DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Vreau un telefon mobil nou

emil_t
post 5 Nov 2008, 21:53
Post #61

Membru autentic

Group: Members

acuma ca zici ca nu e pe stoc, parca il vreau mai tare tongue.gif

dar nu e de mirare, la sub 200 euro n95

--------------------
Dacia Supernova '03
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
giany911
post 5 Nov 2008, 21:58
Post #62

Aproape util

From: Bucuresti

Emile, daca zici ca nu iti mai schimbi telefonul pentru cativa ani ia-ti HTC-ul ( Wi-Fi, GPS, 4 GB memorie, touchscreen mare, camera 3.2 MP ). Nu poti sa vrei mai multe de la un telefon. E intr-adevar scump, dar merita fiecare leu.

QUOTE(Jack Daniel's @ 5 Nov 2008, 21:58)
...
Are si senzor de miscare, ramai masca ce optiuni au bagat in Diamond. smile.gif
*

Da, are si senzor de miscare + ca simti vibratiile exact in locul in care 'loveste bila'. Emil, poti studia pe youtube cateva video-uri cu telefonul, interfata TouchFlo e de-a dreptul grozava. Ce sa mai, un 'IPhone Killer'. Cum am spus, mai multe nu poti sa vrei de la un telefon.

This post has been edited by giany911: 5 Nov 2008, 22:11

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
Jack Daniel's
post 5 Nov 2008, 21:58
Post #63

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Aveam nevoie acum o saptamana de un telefon si voiam sa iau N95, dar nu am avut de unde sa il iau. sad.gif

5 Nov 2008, 23:35:
QUOTE(giany911 @ 5 Nov 2008, 23:28)
Emile, daca zici ca nu iti mai schimbi telefonul pentru cativa ani ia-ti HTC-ul ( Wi-Fi, GPS, 4 GB memorie, touchscreen mare, camera 3.2 MP ). Nu poti sa vrei mai multe de la un telefon. E intr-adevar scump, dar merita fiecare leu.
*

Are si senzor de miscare, ramai masca ce optiuni au bagat in Diamond. smile.gif

This post has been edited by Jack Daniel's: 5 Nov 2008, 22:05

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
danut_b
post 5 Nov 2008, 22:28
Post #64

Membru incepator

Sau ceva mai calumea, cu un display mai mare si care se compara cu iphone-ul, chiar fiind peste el dupa parea mea.

http://www.htc.com/www/product/touchhd/specification.html

--------------------
Dacia Logan 19.03.2007__ Ambition 16v - B-86-L?M
+
emil_t
post 5 Nov 2008, 22:35
Post #65

Membru autentic

jack daca ti-ai luat telefon, ce ti-ai luat in loc ?

da este adevarat, htcu e chiar temtant, dar sa vad cu bugetul cum stau, maine, oricum diferente intre n95 si diamond sunt mari, dar la fel si diferenta de pret de 250 euro

--------------------
Dacia Supernova '03
+
Jack Daniel's
post 5 Nov 2008, 23:13
Post #66

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Eu aveam un Mio A501 si mi-am luat de curand si un HTC. In locul tau as lua N95 ca e la super pret, numai sa gasesti. wink.gif

Gyani, exact jocul ala l-am descoperit aseara si era sa scap "diamantul din mana", zici ca are o bila de otel in el, asa se simte. ohmy.gif

--------------------
. . .
+
ageana
post 6 Nov 2008, 12:31
Post #67

->

Dati-mi si mie va rog niste idei de telefoane pe la 300 lei pe abonament . Chiar nu stiu ce sa-mi iau... Acum, odata cu portabilitatea asta, poate sa fie pe orice retea,
Atentie: abonamentul sa fie pe 1 an (7-10 oiro) ca vad ca toti operatorii acum spun preturile pe 2 ani.

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner.
Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei.
+
driverx
post 6 Nov 2008, 12:38
Post #68

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(Jack Daniel's @ 5 Nov 2008, 21:25)
Drivere, la ce ti s-a parut lent ? Mie mi se pare chiar neasteptat de rapid, ii da clasa la Mio A501.
*

Io vin de pe MIO A701 biggrin.gif Super fast pe langa hashteceul asta biggrin.gif

This post has been edited by driverx: 6 Nov 2008, 12:38

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Andy_ACS
post 6 Nov 2008, 12:45
Post #69

Yes, I'm not!

From: Craiova

HTC Diamond e chiar lent. Asta e WM smile.gif Totusi e un device grozav, stie foarte multe. Autonomia e micuta cu acumulatorul default, dar am citit ca se poate pune de 1800Mah.

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
IRONICK
post 6 Nov 2008, 13:14
Post #70

-

From: Romania

"Despre obsesii romanesti:

9. Obsesia celulara. Pentru roman, telefonul mobil reprezinta un statement. Am vazut vanzatoare in magazinul Titan care aveau telefon de 3 ori mai scump ca al meu desi eu poate castig de 30 de ori mai mult. Asta e un mare mister! Cum ajunge un om cu salariu de 10 milioane sa aiba un mobil de 20 de milioane? Si sa dea beep cu el!!!!!!!"

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Jack Daniel's
post 6 Nov 2008, 13:24
Post #71

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(IRONICK @ 6 Nov 2008, 14:44)

9. Obsesia celulara. Pentru roman, telefonul mobil reprezinta un statement. Am vazut vanzatoare in magazinul Titan care aveau telefon de 3 ori mai scump ca al meu desi eu poate castig de 30 de ori mai mult. Asta e un mare mister! Cum ajunge un om cu salariu de 10 milioane sa aiba un mobil de 20 de milioane? Si sa dea beep cu el!!!!!!!"
*

1. blink.gif de 30 de ori ? si 2. radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif Tare asta cu bip-ul..

--------------------
. . .
+
giany911
post 6 Nov 2008, 13:25
Post #72

Aproape util

Acelasi lucru este valabil si pentru masini ...

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
Jack Daniel's
post 6 Nov 2008, 13:49
Post #73

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Pana la urma fiecare traieste cum simte, ei simt sa isi dea salariul pe cateva luni pe un telefon cu "taciscrin si uaierles", desi nu prea stiu cu ce se mananca. radmasa.gif

--------------------
. . .
+
argon
post 6 Nov 2008, 13:56
Post #74

Mesaj semiautomat

QUOTE(IRONICK @ 6 Nov 2008, 14:14)

*

asta e cugetare facuta de vreun director de regie de stat de are salar 300 jde milioane?

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
C@talin
post 6 Nov 2008, 14:03
Post #75

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

QUOTE(eXtenSion @ 5 Nov 2008, 15:59)
Decat sa aruncati bani pe nokia mai bine va taiati o vena! Mergeti la magazin, testati telefoane, aflati de pe net ce face fiecare, intoarceti-va sa si vedeti cum fac chestiile pe care le vreti (de ex nokia n73 music edition-din "fericire" am asa ceva- se aude ca ultimul rahat de mp3 player chinezesc si are un teribil radio ce prinde 5 posturi unde cu w960 prind 11), iar DOAR DUPA cumparati.
dry.gif
*

am un amic care e disperat se taie pe vene cand ii zice cineva ca telefonu lui e parci,are un n73 music dasta cred ca daca vede postu asta iese cu mitraliera pe strada,n73 lui e cel mai tare,a fost telefon nr unu in nustu ce an imi zicea el mie radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif ,nam mai vazut om ca ala sa se oftice in halu ala ptr un rahat de telefon,io iam mai zis lui ca e un copil,a trecut moda cand se facea respectu dupa scula de telefon care o ai.murea si cand iam zis ca miam luat pda laugh.gif ca cei trebuie lui as aceva,el vrea dor nokia,da cred ca daca iar da cineva cadou vrun pda phone saliveaza pe el ,si incepe sa se dea bastan la toti radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif TRIST wink.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
ageana
post 6 Nov 2008, 14:42
Post #76

->

@argon: nu, e facuta de Bendeac de la Mondenii. Foarte tare blogul lui, daca aveti timp cititi macar o parte din el.

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner.
Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei.
+
tarzy
post 6 Nov 2008, 16:15
Post #77

aroist

QUOTE(driverx @ 4 Nov 2008, 14:08)
Io nu va pot intelege. Ce tot aveti cu autonomia? Muriti daca seara il puneti la incarcat? Toti vorbiti atata la telefon de riscati sa ramaneti fara bacterie in mijlocul unei convorbiti?

Si aruncati o groaza de bani pe niste rahaturi pe care scrie Nokia, fugiti dupa tot felul de functii, apoi va treziti ca mai vreti si o navigatie. Si aruncati 1300-1500 RON cand cu banii astia puteati lua un smartphone sau un pdaphone, cu o scalalbilitate mult mai mare, cu softuri de navigatie ca lumea, nu stati sa va mai pierdeti vremea si nervii cu jumatati de masura.

Pe bune, nu ati trecut de faza aia cand trebuia sa te expui cu telefon ca lumea?
*

ideea e ca alea de au autonomie decenta te tin rezonabil si de cand incep sa partie ca low-baterii .... adica pana ajungi sa-l pui la incarcat mai poti sa spui la lume sa te caute mai peste catva timp

de vorbit la telefon unii vorbesc sa se afle in treba si unii ca au diverse businessuri

aparatele all in one au si avantaje .... nu toata lumea e dispusa sa se plimbe toata ziua cu o borseta agatata de gat in care sa stra pda-ul si/sau gps-ul

pana acum am avut telefoane de la Samsung, Motorola,Ericsson, Sony-Ericsson si Nokia .... cu toate pacatele lui Nokia ramane de referinta dpdv fiabilitate si usurinta in exploatare .... este un compromis rezonabil

acum am personal un E51 si ma uit sa-l upgradez la E71 si de la joaba un cacao de Motorola .... este o diferenta enorma intre ele

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
emil_t
post 6 Nov 2008, 17:39
Post #78

Membru autentic

am observat ca multi vorbesc, ca telefoane de fitze si nu mai stiu ce, fiecare cu ce ii place, acuma nu stiu care din telefoane vi s-au parut de fitze dar ma rog.

oricum cei de la vodafone sunt neseriosi, am fost astazi pe la ei si imi zic ca daca mai am noroc poate mai prind un n95 ...

edit: am primit raspuns oficial

"Referitor la solicitarea dumneavoastra, va informam ca in prezent stocurile magazinelor noastre nu mai includ aparatul Nokia N95. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil, iar producatorii de aparate telefonice, dupa epuizarea stocurilor trec la fabricarea unui model superior. Va recomandam achizitionarea unui aparat Nokia E51, apropiat ca pret si performanta de Nokia N95"

This post has been edited by emil_t: 6 Nov 2008, 19:27

--------------------
Dacia Supernova '03
+
Laurentziu83
post 6 Nov 2008, 19:32
Post #79

Membru autentic

QUOTE(C@talin @ 6 Nov 2008, 15:03)
am un amic care e disperat se taie pe vene cand ii zice cineva ca telefonu lui e parci,are un n73 music dasta cred ca daca vede postu asta  iese cu mitraliera pe strada,n73 lui e cel mai tare,
*

Lasa-l bre sa-si laude scula, poate asa obtin si eu un pret decent pe parciul meu. tongue.gif

--------------------
. . .
+
LoganDeViteza
post 6 Nov 2008, 19:57
Post #80

I Taut I Taw A Puddy Tat!!!

Group: Banned

mi-am cumparat E65...chiar cand a aparut...si costa o carca de bani....
E drept ca nu pot sa ma plang de el(am incarcator pt masina radmasa.gif )....numai ca acush costa cu 200 de euro mai putin...
A cazut de multe zeci de ori.., sta in geantaalaturi de chei si MULTE lucruri(cand suna il caut de se plictiseste ala care ma apeleaza si inchide radmasa.gif si tre' sa il sunt tot eu astfel, maresc factura) si materialul din care este facut nu s-a giorsait....dar consider ca un telefon e un telefon.... si nu merita sa dai nush cati bani pe el...ca peste doi ani apare altu' mai marfa si al tau e demodat si in plus al tau o sa fie o ieftinitura peste acei doi ani mellow.gif

This post has been edited by LoganDeViteza: 6 Nov 2008, 19:59

--------------------
Dacia GoLogan V6 2007 3.2 MPI - CL 03 FLM
v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;)
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 23:55
Forum Renault