Ce carti ati mai citit?, Ce carti recomandati?
![]() ![]() ![]() |
Ce carti ati mai citit?, Ce carti recomandati?
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Este,nenea,da-s faine...
7 Jun 2013, 18:13: OMAGIU nu se mai gaseste ca l-au cumparat cu o mie de marci toti aia care au semnat in el... This post has been edited by daniM: 7 Jun 2013, 18:13 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si acu regret ca nu am ciordit Omagiul aflat obligatoriu in dotarea plantatiei de stat. L-au furat si vandut altii. Legenda zicea ca prin `90-`95 se vindea la fritzi cu 1000 DM.
ON TOPIC; Doxuri, Colectia de 15 lei n-ai. Vezi in pod la unchiu din Pecinisca Elevul Dima din a Saptea |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ceva cărți cu mașini, nimeni?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
daniM |
![]()
|
Christine-Stephen King,e cu posesie,recomand
This post has been edited by daniM: 7 Jun 2013, 18:25 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bion |
![]()
|
Traiane, tu esti?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De ce-l bănui? Sunt scrise de Cărtărescu?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Jocurile Foamei de Suzanne Collins, le-am devorat week-end-ul trecut.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
"Clientii lui tanti varvara" Stelian Tanase. Muncesc la cartea asta de un an de zile. Citesc doua trei capitole si apoi ma opresc si bag altceva. E destul de obositoare dar tot nu o las
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io vreau sa citesc cartea pe care ascris-o nevasta lu' Banica Junior, da' n-o gasesc. O are cineva? Cica ar fi cu cafteala.
This post has been edited by corbex: 10 Jun 2013, 12:44 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Care din (fostele) neveste?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asta mai recennta, care lucra la TVR, chiar am un lapsus acum, nu-mi dau seama de ce, personalitatile ar trebui sa le stiu si in somn. A, uite ca mi-am amintit: Andreea Marin, cea care a facut reportaje despre cum simte o femeie pe Kilimandjaro.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Zi dom'le "zâna" ca să știe tot rumânul!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
ilustratie-watership.jpg
Watership Down, de R. Adams (acum am descoperit-o), e pentru copii si nu prea, m-a tinut si pe mine cu sufletul la gura, parca citeam un roman de aventuri (http://www.humanitas.ro/humanitas/watership-down). si cine-i curios de carti politiste din Fjallbacka, 629733.jpg coperta_2658_big.gif Asta-i o carte scrisa de-un pacifist, descrie viata unui militar in timpul WW2, din spatele frontului. This post has been edited by hash: 6 Jul 2013, 03:59 |
--------------------
-
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ma relaxez cu San-Antonio! As vrea sa le gasesc totusi in franceza, desi si traduse in romana sunt la fel de savuroase!
This post has been edited by Diac: 6 Jul 2013, 22:38 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
Carti in format "e", se pun?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
![]() Pune-le! |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
"Meditatii necenzurate" - Silviu Curticeanu
Impreuna cu "Stapanul secretelor lui Ceausescu" - Stefan Andrei in dialog cu Lavinia Betea, e o carte prin intermediul careia intelegi parcursul Romaniei de dinainte de 1989 si pana in zilele noastre. Departe de a le da nostalgicilor apa la moara, e trist faptul ca ceea ce s-a facut bine (asa putin cum a fost) inainte de 1989 s-a distrus fara judecata in anii urmatori. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Am început să citesc Dragonul roșu, din tetralogia Hannibal Lecter a lui Thomas Harris. Sper să reușesc să le citesc și pe celelalte trei, modul de a așterne cuvintele, fad și lipsit de culoare, a lui Harris, nu m-a încântat prea tare.
This post has been edited by gabizegrean: 19 Aug 2013, 08:13 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Io citii Tacerea Mieilor si mi s-a parut ca filmu-i copiat fidel dupa carte.
Nu-i vreo capodopera da' nici scriitoru' nu cred ca a vrut sa fie. Cred ca-l prind bine scenariile pt filme. This post has been edited by iulia_boris: 20 Aug 2013, 07:15 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
John Harris - Covenant with Death
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 10:39 |