Ceasuri Bord, Nova
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri Bord, Nova
tm06emw |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 4 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GTI
- TM06EMW
1999
|
|||
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
In TM nu stiu pe nimeni,dar te pot ajuta cu sfaturi cu montarea de led-uri sau black light.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
tm06emw |
![]()
|
am incercat sa montez becuri rosii, dar nu au niciun efect, din contra deabia se mai vede bordu luminat(cred ca din cauza plasticului verde de pe lateralul ceasurilor), as monda niste leduri black light dar care sa nu lumineze centrat ci dispersat....am auzit parca de asa ceva...sau era vb sa tocesti (cu pil) capul ledului si sa se faca mat astfel incat sa dea lumina de ansamblu ?
|
--------------------
Dacia
Nova GTI
- TM06EMW
1999
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Ledurile tre sa le montezi chiar pe marginea ceasurilor, sa lumineze catre acul indicator. poti sa le dai un pic cu smirghel pentru a le matui dar nu o sa castigi mare lucru. eu am bagat vo 30 de leduri in bord si arata destul de bine, intre timp mai s-au ars cateva.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
tm06emw |
![]()
|
30 ? si cum leai prins si leai legat in locul becurilor ?
|
--------------------
Dacia
Nova GTI
- TM06EMW
1999
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
eu am vreo 18 leduri de 10mm
![]() 10 sunt in locurile becurilor vechi si celelalte puse pe unde am putut sa le prind. ca sa fie lumina dispersata am pus in dreptul lor un folie adeziva gen folie de aluminiu, sau gen oglinda. This post has been edited by apollo: 7 Nov 2008, 00:06 Attached thumbnail(s) P02_18_07_19.35.jpg ( Size: 96.14k ) Number of downloads: 240 P02_18_07_19.35_1_.jpg ( Size: 52.99k ) Number of downloads: 247 |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
- VN - ?? - ???
1997
|
|
tm06emw |
![]()
|
wow.....o iesit soooper, si ledurile is de 12 v ? sau leai legat cu o rezistenta? si io unde gasesc in tm leduri deastea blacklight ?
![]() 7 Nov 2008, 00:11: aaa...si ledurile care leai pus in locu becurilor..leai legat de folia de circuite din spatele bordului sau leai bagat in soclurile becurilor??? This post has been edited by tm06emw: 7 Nov 2008, 00:11 |
--------------------
Dacia
Nova GTI
- TM06EMW
1999
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
nu sunt black light.
sunt albastre normale de 10mm. am pus rezistenta, nu mai retin de cat era. te duci la un magazin de componente electronice si ai sa gasesti acolo tot. 2 ron ledul 0,2 ron rezistenta. tii cont de polaritate, lipesti rezistenta pe piciorul ledului pe + si apoi pe acea folie(cablaj) de la bord tot pe +. Plusul la led e de obicei piciorul putin mai lung.asa stiu |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
- VN - ?? - ???
1997
|
|
tm06emw |
![]()
|
eu am incercat sa pun cu becuri rosii, da mai mult am reusit sami sting lumina in bord pentru ca din cate am inteles eu, pe lateralu ceasurilor este un plastic verzui ce actioneaza ca un filtru....si cu lumina rosie nu prea lumina deloc... si de aia am crezut ca ai black light....si daca pun asa, rezistenta de cat sa o iau ?
|
--------------------
Dacia
Nova GTI
- TM06EMW
1999
|
|
apollo |
![]()
|
cauta pe forum si ai sa gasesti valorile rezistentei.nu mai retin.
eu nu am schimbat acea placa verzuie de care zici tu.in schimb din cate imi aduc aminte, sunt niste chestii verzui in dreptul la fiecare bec.acele chestii de plastic le-am scos. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
- VN - ?? - ???
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 11:55 |