Ce carti ati mai citit?, Ce carti recomandati?
![]() ![]() ![]() |
Ce carti ati mai citit?, Ce carti recomandati?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
calin_adamescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 29 January 14 ![]() |
Nu vreau sa ma introduc aiurea in topic, nu va cunosc si imi cer scuze in acelasi timp, insa "Misoginule!" e corect, nu exista Misoginu-le.
|
--------------------
logan
mcv
2012
- mm 03 ero
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ce i-a zis-o!
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Noi i-am tot repetat: grecu-le, vezi cum scrii. Da el nu și pace!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-a invatat sa deseneze liniute de pe vremea cind era programator amarit.
10 Feb 2014, 14:44: QUOTE(calin_adamescu @ 10 Feb 2014, 14:39) Nu vreau sa ma introduc aiurea in topic, nu va cunosc si imi cer scuze in acelasi timp, insa "Misoginule!" e corect, nu exista Misoginu-le. Pe de alta parte, nu e adevarat ca "misoginu-le" nu exista. Dovada irefutabila e DaciaClub. This post has been edited by corbex: 10 Feb 2014, 13:44 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Să-l întrebe pe Alydor.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
"Inteligența artificială și sistemele expert în asistarea deciziilor economice" - Claudia Cârstea
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Celebdoua carti sint similare. inteligentele artificiale functioneaza de multa vreme in usele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
O carte cu/despre SQL Server 2005, oare pe unde s-o caut?
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 20 Aug 2014, 22:09 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
corbex |
![]()
|
Incearca pe net.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
N-am gasit nimic relevant. Am intrebat aici cu ideea ca cineva poate a citit si stie daca poate recomanda o anumita carte despre MS SQL.
This post has been edited by AR-18-MOS: 20 Aug 2014, 22:11 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
corbex |
![]()
|
Am vazut o multime de titluri dar, cum nu ma pricep, nu stiu ce-i de capul lor.
This post has been edited by corbex: 20 Aug 2014, 22:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
Poți să începi cu asta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
corbex |
![]()
|
S-o citesti incet, e palpitanta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dar mai ales mare atenție la detalii!!!
Să nu te "împrietenești" pea tare cu personajele Master, Model, Msdb,... o să-ți dai seama până la final că nu-s deloc importante... ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Ok, o sa tin cont.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Markos |
![]()
|
640874-scan-carte-gigi-b-0001-660x565.jpg
QUOTE La un an și jumătate de la încarcerare, Gigi Becali a publicat prima carte. Volumul intitulat "Muntele Athos, patria Ortodoxiei" a apărut în 9000 de exemplare. Cartea are 180 de pagini și are și poze cu Gigi Becali alături de călugării de la Muntele Athos. Am comandat un exemplar pentru Dragoș (cadou). |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
De ce faci discriminări? Lu Tony nu i-ai luat că-i de la Cluj...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mulțumesc grecule. Să-mi zici când să-ți comunic adresa unde s-o trimiți. Sau poți s-o ceri mamei tale.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Asta cică are succes, zilele astea.
QUOTE "Am vrut sa creez un mediu prin care sa arat oamenilor cum am evoluat in viata publica, care sunt valorile mele aduse din familie, scoala, cercul de prieteni, cum am vazut eu dezvoltarea in spatiul public. Aceste lucruri le veti gasiti in cartea mea, ceea ce nu o sa gasiti este senzationalul. Sunt un om nesenzational, nu am niciun un eveniment senzational de relatat cum nici nu cred ca senzationalul este de abordat in politica atunci cand vrei sa te dedici comunitatii", a declarat acesta. Cam plictisitor neamțu'. This post has been edited by Markos: 19 Nov 2014, 21:16 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce-o urma dupa "Levantul"?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
"Balcanul"
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
NHibernate with ASP.NET: Problem - Design - Solution
Deh, carte de programator amărît. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Față în față cu generalul Ion Mihai Pacepa, de Lucia Hossu Longin.
Aș îndrăzni să spun că este una dintre cărțile de citit pentru cei care mai au vreo urmă de nostalgie în ceea ce privește sistemul comunist. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Din aceeasi gama: Orizonturi rosii, de Ion Mihai Pacepa.
Trecand peste niste contradictii (exemplu: prezentarea lui Bodnaras o data ca rus debarcat de sovietici in Romania, apoi numele fiindu-i românizat, a doua oara ca fost militar roman fugit in URSS și revenit ulterior), daca exista un sâmbure de adevăr in ceea ce zice Pacepa, industria atât de ridicată in slavi de nostalgici a fost produsul furtului sau in cel mai bun caz al unor schimburi. Fabricile si uzinele or fi fost performante la momentul respectiv, dar alte investitii nu s-au facut ulterior, fapt care a condus la declinul industriei, inrautatirea conditiilor de trai, la care adaugam nebunia lui Ceausescu de a plati datoria externa si obtinem conditiile declansarii revolutiei, furata la momentul oportun de cei recrutati de sovietici. Ce-a urmat se stie, si mai suferim si azi. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nebunia n-a fost că a plătit datoria. Că doar trebuia s-o facă.
Nebunia a fost că nu s-a oprit după ce a plătit-o. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 03:14 |