Calorifer de fonta infundat, solutii
![]() ![]() ![]() |
Calorifer de fonta infundat, solutii
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Poti monta dupa ce golesti instalatia ceea ce iti va aduce o multimi di crusi ,pasti,si urari ptr. mamuca din partea megiesilor.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Asteapta sa fie o avarie la CET si sa inchida ei.
![]() Sau mergi la punctul termic si roaga-l sa inchida pompa cateva minute cat iti montezi un aerisitor, desi la vechiturile de calorifere poate dura si ore. Acum ma bucur ca am scapat de grija asta. Anu' trecut la ora asta eram la subsol. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
" Anu' trecut la ora asta eram la subsol" Ti-au dat NUP sau esti cu cercetare in stare de libertate?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Merced @ 22 Oct 2010, 18:45) Asteapta sa fie o avarie la CET si sa inchida ei. ![]() Sau mergi la punctul termic si roaga-l sa inchida pompa cateva minute cat iti montezi un aerisitor, desi la vechiturile de calorifere poate dura si ore. Acum ma bucur ca am scapat de grija asta. Anu' trecut la ora asta eram la subsol. ![]() Tocmai asta e ideea: in timpul zilei caldura e oprita de la punctul termic. Sa inteleg ca as putea risca montarea aerisitorului? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 22 Oct 2010, 16:42) Dau si eu un bump la topic. Au inceput astia de vreo cateva saptamani sa dea caldura (doar noaptea) si ca de obicei caloriferul din dormitor nu merge. Problema e ca toti vecinii de pe coloana aia au aceeasi problema si cu aerisirea coloanei nu s-a rezolvat nimic. La mine se incalzeste doar primul element spre exemplu. Anul trecut a fost aceeasi poveste, dar macar se incalzea pana la jumatate caloriferul. Si intrebarea: in conditiile in care am robinet pe tur la intrarea in calorifer (ca am repartitoarele minune) si PT nu livreaza agent termic decat noaptea, se poate monta aerisitor pe caloriferul respectiv fara golirea instalatiei? Oricum din ce imi dau seama apa trece doar prin primii elementi (se aude susurand in primii elementi si apoi liniste totala). La ce etaj stai, din cate? Cand se aude susurand apa intr-un calorifer, ai sigur aer. PT livreaza non stop agent termic, doar ca noapte creste temperatura agentului. Daca reusesti sa dai caloriferul jos, e bine sa-ti pui robinet si pe retur. Eu ma refer la robinetii pusi pe tevile care intra in calorifer, nu la cei care se monteaza in calorifer. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 09:36 |