[CUMPAR] Modul "Fake Turbo Sound", ca cel de mai jos...
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Modul "Fake Turbo Sound", ca cel de mai jos...
dacialoganmcv |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|||
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Ma scuzi ca intru peste topic insa sunetul pe care il auzi nu are nici o legatura cu flacarile din imagine. (probabil stiai deja)
Cred ca acel modul il vei gasi mai usor sub denumirea de BOV (BLOW OFF VALVE) Prin galati se gaseste pe la magazinele de profil la preturi incepand cu 100 Euro. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Este in Cora la 30 de lei
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
QUOTE(Mirciulik @ 20 Nov 2008, 21:09) dap, d'asta am si scris acolo "sound"....daca voiam "flame kit" stiam sa cer ![]() QUOTE(jaf @ 20 Nov 2008, 21:09) din pacate prin Pitesti nu exista acest supermarket... ![]() poti pune o poza cu produsul respectiv cand mai ajungi prin Cora? mersi |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ala care l-ai vazut tu in cora este cu totul si cu totul altceva.. ala se baga pe teava de esapament si fluiera.. doar.. in schimb asta cred ca se pune pe undeva pe la motor pe furtunul de sub filtrul de aer... (la solenza ma refer)
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
jaf |
![]()
|
|
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
acea supapa se pune doar la masinile cu turbo..si face acel sunet cand elimina aerul ramas p conducta de turbo pana la intrare in motor.totul este doar de ordin "estetic"si nu modifica cu nmk performantele masinii.pretul este undeva la 100 -100 si cv de euro
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
cred ca n-ai citit bine primul post; intra pe link-ul acela de la producator si te vei convinge pentru ce este acel modul
![]() PS: n-ai mai iesit din spital? ![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
cred ca cineva nu stie ce e ala BOV si cu ce se mananca, ceea ce vrea autorul nu e BOV si nu va fi niciodata, de ce vrea.... e treaba lui
![]() This post has been edited by juristul2000: 20 Nov 2008, 22:37 |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Modulul ala e un Fake BOV, e un fluierici care se ataseaza la evacuare si face zgomot.
Un search rapid pe google: http://dreamtuning.ro/dream/index.php?main...roducts_id=1138 |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
da..scuze, am gresit...am crezut k vb de acea supapa...ceea ce este prezentat in primul post, este un banal fluier...
![]() intre timp, va puteti documenta de aici mai exact... http://www.tuningshop.ro/index.php?option=...task=view&id=29 This post has been edited by cristi87: 20 Nov 2008, 23:26 |
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
ce vrea initiatorul topicului este acel fluier care se monteaza pe teava de esapament
![]() ![]() cine vrea o supapa BOV , am eu una de vanzare 150euro nou nouta ![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
sebastyan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 11 May 08 ![]() |
Am eu ce cauti tu, nou nout. Id meu rebegea_Sebastian2001 sau astept pm.
|
--------------------
Dacia
1310
1987
- b15jna Dacia 1310 1987 - B 15 L S U
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
QUOTE(fiderzen @ 20 Nov 2008, 23:22) ce vrea initiatorul topicului este acel fluier care se monteaza pe teava de esapament ![]() ![]() cine vrea o supapa BOV , am eu una de vanzare 150euro nou nouta ![]() un pret si o poza se poate? |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 05:21 |