[VAND] Card microSD 8GB, + 2adaptoare
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Card microSD 8GB, + 2adaptoare
diesel_power |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Attached thumbnail(s) 3893_BIG.JPG ( Size: 17.2k ) Number of downloads: 200 |
||
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|||
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
As fi interesat,dar stii ce viteza are? x66 sau mai mare,scrie pe el? Vreau sa-l bag la un N95 si sunt multe date,daca e puturos imi creste barba
![]() Daca il pot proba il cumpar daca merge ok. Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Cardul e nou practic, l-am cumparat pe data de 20 octombrie. Il vand fiindca eu l-am cumparat cu intentia de a-l introduce intr-un pda HP IPAQ, dar din pacate nu am tinut seama ca aparatul meu vede doar carduri SD si nu SDHC (HC=high capacity, adresarea memoriei pe mai multi bitisori), asa ca acum fac downgrade la 2GB care am inteles ca este maximul pentru SD simplu fara HC.
Ca viteza, pe el scrie SDC4 (class4), asta inseamna clasa 4, ceea ce inseamna conform Wikipedia inseamna 4MBytes/s la scriere. Bineinteles ca il poti proba si vezi daca iti place, daca nu, nu ma supar ![]() This post has been edited by diesel_power: 22 Oct 2008, 20:12 |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
diesel_power |
![]()
|
UP
Pret nou: 70 lei |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
diesel_power |
![]()
|
Vandut.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:10 |