DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Reglaj interior lumini

gabi_gabi1989
post 1 Nov 2008, 21:02
Post #1

Membru incepator

Group: Members

AM si eu nevoie urgenta de ajutor.
Dupa ce am reparat si eu sisitemul de incarcare al masinii, am inlocuit prinderea farurilor si am fost la service sa reglez farurile, am observat ca nu bat bine decat cu o persoana in masina sau fara cand se mai urca 2-3-4 e jele, eu neavand buton de reglare din interior a farurilor-asa am cumparato mad.gif si nu am nici cablurile de reglare la faruri cum am vazut la alte masini
Cat ar costa sa refac totul si de ce am nevoie ? pana acuma nu m-am lovit de aceasta problema nefiind nevoit sa conduc decat prin oras noaptea.Si daca o pot face singur, sa nu mai dau bani si pe manopera in service, banuiesc ca nu este foarte complicat

2 Nov 2008, 12:09:
chiar nimeni nu stie intrebare.gif rugaciune.gif

2 Nov 2008, 14:48:
sau macar niste poze daca aveti cei care aveti reglaj si va functioneaza am vazut ca nu este foarte greu de pus sunt 2 cabluri care pleaca de la faruri dar sub bord nu am nici o idee cum ar veni sau ce ar trebuie sa fie acolo

This post has been edited by gabi_gabi1989: 2 Nov 2008, 14:48

--------------------
Dacia 1310 1995
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
asklepios
post 2 Nov 2008, 17:13
Post #2

Membru incepator

la dacia 1310 tx cum e a mea pare destul de complicat.sunt niste ochelari de tabla gen balama ohmy.gif parte prinsa de caroserie cu holsuruburi o parte mobila tinuta strans de niste arcuri.prin actionare cablului prin piesa de pe caroserie iese o piesa mica de plastic ce departeaza cele doua piese si ridici farul.
ar trebui sa identifici de unde e defectiunea si sa cauti la desmembrari cablurile si ochelarii aceia care cred ca se iau greu jos si se pun tot asa.
si eu circul cu defectiunea asta de vreo 2 ani.lumea in general nu o remediaza pentru ca daca masina merge ....asa ca de aia nu iti raspund.si cred ca iti da ceva de lucru desi pare simplu.oricum nu e asa complicat cum e la cablurile de ventilatie.

--------------------
dacia 1310 tx dacia 1310 tx 84 - ab04mwy
+
gabi_gabi1989
post 3 Nov 2008, 09:13
Post #3

Membru incepator

multumesc

--------------------
Dacia 1310 1995
+
argon
post 3 Nov 2008, 09:14
Post #4

Mesaj semiautomat

un sistem e la ochelari, altul la CN3. Nu are legatura. Daca masina e din 95 nu se gasesc in magazin piesele necesare, doar la dezmembrari.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 14:11
Forum Renault