LCD SAU PLASMA, CE STITI DE SONY BRAVYA?
![]() ![]() ![]() |
LCD SAU PLASMA, CE STITI DE SONY BRAVYA?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
O dăm în flame....ai grijă că se încintă tubul cu argon....
This post has been edited by Lostboy: 6 Nov 2008, 09:53 |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu inteleg de ce argon nu isi vinde estatele, mai pune niste bani si isi cumpara un elcede?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Pe petarda aia nu ia nici cât pentru un crt de 48 cm..... This post has been edited by Lostboy: 6 Nov 2008, 09:59 |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
O mai are?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE Full HD de calitate care mi-ar place ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Lostboy |
![]()
|
Da, o are în casă că are loc. Și a pus crt-urile în ea. Bine, după ce și-a schimbat arcurile că ălea vechi nu ”duceau” hudubaia...
![]() This post has been edited by Lostboy: 6 Nov 2008, 10:05 |
--------------------
.
.
.
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Stai ca nu s-a inchis...argoane la mine este si triniton si lcd sony asa ca ....la vulpe strugurii sunt acri
![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
Lăsați-l bre că acum închiriază un camion și pleacă prin țară cu televizoarele lui ca Mircea Radu să vă propovăduiască învățăturile Trinitonului!
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Aveti noroc ca argon tine la tavaleala
![]() |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
Ei, mai sunt și alții care țin la ”tăvăleală” din asta. Nenea Argon știe.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
ar fi culmea sa nu tina.....
![]() defectu era de la antena.... ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Tragi cu ochiu' pe geam la vecini.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Banu1974 |
![]()
|
au jaluzelele trase
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!
Trebuie sa-mi iau o plasma / LCD de dimensiuni medii (66 cm am ales drept cea mai buna dimens). Imi puteti recomanda vreun model in special? Sa iau LCD sau plasma? Multumesc. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Serios, va rog
![]() Stiu ca va cer mult ![]() Eu as lua un CRT si gata dar nu se ma gasesc din pacate, CRT-uri de calitate. This post has been edited by Executron: 28 Jun 2009, 18:56 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Plasma de 66 mai rar
![]() Eu sunt fan LG deci recomand LG ![]() This post has been edited by Shush: 28 Jun 2009, 22:18 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
OFF-Topic oarecum:
Intai sa te interesezi de calitatea imaginii pe care o primesti prin cablu, ca ai mei au Sony Bravia de 8x, iar imaginea e atat de marita ca mai bine se vede pe televizoarele CRT mici... |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am un samsung lcd model 32M86 si exista mari diferente mari la claritatea imaginii intre cel de la tuner si lcd cica ar avea procesor de imagine
in principal foarte multumit de el |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce LCD TV recomandați în maxim 300 euro? Preferabil cu rezoluție cât mai mare...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Neaparat full HD ! inainte sa se invecheasca, transmisia HD si Full HD va deveni standard. Pe o alta rezolutie o sa se vada ca dracu' !
Baiatul meu are un LG M2794D, 1920*1080 si se vede excelent chiar si pe definitie normala, are un tuner foarte bun. Cred ca si Samsung are vreo 2 modele la fel de buna. LE: Nu va mai preocupati de plasme, sint deja moarte. This post has been edited by corbex: 23 Jul 2009, 19:49 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce spuneți de ăsta? http://www.emag.ro/monitoare_lcd/monitor-l...oxe--pM227WD-PZ
|
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
voi vorbiti aici de lcd-tv sau de monitoare de calculator?
cu 300E nu cred ca isi poate lua lcd-tv hd, oricat de calt i-ai recomanda tu corbex. Parerea mea e ca trebuie avute in vedere: diagonala (sub 66 nu cred ca merita deloc, indicat peste 82), contrastul, rezolutia. Ca firme Samsung, Lg, Philips, Sony, sunt o gramada de modele, e greu de ales unul anume, uita-te dupa promotii pe la domo, altex, etc. @MAERSK - dupa parerea mea ala e monotor cu tuner incorporat (faceau si Horizon asa ceva) nu LCD TV. Daca vrei solutia asta poti lua aproape orice monitor lcd (de preferabil wide si cu diagonala mare) + un tuner tv (eventual extern si stand-alone = care nu necesita PC) Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 24 Jul 2009, 14:36 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi am început să studiez diverse oferte... Nu credeam că mă pot apropia de Full HD la banii ăștia, mai ales că nu vreau un TV mare (din cauză de distanță mică de vizionare, plus lipsă de semnal digital deocamdată... Maxim 66cm.
M-am gândit și la varianta monitor + tuner extern, dar apoi am dat de aceste combo-uri... TV + Monitor Full HD 55cm în 950 RON mi se pare excelent... De asta aș vrea să-i găsesc defecte... ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
OK, daca zici ca e o incapere mica merge, insa in general diagonala mare conteaza mult la confortul vizual.
Ca idee, din ce am citit se pare ca distanta optima de privit este de 4x'diagonala', asta ar insemna ca de ex la 55 cm e optim sa te uiti de la 2m. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu găsisem 3x.
![]() ![]() ![]() De Full HD sunt foarte mulțumit chiar și pe ecran mic, am de aproape 1 an pe laptop de 17" display full HD și cred că merită. |
--------------------
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ideea e ca exista o mare diferenta intre monitor lcd (calculator) si tv lcd , la un monitor poti avea rezolutie mai mare decit la tv , eu am cablu de monitor intre calculator si tv si la filme il folosesc ca al doilea monitor dar nu pot da rezolutia mai mate de 1024 / 768 atit suporta tv-ul la monitor te poti duce si la 1440 / 900 , cum este cazul monitorului meu
sfatul meu ia TV il poti folosi pe post de monitor inclusiv audio |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 14:26 |