Ce carti ati mai citit?, Ce carti recomandati?
![]() ![]() ![]() |
Ce carti ati mai citit?, Ce carti recomandati?
Alex4u |
![]()
|
||
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
||
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Levantul pentru aia cu strabism are careva?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
in ultimul an am citit si recomand:
Vraciul (de un polonez) Prin foc si sabie, Potopul, Pan Wolodowsky - alt polonez mai cunoscut Henry Sinke ... Crima si pedeapsa - un rus - Fiodor M. Dosto ... si momentan Blindatele Mortii de un neamto-suedez ... Sven Daca imi mai aduc aminte de ceva, mai descriu (am citit prea multe si nu imi amintesc exact ce anume ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Baieti aproape buni, recomand.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Am terminat de recitit "Invitatia la Vals" de Mihail Drumes - mi-a placut la fel de mult ca prima data si am fost la fel de trist la final.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
grecule ejti vandut antenelor? ca asta e analistu lor principal anti base...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Imi place cum se numeste editura. Deci e vorba de cel mai cunoscut autor de la etitura Tritilion
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am citit 2 colectii Disney de la Adevarul si Enciclopediile Winnie the Pooh. Recomand.
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint acolo arhaisme pe care nu le-ar putea intelege. E prea tinar sa stie de irigator.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 17 Jan 2011, 19:51) in ultimul an am citit si recomand: Vraciul (de un polonez) O carte foarte buna...da-mi voie sa completeez cu faptul ca sunt doua volume, vol 1 Vraciul, Vol 2 Profesorul Vilczur... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
"Un dac la Roma" de Tudor Popescu.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am citit cartea de bucate,si acuma imi fac curaj ptr cartea de telefoane.
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Incearca Pagini Aurii: 12751.jpg
Merita. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cartea verde.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 17 Jan 2011, 18:51) Sven Hassel. I-am citit toate cele 14 carti prin liceu. E interesant pentru ca alterneaza bucati de viata dureroase, cu bucati atat de comice, ca trebuie sa te opresti din citit ca sa poti rade in liniste. Un autor care trebuie iarasi citit, e Jerome K. Jerome. Dar candva cu liniste, nu 10-15 pagini in fiecare seara. Cred ca e cea mai buna metoda de a intelege umorul englezesc. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(zanzie @ 18 Jan 2011, 19:13) Prea multe personaje, prea putina actiune ![]() Nu recomand ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Pt mai putine pesonaje recomand carte lui Olivier.... de bucate.
Cu ce ma tot "chinui" la fiecare 2-3 ani e " Husarul de pe acoperis " Mi se pare minunata cartea http://www.bookiseala.ro/jean-gino-husarul...eris/15346.html |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
Ion47 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 30 April 10 From: Râmnicu Sărat ![]() |
Brave New World - Aldous Huxley. Recomand, cartea chiar e bună.
The Godfather, dar nu mi s-a părut nici pe departe la fel de strălucită pe cât e filmul. De veghe în lanul de secară - JD Salinger - dă impresia de "carte despre nimic", dar e simpatică și chiar e bună. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- BZ 92 AMB
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 18 Jan 2011, 20:22) 14?! ... cred ca va trebui sa imi reinoiesc abonamentul la biblioteca ![]() Pt amatorii SF, The best of the best seria FUNDATIEI a lui Assimov. Geniala, ce mai. Am incercat sa imi cumpar cartile respective, dar nu le gasesc nicaieri. Daca le poseda vreun coforumist si isi permite sa se desparta de ele, astept o propunere ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 19 Jan 2011, 22:44) 14?! ... cred ca va trebui sa imi reinoiesc abonamentul la biblioteca ![]() Yap, 14, ![]() http://www.scribd.com/search-collections?d...ery=sven+hassel asta daca ai sa le printezi sau un reader electronic... |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
Merge si-un GPS. Stie eReader.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
O carte tare haioasa a unui autor tanar:
Nepovestitele trairi ale templierilor romani O descriere graitoare se gaseste gata facuta la: Blogu' lu' Gogu sau la: Bookblog This post has been edited by JORJ: 2 Jan 2012, 21:46 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Știe cineva unde găsesc cartea "5 ani la Auschwitz"? Dacă e în format electronic e și mai bine.
Mulțumesc anticipat! This post has been edited by cosmin_2300: 20 May 2012, 20:28 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 20 May 2012, 22:28) Știe cineva unde găsesc cartea "5 ani la Auschwitz"? Dacă e în format electronic e și mai bine. Mulțumesc anticipat! Am citit-o cu multi,multi ani in urma,pe vremea lui ceasca. O carte foarte buna,te tine cu sufletul la gura. Din pacate,tot ce este scris acolo,a fost realitate! This post has been edited by M.C.: 21 May 2012, 07:16 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Ceva ce te pune pe ganduri ...
Kate Wilhelm - Unde Candva, Suave Pasari Cantatoare |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Azi m-am dus cu fii-mea la Bookfest la Romexpo, că mergem în fiecare an. Când am intrat în parcare, am avut un șoc masiv: era plină!
![]() Mi-am zis "incredibil, se ridică în sfârșit nația, super!.." Ulterior m-am prins că puhoiul era la TIBCO și la Kidex (ceva pentru plozi), în pavilionul central ![]() Oricum, fii-mea mi-a dat emoții anul ăsta, de ziua cupilului. Când am întrebat-o ce cadou vrea, mi-a zis scurt: "Cărți de citit! Vezi că-i Bookfest, hai să mergem! ![]() This post has been edited by Markos: 2 Jun 2012, 20:24 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Asimov - Autobiografie.... Redeschis apetitul de S.f., ca urmare bag asimov si clarke in continuare...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Discurs incendiar al Elenei Băsescu azi în Parlamentul European! Tânăra reprezentantă a României în adunarea europeană a demascat practica târgurilor de carte, tolerată chiar și în zilele noastre în multe locuri din țară și chiar în București. „În clipa în care vă vorbesc”, a declarat EBA în fața audienței înmărmurite, „până și în centrul capitalei țării mele are loc un asemenea comerț înjositor pentru demnitatea umană, mascat sub denumirea pompoasă de Bookfest.” Tânăra europarlamentară a mai spus că din punctul ei de vedere este absolut anormal ca în anul 2012 într-o țară membră a Uniunii Europene cartea să continue să fie vândută ca o marfă, ba mai mult, să fie întinsă pe tarabe în văzul femeilor și copiilor. „Mi se face sincer rău când intru într-un asemenea târg”, afirmă Elena Băsescu, „nici nu mă mir că țara noastră e în continuare privită atât de rău de către străini”. Întrebată apoi de ziariști ce a determinat-o să denunțe fenomenul târgurilor de carte, EBA a spus că i se trage de la educația modernă pe care a primit-o de la părinți, care au învățat-o că locul cărților nu e în casă, închise într-o bibliotecă. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 04:39 |