Probleme Ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
Probleme Ambreiaj
burtik4u |
![]() ![]()
|
||
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|||
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
intra in viteza normal sau caraie? vezi sa nu fie de la furca/cablu. E posibil sa se fi decalit arcurile de placa si atunci nu mai mere cum trebuie, mai ales daca ai fortat-o mult
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
o problema am si eu cu ambreiajul.
l-am reglat ieri de la acea piulita de pe cablu ca mereu cand bagam a 1 a imi caraia. dupa ce l-am reglat nu a mai facut nimic si a mers bine. azi, la fel.iar aceeasi figura.iar am mai desfacut la acel reglaj si merge bine.e posibil sa fie cablul care da semne de oboseala? discul are un an jumate de cand l-am schimbat si placa la fel si masina nu a fost fortata. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
@apollo, parerea mea este ca ti se cam duce discul de ambreiaj.
@andi, de intrat intra normal .. adica cand bag in treapta 1, parca se bruscheaza putin.. nu stiu cum sa explic, dar nu caraie, furca am schibat-o vara aceasta. discul e schimbat de cateva luni, nu patineaza.. dar nu am mai avut problema aceea, dupa cum am scris, doar daca o turez foarte tare.. pana mea.. daca o sa mai am probleme revin ![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Aha. Probabil s-a incins discu si a inceput sa patineze.
Apollo ai 2 posibilitati cablul sau furca. Demonteaza cablul de pe furca si vezi daca furca sta unde trebuie si daca nu e indoita. |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
@ anndi - nu patineaza deloc discul chiar daca se deregleaza si caraie in treapta a 1 a.
la cablu ma gandesc si eu...pare vechi... daca il reglez...intra in viteze perfect...dar in timp de cateva zile..se deregleaza iar sau se lungeste cablul..nu-mi dau seama care e problema. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
scania |
![]()
|
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
Salut, apollo incearca sa ti cont cam cat filet e ramas in afara, am vazut la un pr tot asa il regla mereu si nu avea probleme cu ambreajul ci cablu de la trepidati si insuruba la loc, incearca sa gasesti o piulita sa pui contra il reglezi si straqgi acea piulita vezi daca se mai deregleaza
off topic.... fericit azi dupa cateva beri am rezolvat cu trancaneala de pe stanga fata, era piulita desfacuta in capul telescopului, deci e bine sa fii si "turbo"...La multi ani!! pt Gavrili si Mihaili |
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 13:18 |