proiectoare dsn, ametite din selgros
![]() ![]() ![]() |
proiectoare dsn, ametite din selgros
turturel |
![]()
|
||
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|||
Razica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 1 September 06 ![]() |
din fabrica vin cu 40/45 W, iar cele de 55w mi am pus di yo de 3 zile, fara nici un fel de adaptare daor scos becul vechi, pus cel nou si plecat la drum
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Confort
- b 30 wxz Daca Ai Cap Ia_ti Alta
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
nu am poze pt adaptoare dar am sa pun. Am incercat sa le pun fara adaptoare dar nu stateau fix...jucau si la gropi se miscau in sus si in jos. In fine, leam fixat si masina "vede" mai bine.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
turturel |
![]()
|
am cumparat pana la urma proiectoarele din selgros...mam cam grabit cei drept pt ca trebuie sa improvizez un pic sistemul de prindere. ele vin si cu releu si cu buton on/off.(releul scrie pe el ca trebuie pus pe o siguranta de 30A iar butonul pe una de 10A) intrebari: releul trebuie montat in cutia de sigurante de la motor sau in cea din habitaclu? iar sigurantele care le cer butonul si releul de asemenea nu stiu unde vin...sun bata la partea electrica. mai trebuie tras vreun fir de la UCE ca innebunesc. banuiesc ca e o schema valabila pt toate proiectoarele ca toate vin cu releu si buton. va rog ajutatima cu o schema ceva sau cu o persoana care monteaza prin br sau gl.nu as vrea sa ajung la service
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
banuiesc ca este vorba de un kit complet, trebuie sa-l montezi independent de instalatia actuala a masini. Tragi fire separat printr-o siguranta de la acumulator, montezi releul in cutia de sigurante de langa baterie, proietoarelele la locul lor iar butonul on/off in interior unde iti este mai la indemana. Cu mici modificari, poti lua "semnal" de comanda pentru releul proiectoarelor de la pozitie/faza scurta/faza lunga/proiector ceata spate/ sau ori ce altceva
![]() |
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|
sergiu_studineanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 1 July 08 ![]() |
io am luat din targ cu 50 buc
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002/Rapsodie
- io
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
mi-ar placea si mie sa-mi pun niste proiectoare dar in niciun caz de supernova pentru ca mi se par prea badarane
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Salut.Am eu montate din cele de Nova.Mi s-au parut mai finute.Bat destul de bine,dar nu pe distanta mare.Lumina este mai mult dispersata.Ca sa vezi cum vin pe dsn,am eu poze pe form in galeria personala.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
arata super....chiar sunt mai finute....dar nu-mi prea pot da seama ca tu ai bara neagra....a mea e in culoarea masinii....si nu stiu cat loc ramane de o parte si de alta in locul acela...multumesc oricum.....am pentru moment prima oferta
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
pynky_2231 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 2 October 08 From: Bucuresti ![]() |
sal .. imi zice si mie cineva unde este releul de la proiectoare ... >?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
salut, eu vreau sa imi pun unele rotunde...a incercat careva?
am gasit unele link @pynky_2231 am un manual de nova (*.pdf) cu schema electrica la sigurante daca te ajuta da-mi add florin_yo2000 |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
spielbergl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
As vrea sa-mi leg proiectoarele pe un buton cu revenire si martor (ca cel de lampa stop ceata) stie cineva logica functionarii butonului? Cum trebuie legat si ce releu trebuie folosit ca sa mearga?
|
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
Opel Astra Classic III 2012
2002
- HD
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
spielbergl ce vrei tu sa faci sigur te depaseste la partea electrica
in general se leaga mai greu ca la un intrerupator normal,pentru linistea ta si integritatea masinii apeleaza la un electrician auto |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
spielbergl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
Da, cred ca am dezlegat misterul... 2 picioare de la intrerupator trebuie legate intre ele. Am sunat toate picioarele intre ele si i-mi dadea cu virgula...
Va rog sa comentati la subiect si nu la parerea voastra despre cata elecronica credeti ca stiu... |
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
2002
- HD
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
poftim schema electrica de lampi ceata doar ca in locu lor pui proiectoare
asta este din manual si pentru warnu luat multumit? te descurci? This post has been edited by nikuniku: 19 Nov 2011, 21:16 Attached thumbnail(s) Imagine0115.jpg ( Size: 356.63k ) Number of downloads: 672 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
spielbergl |
![]()
|
Da mersi mult! Nu e asa complicat doar ca m-a derutat faptul ca picioarele 2 si 7 nu sunt legate intre ele si nu am avut nici schema.
|
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
2002
- HD
|
|
nikuniku |
![]()
|
nu este,ai dreptate pentru cine face/lucreaza in domeniu
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:59 |