Inchidere centralizata
![]() ![]() ![]() |
Inchidere centralizata
koronass |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 August 13 From: TG Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001 Clima
|
|||
stephanie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 8 November 07 From: RO ![]() |
Salut.
Daca ti se aprinde ledul rosu de pe cheie atunci cand apesi pe ea cheia este functionala si poti incearca sa o sincronizezi. 1. te asiguri ca toate usile sunt inchise 2.apesi pe butonul de inchidere centralizata, pe pozitia inchis, si tii apasat pana ti se aprinde ledul de la alarma (daca ai alarma masinii), sau ~15 secunde, si apoi apesi pe butonul de pe cheie. Daca nu merge repeta operatiunea de cateva ori. Bafta! |
--------------------
Dacia
Supernova
2002, clima ...
- SB-00-000 ai grija de masina, iar masina va avea grija de tine...
|
|
koronass |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 August 13 From: TG Mures ![]() |
Ledul rosu merge pe cheie. Usile sunt inchise. Da am apasat pe butonul de inchidere centralizata de pe bord. Cam dupa 5 6 secunde face un zgomot (deschide inchide usile) si dupa aia apas de doua ori pe butonul de pe cheie, dar nu face nimic. peste cam 10 secunde martorul antidemaraj se stinge, si atat. Nu am alarma la masina, numai inchiderea centralizata. Ma duc sa incerc din nou. Revin peste cateva minute.
7 Jul 2014, 11:59: Na am incercat din nou, fara succes. Am incercat varianta cu cheia in contact - nu merge. Am incercat fara sa pun cheia in contact, dupa 15 secunde apas butonul pe cheie, iarasi nimic. Am incercat de vreo 3 4 ori nici nu mai tin minte tot nu reusesc. ![]() This post has been edited by koronass: 7 Jul 2014, 11:59 |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001 Clima
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
si nici nu o sa reusesti. dupa ce am cipuit cheia din cauza decodarii, la vre un an a murit centralizata. dar la cumnatamiu si acum tot asa e, baga cheia in usa sa deschida ca e puturos . nu pune alta centralizata cu alarma.
|
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Telecomenzile de pe chei cam incep sa pice !
Cea mai simpla varianta e sa va cumparati modul cu 2 telecomenzi din bazar sau magazin auto (in jur de 80-90 roni) si sa vi-l instalati pe masina. |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:10 |