Am nevoie de ajutor din nou.
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de ajutor din nou.
houser |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 26 June 07 From: Bucuresti, Baneasa ![]() |
|
||
--------------------
Opel Astra h 1.7;
Renault Megane Sedan Privilege 1.6;
ex. Solenza si Bora
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cumpara un card-reader
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Intrebare: dupa ce conectezi camera la USB - poti sa accesezi cardul de memorie ca pe un disc extern? Daca da - copiaza pozele cu Explorer. Eu n-am mai folosit software-ul de la camera nu mai tin minte de cita vreme...
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
houser |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 26 June 07 From: Bucuresti, Baneasa ![]() |
Am uitat sa mentionez ca am si cititoare de card incorporate in computer. Si am pus cardul acolo s-a aprins un beculet verde dar in calculator nimic.
9 Nov 2008, 19:27: @OS: Nu se poate nici asa. Daca mergea iti dai seama ca nu mai postam. Oricum multumesc! This post has been edited by houser: 9 Nov 2008, 19:27 |
--------------------
Opel Astra h 1.7;
Renault Megane Sedan Privilege 1.6;
ex. Solenza si Bora
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Ce capacitate are cardul? Se poate sa nu fie acceptat daca e mai mare de 2 (sau 4) GB. Ce se intimpla daca faci ce am intrebat?
-------- Am vazut cu intirziere raspunsul. Drivere sau card extern sau Sony -> alta versiune de SW. Sau WinXP. Sau Linux (dar acolo ai avea alte probleme). |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 05:51 |