Sondaj de opinie Dacia
![]() ![]() ![]() |
Sondaj de opinie Dacia
LucVer |
![]()
|
||
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Da. Sa vezi dupa ce incepi sa faci vizite la servcice sau dupa revizii ce te mai suna.
Si testul e grila ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu i-a cerut nimeni nr de tel blondei?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Impresia mea a fost ca de fapt pe cei de la Dacia ii intereseaza "interfata" cu clientul care nu este alta decat dealer-ul (service-ul).
Cred ca a ajuns si la urechile lor faptul ca unii dealeri (service-uri) habar n-au pe ce lume traiesc sau, mai grav, incerca sa mulga niste bani necinstiti de la viitori proprietari de masini noi! |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Astea sint BIRFE
![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Azi am fost sunat de cineva de la Dacia, in scopul realizarii unui scurt sondaj referitor la modul in care am fost tratat de dealer, daca mi-a fost oferita posibilitatea de a testa masina, daca am gasit spre testare modelul pe care doream sa-l cumpar, daca au fost draguti si atenti, daca termenul de livrare a fost cel stabilit, daca as recomanda dealer-ul unui prieten s.a.
Interesanta si meritorie preocuparea pentru nivelul retelei de distributie/service, nu? ![]() |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Vrajeala... Nu cred! SA intre pe www.daciaclub.ro daca vor sa afle pareri! Asta e pt linistea ta..
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
In ultimile doua luni m-au sunat de 4 ori. Sunt stupizi ca ma intreaba aceleasi lucruri. Probabil ca sunt eu cumsecade si fac parte din cat celor care le raspund altfel nu inteleg de ce m-ar suna asa de des...trebuie sa-si faca si ei targetul la telefoane
|
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna DragosG Logan Ambition Bucuresti
|
|
saruman |
![]()
|
Oops, mai e un topic identic, la cafenea!
![]() ![]() |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
|
|
m-power |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 9 December 04 From: Iasiington ![]() |
Pai bravo lor! Inseamna ca le pasa!
|
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
- IS xx DAM Daca nu aici...cand??
Daca nu acum....unde ???!? |
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
si pe mine m-au sunat inainte de craciun dar m-au intrebat numai despree masina cum se comporta , are probleme, si numai din astea.
m-au pus sa spun cat sunt de multumit pe o scara da la 1 la 10 |
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
MAI E UN TOPIC LA CAFENEA!
STINGEREA AICI! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
saruman |
![]()
|
STINGEREA LA CAFENEA! AICI E LOCUL TOPICULUI!
|
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
mie la orice mail imi raspund politicos:
Buna ziua, Stimate Domnule Ion, Am primit cu interes mesajul dumneavoastra si va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre. Referitor la solicitarea dumneavoastra, va informam ca regimul optim de schimare a vitezelor depinde de stilul de conducere al conducatorului (tip sportiv sau normal) si Dacia nu recomanda un regim anume de schimbare a treptelor de viteza. Va multumim inca o data pentru increderea pe care ne-o acordati si ramanem la dispozitia dumneavoastra. Ne puteti contacta de luni pana duminica intre orele 8.00 - 20.00, la numarul de telefon : 0248.500.000, fax : 0248.500.076, e-mail : vocea.clientului@daciagroup.com sau prin intermediul site-ului www.dacia.ro. Cu stima, Consilier Client, Liliana ANGHEL ----- Original Message ----- From: Rares ION @zappmobile.ro> Date: Thursday, January 27, 2005 3:48 pm Subject: rugaminte > V-as ruga sa imi spuneti (fara sa ma trmiteti la service-urile dvs > autorizate, ca acolo...ca la doctor... fiecare cu a lui) care e > turatiaoptima de schimbare a vitezelor (pentru un consum optim- > mic) la regimul > oras/afara, la un autoturism DaciaNova 1600cmc 1999, carburatie. > Ce zice > fabrica, manualul. Va mai rog sa imi dati un raspuns concret, > deoarece dvs. > aveti toata documentatia, ca am mai primit raspunsuri: d-le, nu se mai > fabrica si nu mai stim... > > Va multumesc. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
b7gdan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 12 January 05 From: Bucuresti ![]() |
si pe mine m-au sunat la o luna dupa achizitionarea masinii si mi-au pus mai multe intrebari atat despre dealear cat si despre masina; atitudinea lor a fost ok si chiar am apreciat gestul.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-26-NRG
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai Rares, da-o in pana mea de treaba, ce vroiai sa-ti raspunda. Ma tavalesc de ris. Ai incuiat-o p-aia. S-a dus la directia tehnica s-a documentat, aia au trimis-o la plimbare si fiind presata de timp l-a intrebat pe barbac-su. Si ala plictisit i-a bagat-o pe aia cu depinde cum conduci.
Uniti topicul asta cu ala de la cafenea si lasati-l acolo. Saruman, sa stii ca nu numai cei cu Logan au fost sunati de Dacia. Am SLZ de 19 luni si m-au sunat de am inceput sa ma plictisesc. Nu de alta dar au aceleasi intrebari, la care nu poti raspunde decit cu DA si NU. Asa ca treaba, "ca le pasa", e relativa. This post has been edited by bomicabomic: 2 Feb 2005, 21:35 |
--------------------
x
x
- x
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 2 Feb 2005, 22:33) Mai Rares, da-o in pana mea de treaba, ce vroiai sa-ti raspunda. Ma tavalesc de ris. Ai incuiat-o p-aia. S-a dus la directia tehnica s-a documentat, aia au trimis-o la plimbare si fiind presata de timp l-a intrebat pe barbac-su. Si ala plictisit i-a bagat-o pe aia cu depinde cum conduci. Uniti topicul asta cu ala de la cafenea si lasati-l acolo. Saruman, sa stii ca nu numai cei cu Logan au fost sunati de Dacia. Am SLZ de 19 luni si m-au sunat de am inceput sa ma plictisesc. Nu de alta dar au aceleasi intrebari, la care nu poti raspunde decit cu DA si NU. Asa ca treaba, "ca le pasa", e relativa. Ma, jos pelaria, tu te-ai prins ![]() Sunt un pic off-topic, dar nu neaparat le pasa... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Adonis |
![]()
|
![]() ....I'm too sexy for my car! Group: Banned Posts: 9 Joined: 8 January 05 From: Iasi, Palatul Culturii ![]() |
Si pe mine m-au sunat si le-am zis parerea mea despre dealerul local. Asa de buna incat m-am dus la Piatra Neamt sa-mi ridic masina
![]() |
--------------------
Logan in asteptare
Laureate 1.4 MPi
- E pe vine Nu poți să imiți un prost si nici un impostor. Cel mult îl compătimești.
Petre Tutea |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:22 |