Ce carti ati mai citit?, Ce carti recomandati?
![]() ![]() ![]() |
Ce carti ati mai citit?, Ce carti recomandati?
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(Markos @ 21 Feb 2010, 00:08) E prea complicata aia, cu o carte de omagii e mai simplu de inceput ![]() http://www.hotnews.ro/stiri-politic-528016...a-victoriei.htm http://tamada.ro/product--traian-basescu-p...sul--19860.html |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am citit azi "Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani", autoare fiinta asta, Melissa Panarello. Si tipa a relatat experiente personale!!!
Ati mai citit-o careva? Ca mi-e teama sa ma si pronunt, inca-s in stare de soc... ![]() PS: sub nicio forma NU o recomand! This post has been edited by Muttley: 5 Jun 2010, 22:58 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
melqu2002 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 3 May 08 ![]() |
Una dintre cele mai bune serii SF publicate(dupa parerea mea) este seria Dune a lui Frank Herbert. Dupa moartea acestuia ('85-'86), fiul a mai publicat cateva romane in completarea seriei originale.
Ultima carte recent citita : Boleslaw Prus, Faraonul. O poveste din Egiptul antic, despre Ramses al XIV-lea (XVI? ca nu mai retin exact acum), pentru iubitorii de carti gen "Caderea Constantinopolelui". James Clavell- toate cele patru romane din seria Shogun: Shogun, Nobila Casa, Gai-Jin si Tai-Pan (in ordinea succesiunii evenimentelor). Si nu uitati de Changi. |
--------------------
Dacia 1310
Berlina
1999
- B 19 DBK
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Am citit carti scrise de China Mieville ,Neil Gaiman, James Ellroy, Philip Jose Farmer.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
„Simple introduceri la bunătatea timpului nostru”, de Constantin Noica.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 5 Jun 2010, 23:42) Am citit azi "Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani", autoare fiinta asta, Melissa Panarello. Si tipa a relatat experiente personale!!! Ati mai citit-o careva? Ca mi-e teama sa ma si pronunt, inca-s in stare de soc... ![]() PS: sub nicio forma NU o recomand! Doamne, moor, ce face Fransa din oameni. ![]() Pentru ca nu gasesc cartea in format electronic, n-am de gand sa dau 25 de lei pe ea, o sa vad filmul. Tipic. ![]() This post has been edited by Merced: 6 Jun 2010, 12:06 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Caca. Am citit plotu' filmului, n-are nicio treaba cu cartea. Si oricum, ma prea indoiesc sa se apropie filmul de carte, ar fi fost interzis din prima zi.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Roadside Picnic. Foarte tare cartea. Acum caut varianta PDF la Metro 2033
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 18 Aug 2010, 23:51) O carte care sa explice ca la prosti functiile unui autovehicul stiti (cum functioneaza diferite sisteme, componente)? Stiu ca avea bunicu' o carte ce se numea "Indrumator general auto", dar nu o mai gasesc... ![]() Car bible pe google. Topicul asta e cu beletristica (cred). |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ceva carti noi interesante in ultima vreme?
This post has been edited by apunake: 19 Aug 2010, 10:31 |
-------------------- |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
MArio Puzo. Ultimul Don si Omerta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
"Monte Carlo în imagini si poze - ghid turistic de buzunar"
foarte misto, vine si cu autocolant pt masina ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.culturesti.ro/2009/12/gargui/ Exceptionala carte, nu am putut s-o las pana nu am terminat-o!
http://www.nemira.ro/suspans/pistolarul--1343 O porcarie! Vre-o 4 volume din J. Verne ratacite prin casa, vre-o 3 spionaj de dupa revolutie in care americanii toaca marunt la rusi (gen J. Bond), etc... |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 9 May 2009, 02:44) Pentru cei carora le place cum scriu japonezii, recomand Haruki Murakami -"Norvegian Wood", "A Wild Sheep Chase" si "Dance, Dance, Dance" Ca fapt divers, Ryu si Haruki Murakami nu sunt rude(este doar coincidenta de nume). |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
momentan citesc Ingeri si demoni
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
De vreo saptamana incerc "sa-mi trag" o biblioteca electronica... Totul a
plecat de la nevoia unor carti de specialitate. Am gasit ce cautam. Mai mult de atat. Nu ma mai puteam opri din cautat... ![]() celebre. Peste vreo 2 zile cre'ca trec de 20GB de pdf-uri, chm-uri etc... Ma rog, cu ocazia asta am mai gasit si alte chestii care mi-au starnit curiozitatea gen: Body Language Secrets, Books on Relationships, Kama Sutra ![]() Improvement, The Enlightened Man's Book Collection, manualele SAS si US Army de supravietuire, Understanding Sleep and dreaming, McGraw-Hill Encyclopedia of Science & Technology, 10th Edition, Jon Emmett - Be Your Own Sailing Coach.pdf, Basic Ship Theory, Atlas of Internal Medicine, Dictionary of Architecture and Construction - (Malestrom) si o gramada de alte carti de specialitate. Inca n-am citit nimic in mod serios, doar am frunzarit, dar titlurile mentionate sunt primele pe lista. |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Shogun -James Clavell
Nobila casa - James Clavell Gai-Jin - James Clavell Tai-Pan - James Clavell Gestapo - Sven Hassel Lichidati Parisul - Sven Hassel General SS - Sven Hassel Moarte si viscol - Sven Hassel Imperiul Iadului - Sven Hassel Batalia din Ardeni - Sven Hassel Comisarul - Sven Hassel Curtea Martiala - Sven Hassel Inchisoarea OGPU - Sven Hassel Monte Cassino - Sven Hassel Batalion de mars - Sven Hassel Camarazi de front - Sven Hassel Drum sangeros catre moarte - Sven Hassel Blindatele mortii - Sven Hassel Jean Amila - Luna la Omaha Nimic nou pe frontul de vest - Erich Maria Remarque Ingerul Mortii - Mihai Stoian(e vorba de Josef Mengele) Germainne Tillion - Ravensbruck Christian Bernadac - 186 de trepte-Mauthausen Momentan citesc istoria Gestapo-ului...nu imi vine acum in minte numele autorului This post has been edited by Manta B: 21 Aug 2010, 23:49 |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 2 Nov 2008, 20:19) Asta citesc acuma, e o carte buna, la care m-am gandit dupa ce am citit Numele Trandafirului de Umberto Eco. Pot recomanda cărțile De ce cred oamenii in bazaconii (MICHAEL SHERMER) si Stiinta Voodoo (ROBERT PARK), fac o lectura plăcută despre felul în care prostia se revarsă periculos asupra unei societăți ce crede tot ce vede la televizor, o societate in căutare de miracole și incapabila sa digere adevăratul miracol al științei. Am mai citit Supraviețuitorul si Cantec de leagan de Chuck Palahniuk, recomand. This post has been edited by 4x4: 21 Aug 2010, 23:54 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa o indelungata perioada in care nu am mai citit nimic altceva decat Monitorul oficial (deh meseria ma obliga) am reusit in ultimele 3 luni sa citesc si eu ceva beletristica:
Dan Brown Codul Lui Davinci, Ingeri si demoni, Fortareata digitala, Conspiratia Apoi am reciti Cicoi Vechi si noi (incredibil de actuala) Si cateva romane istorice carora nu le mai retin autorii: Imperium (ascensiunea la putere a lui Cicero foarte interesanta o recomand), Caderea Romei, Valul profetiilor si Idele lui Martie (asasinarea lui Cezar). Ceea ce ma uimit foarte tare este ca aceste carti chiar le-am cumparat... Adica am dat bani pe ele ceea ce nu sa mai intamplat de foooarte multa vreme (sa dau bani pe carti) |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Papistasule io am un sef suprem de 4,8 ani, 120 cm,21kg pe care am jurat sa-l servesc cu credinta cat oi trai.
![]() Sper sa nu ajunga dom `diriginte dascal p`aici prin zona ca al drac moldovenii astia daca nu Italia o fi buna si TM .Cum trec muntii uita drumu` innapoi ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pe Craciun o sa am pe masa METRO 2033 (Dmitry Glukhovski) Abia astept sa ma delectez cu literatura fantastica de calitate:rolleyes:
This post has been edited by kog: 30 Sep 2010, 20:53 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 Feb 2010, 16:37) Uite ca fac eu gluma: Ultima terminata: 'Picnic la marginea drumului' - Arkadiy si Boris Strugatsky - SF In curs de citire: Seria 'Dune' (momentan sunt la cartea a doua) - SF Ce am mai citit anul asta si recomand: - 'Magicianul' de John Fowles - 'Imparateasa Orhidee' de Anchee Min - 'Budha din suburbie' de Hanif Kureishi Ma mai gandesc si mai va spun... Moderator edit Topic unit cu unul mai vechi pe aceeasi tema This post has been edited by Ake: 15 Nov 2010, 09:26 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
kog |
![]()
|
Shining de Stephen King, inca mai citesc pe ea. Singura carte din cauza careia nu am putut dormi vre-o doua nopti. M-a speriat muuuult mai mult decat orice film horror. Am dormit cu veioza aprinsa
![]() QUOTE(AmunDei @ 14 Nov 2010, 20:26) citita si asta. Extraordinara This post has been edited by kog: 14 Nov 2010, 22:16 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ian Fleming, seria James Bond. Muuult superioara filmelor.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Seria Turnul Intunecat de Stephen King. Desi mi s-a parut o mare porcarie la inceput, treptat m-a prins atat de tare incat astept cu nerabdare sa apara restul de volume.
De asemenea Duma Key, din nou o carte misto de acelasi autor. Idem Blaze... Recent am recitit Mara, iar acum port in rucsac Creanga de aur/Ostrovul lupilor de Sadoveanu. |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
The Curious Incident of the Dog in the Night-Time de Mark Haddon
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda, Allan Pease, Barbara Pease
Recomand atat barbatilor insurati, cat si nevestelor. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 04:04 |