impact frontal , airbag nedeclansat, airbag
![]() ![]() ![]() |
impact frontal , airbag nedeclansat, airbag
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
|
-------------------- |
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Pe cat de vechi este pe atat de fake... Nici un airbag nu se umfla asa de incet incat sa il poti vedea cu ochiul liber...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
|
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
wm_Big_Hammer.jpg ( Size: 37.42k )
Number of downloads: 159
![]() ![]() Nu o sa inteleg niciodata de ce unii chiar isi doresc ca si la cel mai mic impact sa fie loviti si arsi de un airbag. Poate e cum zicea cineva mai sus, ca sa se laude la vecini. ![]() This post has been edited by Shush: 1 Nov 2008, 17:59 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bolidu |
![]()
|
Sigur asta e ... Multi nici nu stiu ce inseamna sa fi lovit de airbag si isi imagineaza ca e ceva moale, si asa este numai ca vine spre tine cu 900km/h daca nu mai bine si senzatia nu e tocmai una placuta...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai bun exemplu ar fi asta. Diferenta la masini e ca tot socul il iei in moaca.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Jerdea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut , sunt mai nou pe forum... dar intamplator am dat peste topicul acesta si vin cu o completare... un coleg de servici acum aproximativ 6 luni a intrat intr-un tir nesemnalizat care a ramas in pana si ocupa jumatate de banda si nu s-a declansat absolut nimic. Masina in cauza fiind un ford focus din 2006 care s-a sifonat aproape la fel de grav . Deci in concluzie.. airbagul nu se declanseaza asa usor , asta ar insemna ca la orice impact mai puternic sa iti traga un pumn in fata. Ar trebui sa fi recunoscator ca nu s-au deschis pentru ca altfel aveai de inlocuit tot bordul (care din cate stiu costa ceva si nu se compara cu cel vechi , existand aparitia unor "greierasi").
|
--------------------
Ford
Mondeo
2008 2.0 tdci
- B-96-RUL
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
da' airbagurile laterale cand se deschid?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
cand dai cu ciocanu in prag.
|
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Totusi, cred ca ar trebui insistat pe tampenia cea mai mare din primul post, adica aceea de a trage frana de mana la franare!
E CEA MAI MARE PROSTIE POSIBILA! |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Orcum sa dus sanie pana sub Q7 cu sau fara frana de mana trasa(chiar daca e cea mai mare prostie pe care o poti face in caz de impact iminent), sa zica mersi ca are fata intreaga si ca nu a primit un airbag in mecla pt un amarat de impact la cel mult 40Km/h.
P.s. Sa revenim la subiect, nu era deloc bine daca sarea airbag-ul la o astfel de viteza, ai fi avut un nas rupt si mainile prajite. Daca ai casco inseamna ca ai scapat eftin! This post has been edited by Muratu: 10 Nov 2008, 00:19 |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Gizaz!
Asta cu airbagul e subiectul care genereaza cele mai tampite replici de pe forumul asta. Am explicat si in detaliu mai demult, pt. ca chiar sunt in cunostiinta de cauza, dar voi repeta acum doar varianta "pentru to(n)ti": Daca dupa accident esti capabil sa te deplasezi pana la o oglinda, si daca iti recunosti propria fata in oglinda, atunci inseamna ca airbagul a functionat normal. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
sal...sper sa nu fie offtopic,mi am luat de curand o solenza scala 2004 ,si pentru siguranta mea,sa vrea sa stiu daa mai are airbag ul...cum pot sa aflu..suspectez ca a mai ost lovita,ca 99% din masinile din bucuresti
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Intrii cu ea intr-un zid si verifici
![]() ![]() ![]() P.S. Vad ca l-ati speriat de tot pe baiatul asta de a inceput topicul (ipod_Acidburn). Asta a fost primul si ultimul lui post ![]() This post has been edited by Maskatu: 4 Dec 2008, 22:28 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 05:40 |