carcasa ( doar fata de plastic ) pentru un Ericsson R320s ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
la Obor, in fata magazinului obor e un ceva cam ca o gura de metrou.. in fine e o dugheana mai mare plina de mobile si componente.. gasesti cam tot ce vrei dar nu pot spune ca sunt originale..
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu un centru de reparatii pe b-dul 1 Mai, de la Victoriei nu e prea mult. E chiar langa Finansbank, pana sa ajungi la "La Fourmi" / IPSO/piata 1Mai.
Acolo era un tip tinerel care stia ce facea. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.698 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Asi @ 9 Mar 2006, 15:07) la Obor, in fata magazinului obor e un ceva cam ca o gura de metrou.. in fine e o dugheana mai mare plina de mobile si componente.. gasesti cam tot ce vrei dar nu pot spune ca sunt originale.. Si daca vreau mai de calitate ?Am intrebat la o groaza de magazine, service-uri si nu au. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Asi |
![]()
|
mai de calitate te duci la reprezentanta acele firme de mobil la care cauti nustiuce, dai comanda, iti vine dupa xxx saptamani piesa respectiva si vine nota de plata de te xxx in piesa respectiva.
cu alte cuvinte nu exista foarte la indemana.. poate doar cu noroc chior dai peste ce cauti, si mai de calitate, si la bani putini. pana atunci.. "made in china" must do., sau iei alt mobil cu totu. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:52 |